Pozdrav svima, imam jedno pitanje.Dali iko zna kako mogu sama napisati zahtev za sporazumni razvod braka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TeškoPozdrav svima, imam jedno pitanje.Dali iko zna kako mogu sama napisati zahtev za sporazumni razvod braka?
A dali ti mozda imas kopiju tog zahteva?? Cisto da vidim kako to izgledaTeško
Meni je advokat sastavio (drugar, besplatno) inače to košta možda čak i 120 ili 100 €
Pitaj ako imaš nekog prijatelja pravnika ili notara
Zato što mora da postoje određene stavke tamo da bi sud prihvatio to kao predlog
ImamA dali ti mozda imas kopiju tog zahteva?? Cisto da vidim kako to izgleda
Imam
Poslaću ti u pp
Kaad stignem
Sutra nije k
Nije problem. Hvala ti unapred.Imam
Poslaću ti u pp
Kaad stignem
Sutra nije kasno?
eno georgejune postavio primerPozdrav svima, imam jedno pitanje.Dali iko zna kako mogu sama napisati zahtev za sporazumni razvod braka?
To sa socijalnim ide sporo.Vuce se već godinu dana.Rade ljudi svoj posao profesionalno,uključili su i policiju,jer je to vid porodičnog nasilja,dete je bilo kod psihologa i videli su ljudi o čemu se radi.Objektivni su.Išla je sa radnicama da vidi dete u školi,proteklo je OK ,dok muž nije saznao.Napravio je frku i u školi i u socijalnom.Ne ide to kao puj pike ne vazi....izgleda da ti tu prijateljicu ne poznajes dovoljno....
Ono sto moze je da proba preko socijalnog da natera muza da isporuci dete tada i tada i da proba da smanji isplatu na dogovornoj bazi sa muzem. Moze i sudski, ali je sigurnija nagodba sa muzem.
pored obaveznog vidjanja sa detetom, morala bi cesce da ga obilazi i da stvori majcinski odnos koji ocigledno nema i zato je sud na ocevoj strani....a onda i jedna povoljna okolnost....kada muz dobije drugo dete mnogo ce lakse da se dogovori sa njim oko svega. Losa je stvar kod sporazuma potezati sud i advokate, bolje probati preko nekog normalnog socijalnog radnika.