Sporazumni brak

Nema sexa smokvo, brak je fiktivan zbog papira

Al novci nisu fiktivni a to se plaća . Moja sestra je platila 8000 maraka da ne bi bila izbačena iz Njemačke
a tamo je bila kao izbjeglica . Za Australiju ne znam tarifu ali saznaćeš kada dođe vrijeme .
Nema šanse da ti to neka odradi za džabe kad svaka zna da je to prilika da se uzme lijep novac .
Osim toga moraćeš da živiš blizu te koju si fiktivno oženio jer vlast zna za tu foru i vrši česte kontrole
što znači da ćeš morati biti prijavljen na istoj adresi . Nije to baš jednostavno kako si zamislio .

Poslednja izmena:
Al novci nisu fiktivni a to se plaća . Moja sestra je platila 8000 maraka da ne bi bila izbačena iz Njemačke
a tamo je bila kao izbjeglica . Za Australiju ne znam tarifu ali saznaćeš kada dođe vrijeme .
Nema šanse da ti to neka odradi za džabe kad svaka zna da je to prilika da se uzme lijep novac .
Osim toga moraćeš da živiš blizu te koju si fiktivno oženio jer vlast zna za tu foru i vrši česte kontrole
što znači da ćeš morati biti prijavljen na istoj adresi . Nije to baš jednostavno kako si zamislio .

Imaju posebnu policiju za "auslendere" banu " u po dana-noći" da provere da li živite zajedno, traže da pokažete zajedničku gardeobu, prijavu stana, ne zaziru i od intimnih detalja.
Pak raspale strankinje i matorci imaju lep prihod od toga + zakon da moraš provesti minimum 5 godina u braku, Džaba im sve ! ako naletiš na nekog akrepa ili idiota.
Koen ide na deugu foru sigurno, lakše je ući u zemlju sa bračnim drugom i tražiti iseljeničku vizu !

Imaju posebnu policiju za "auslendere" banu " u po dana-noći" da provere da li živite zajedno, traže da pokažete zajedničku gardeobu, prijavu stana, ne zaziru i od intimnih detalja.
Pak raspale strankinje i matorci imaju lep prihod od toga + zakon da moraš provesti minimum 5 godina u braku, Džaba im sve ! ako naletiš na nekog akrepa ili idiota.
Koen ide na deugu foru sigurno, lakše je ući u zemlju sa bračnim drugom i tražiti iseljeničku vizu !

Znam da ide na drugu foru ali će mu i to teško proći a da se dobro ne iskešira . Recimo da mu je neka uradila tu uslugu .
Vjenča se a onda poslije želi da se za nekoga stvarno uda . Ovom drugom treba da objašnjava zbog čega je već jednom vjenčana .
Teško će da objasni ovom drugom da se fikrivno udavala zato što je dobra duša a i kako da se razvjenča ako se ovaj prvi negdje
izgubio u Australiji . Ja bih radio drugačije . Razglasio bih da selim za Australiju a ičke bi se otimale da se udaju za mene i tako
pobjegnu iz ove vukojebine . Imao bih tako šta i da ebem . Neću valjda tamo da ebem kengure i koale ?
Neće on stići dalje od Male Moštanice sa tom svojom pameću . Čuj , fiktivan brak a tamo nedostatak žena .

Znam da ide na drugu foru ali će mu i to teško proći a da se dobro ne iskešira . Recimo da mu je neka uradila tu uslugu .
Vjenča se a onda poslije želi da se za nekoga stvarno uda . Ovom drugom treba da objašnjava zbog čega je već jednom vjenčana .
Teško će da objasni ovom drugom da se fikrivno udavala zato što je dobra duša a i kako da se razvjenča ako se ovaj prvi negdje
izgubio u Australiji
. Ja bih radio drugačije . Razglasio bih da selim za Australiju a ičke bi se otimale da se udaju za mene i tako
pobjegnu iz ove vukojebine . Imao bih tako šta i da ebem . Neću valjda tamo da ebem kengure i koale ?
Neće on stići dalje od Male Moštanice sa tom svojom pameću . Čuj , fiktivan brak a tamo nedostatak žena .

mozda ce on pozeleti da se ozeni pa ce ona njemu morati da plati za razvod.
a mozda ce se skapirati, zavoleti i ostati u braku happily ever after :zaljubljena:
kao onomad emili mekdauel i zerar depardije :aha:

Jedan komsija tako dobio vizu za Norvesku.
Poslala gospodja (nase poreklo) papire.
Da joj sredi kucu i dvoriste.
Momak ce to i uraditi, majstor je i dobar je i vredan,
ali neznam zasto imam blagi dojam
da ce imati i dodatnog posla.

Tražim žensku osobu do 38 godina starosti ( sa znanjem engleskog jezika ) za sporazumni( fiktivni ) brak radi sticanja imigracionih papira za odlazak u Australiju.
Sve dalje informacije putem PP ili Skype-a

To Ti za Austaliju nece proci.
Rade detaljne provere.
Engleski mora da znas odlicno.

Za Australiju se dobila lako ako ste kombinacija
npr. programer + medicinska sestra
ili slicna njma deficitarna zanimanja.
Ima i njihov zvanican sajt za zaposljavanje.
Svakako sve informacije ces dobiti u nihovoj ambasadi

Ja iz zezanja 1997 podneo i dobio useljenicku vizu.
I odustao.
Ziveo sam bas dobro

Poslednja izmena:
lele..ala su nezahvalne forumašice...c,c,c...umesto da su presrećne što neko hoće, makar i fiktivno, da ih ženi... : 0)

šta će ti imigracioni, sa ćagom možeš da se zaposliš, a onda i ostaneš ?.... ne znam kako je u down under, a u US, naš ljudi se snalaze i onda se za zelenu kartu žene/udaju fiktivno za srbe, prijatelje iz okruženja da bi jedan barem imao zeleni karton i mogao da izađe i vrati se u ameriku...i to ostaje i na prijateljskoj bazi...

To Ti za Austaliju nece proci.
Rade detaljne provere.
Engleski mora da znas odlicno.

Za Australiju se dobila lako ako ste kombinacija
npr. programer + medicinska sestra
ili slicna njma deficitarna zanimanja.
Ima i njihov zvanican sajt za zaposljavanje.
Svakako sve informacije ces dobiti u nihovoj ambasadi

Ja iz zezanja 1997 podneo i dobio useljenicku vizu.
I odustao.
Ziveo sam bas dobro

poznajem babu tvoje gore list, crnogorku, koja je krajem 60 ih otišla u australiju kao slepi putnik na brodu...čuvala je starački par i nasledila ogromno bogatstvo.. tamo srela svog muža, vratili se, ša znam sad tačno, početkom 70-ih, sredinom, tako nešto.. i prvi su mali preduzetnici u turizmu u milogori u selu koje je sad turistička meka na oblali..koliko je to tamo moguće u malom prdavcu..... znači nepismeni otišli, vratili se nepismeni, al sa znanjem austrl. engleŠkog i ebiga i najvažnije pooni ma kakav brod, flota.... al je ta žena vredna kao pčelica... radite i cenitje vas.. i zaradićete.. ma kako došli negde preko..

- - - - - - - - - -

nači, na primer... ne da trujete babe po gerontologiji u beču..no-no..

Poslednja izmena:
koje ste smorčine..čovek otvori temu,a vi se pravite pametni i delite savete gde ili kako da aplicira :zcepanje: ili još bolje kako da sebi izbije tu ideju iz glave :rotf:
koliko vidim nije pitao da li da aplicira ili tražio savet gde i kako :mrgreen:

Back