Šporet Gorenje - rerna ...?

Flora H

Obećava
Poruka
70
Dragi moji, pre par dana sam se uselila u "novi" iznajmljeni stan. Ima šporet Gorenje International, neki stariji tip, ne znam sta da radim sa rernom, tj.kako da je pravilno uključim: pekla sam smrznuto lisnato testo sat vremena na najjačoj temperaturi i nije porumenio, ventilator stalno radi i ne znam kako da ga reguliše. Neću da zovem gazdaricu da je pitam. Pomozite, ako znate, kako se ovo koristi. ??

Gazdarica je, dok sam sedela u kuhinji, skuvala nam kafu i ispekla pitu za dobrodošlicu. Sve je funkcionisalo. Sramota me je da je zovem da išta pitam, reći će mojima, a taman sam se, kao, osamostalila. Neka fora je sa tajmerom, ali ne kapiram kako. ??

Dragi moji, pre par dana sam se uselila u "novi" iznajmljeni stan. Ima šporet Gorenje International, neki stariji tip, ne znam sta da radim sa rernom, tj.kako da je pravilno uključim: pekla sam smrznuto lisnato testo sat vremena na najjačoj temperaturi i nije porumenio, ventilator stalno radi i ne znam kako da ga reguliše. Neću da zovem gazdaricu da je pitam. Pomozite, ako znate, kako se ovo koristi. ??
Ako neces da pitas gazdaricu sto je normalno da je pitas i nije blam, imas na netu uputstva za gorenje sporete ili zovi servis pa neka ti objasne

Back