Sporedni a dobri !

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Deuce

Domaćin
Poruka
3.254
Sigurno svako od nas ima ponekog omiljenog glumca/glumicu ,koji nikad nisu bili medju najplacenijima ,"clanovi prve postave najjace ekipe u Holivudu" ,pa mozda cak nemaju nijednu glavnu ,vodecu ulogu u visokobudzetnim filmovima .
Bas me zanima da cujem vasa misljenja po ovom pitanju ...
Mozete staviti sliku glumcu ,navesti par njegovih uloga ,napisati neki delic njegove biografije i sl. ...ali bi bilo zanimljivo da to budu face koje ce mnogi prepoznati ,upravo po velikom broju sporednih uloga !
"Studirao" sam jedan film i taj lik me je inspirisao za ovu temu ...pocecu od njega ! Njegovo ime je :

Elias Koteas

200810183513_50264900-pelicula-elias-koteas.jpg

Gledali smo ga u mnostvu filmova ,trenutno aktuelan Shuuter island ( o toj ulozi ne mogu da govorim dok ne odgledam film ) ...meni je krajnje zanimljiv lik ,i znam ga upravo po malim ulogama. U filmu The canyon npr. igra vrlo zanimljivog lika ...uloga kratka ( sporedna naravno ) ali upecatljiva .
Toliko od mene za pocetak :hvala: !

Dennis Franz
sipowicz.jpg

Ovog glumca stalno viđam u sporednim ulogama,uglavnom je u tv filmovima i serijama(Sipowicz u NYPD blue,"Matlock","Hill Street Blues" ..).Što se tiče filmova,glumio u Die Hard 2,Blow Out,Dressed to Kill,The Package.. uvek sporedne uloge..

predrag-chuck.jpg

Sa Vukajlije:

Covek sa najvise sporednih uloga na nasem filmu. Glumio je sve. Na filmu je bio: vozač taksija, vojnik, železničar, konjusar, igrac flamenka, violinista, Indijanac, konobar, nemački vojnik, kondukter u vozu, doktor, prodavac u radnji auto delova, vozač pogrebnih kola, profesor, konjokradica, fudbalski sudija, tramvajdžija, seljak, batler, bolničar... i sta sve ne.
Nepravedno zapostavljen na Vukajliji.

Koja je razlika izmedju Chucka Norris-a i Predraga Milinkovica?
Ogromna. Chuck Norris ne moze da bude Predrag Milinkovic, a Predrag Milinkovic moze da bude Chuck Norris. Zato je i jaci od njega i Mileta Kitica zajedno. :lol:

Stanley Tucci, jedan od mojih omiljenih glumaca u sporednim ulogama. Gledala sam ga u The Devil Wears Prada, Lucky Number Slevin i u ovom relativno novom filmu The Lovely Bones. Potpuno različite uloge, a savršena gluma u koji god karakter da ga bace:)
http://www.imdb.com/name/nm0001804/

Slazem se. :)

U The Lovely Bones (http://www.imdb.com/title/tt0380510/) Stanley je otelotvorenje zla,
sva nedostojnost coveka u njemu je.

Uselio je nemir u mene.

Izneo je rolu psihicki labilnog, manijakalnog, posrnulog ubice bez moralnog kompasa
sa zivoscu i udahnuo osetnu opskurnost u lik koji je otelotvorio.

Ogrnut ljubaznoscu koja je samo privid.

Slatkorecivost njegova samo je imitacija.

Stanley je zaista sjajan u ulozi bezdusnog Dzordza Harvija.

Simpatican je u Julie & Julia (http://www.imdb.com/title/tt1135503/). :)

U ovom ostvarenju Stanley je u ulozi Pola Cajlda,
supruga poznate Dzulije Cajld.

Topao, brizan, pozrtvovan. Takav je Stanley u ovoj roli.

Odlicno ume da iznese dodeljene mu uloge,
zazivi u svakoj krajnosti.

Cary-Hiroyuki Tagawa

bio2.jpg

E ovaj lik je meni prosto fascinantan ...ne znam da li mogu da se setim ijedne njegove uloge ,ali njegovog imena bih se setio u pola noci kad se probudim iz najdubljeg sna :) ! Pamtim ga iz serije Nash Bridges ,iz filma Pearl Harbor ...ima harizmu ,neobican je ,ima dobru sposobnost transformacije ...i to je prototip jednog univerzalca ...odlican je Cary :ok: !

Sigurno svako od nas ima ponekog omiljenog glumca/glumicu ,koji nikad nisu bili medju najplacenijima ,"clanovi prve postave najjace ekipe u Holivudu" ,pa mozda cak nemaju nijednu glavnu ,vodecu ulogu u visokobudzetnim filmovima .
Bas me zanima da cujem vasa misljenja po ovom pitanju ...
Mozete staviti sliku glumcu ,navesti par njegovih uloga ,napisati neki delic njegove biografije i sl. ...ali bi bilo zanimljivo da to budu face koje ce mnogi prepoznati ,upravo po velikom broju sporednih uloga !
"Studirao" sam jedan film i taj lik me je inspirisao za ovu temu ...pocecu od njega ! Njegovo ime je :

Elias Koteas

200810183513_50264900-pelicula-elias-koteas.jpg

Gledali smo ga u mnostvu filmova ,trenutno aktuelan Shuuter island ( o toj ulozi ne mogu da govorim dok ne odgledam film ) ...meni je krajnje zanimljiv lik ,i znam ga upravo po malim ulogama. U filmu The canyon npr. igra vrlo zanimljivog lika ...uloga kratka ( sporedna naravno ) ali upecatljiva .
Toliko od mene za pocetak :hvala: !

Gendale - Thin Red Line

thin-red-line-splash.jpg

thin_red_line.jpg

Crash - wonna be James Dean krejzi madafaka

http://2.***************/_9jFh85kKIjc/Sezo3BD7PoI/AAAAAAAAA7o/uJsqH0AKs3Y/s400/crash.jpg

ovde je videh prvi put.

Lonely hearts,Happy endings, u serijalu Jurassic Park i još nekoliko manje primećenih filmova....nekim serijama takođe...kritičari smatraju da je potcenjen njen talenat,bila je nominovana za Oskara za glavnu ulogu u filmu Rambling Rose,1991,gde glumi osobu koja je navedena na prostituciju...

Poslednja izmena:
Kyra Sedgwick

kyra_0.xxlarge.jpg

Juliette Lewis

juliette-lewis.jpg

Gina Gershon

Gina-Gershon-Photograph-C12149102.jpeg

Juliette i Gina su mi omiljene glumice (uz pokojnu Britany Murphy). Kyra-u sam gledao u mnogo filmova, narocito mi se dopao jedan sa Kiferom Saterlendom.
Ipak, apsolutni pobednik je zena ciju facu svi znaju, a tesko da bi iko mogao navesti jedan film ili seriju u kojima je glumila.

Morgan Fairchild

646px-MorganFairchild07.jpg

Back