- Poruka
- 29.459
primaju smao porodicne ljude.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema sexa smokvo, brak je fiktivan zbog papira
Al novci nisu fiktivni a to se plaća . Moja sestra je platila 8000 maraka da ne bi bila izbačena iz Njemačke
a tamo je bila kao izbjeglica . Za Australiju ne znam tarifu ali saznaćeš kada dođe vrijeme .
Nema šanse da ti to neka odradi za džabe kad svaka zna da je to prilika da se uzme lijep novac .
Osim toga moraćeš da živiš blizu te koju si fiktivno oženio jer vlast zna za tu foru i vrši česte kontrole
što znači da ćeš morati biti prijavljen na istoj adresi . Nije to baš jednostavno kako si zamislio .
nama je prosao voz, pa i ovaj za australiju![]()
Pa jel mogu onda i muža da vodim?I da si udata nema veze, bitno je da nisi starija od 38 godina i da znaš engleski.
Mislim da traži ženu koja želi da se iseli u Australiju, kao i on, i zajedno bi imali veće šanse da im se odobri taj zahtev.
Imaju posebnu policiju za "auslendere" banu " u po dana-noći" da provere da li živite zajedno, traže da pokažete zajedničku gardeobu, prijavu stana, ne zaziru i od intimnih detalja.
Pak raspale strankinje i matorci imaju lep prihod od toga + zakon da moraš provesti minimum 5 godina u braku, Džaba im sve ! ako naletiš na nekog akrepa ili idiota.
Koen ide na deugu foru sigurno, lakše je ući u zemlju sa bračnim drugom i tražiti iseljeničku vizu !
Znam da ide na drugu foru ali će mu i to teško proći a da se dobro ne iskešira . Recimo da mu je neka uradila tu uslugu .
Vjenča se a onda poslije želi da se za nekoga stvarno uda . Ovom drugom treba da objašnjava zbog čega je već jednom vjenčana .
Teško će da objasni ovom drugom da se fikrivno udavala zato što je dobra duša a i kako da se razvjenča ako se ovaj prvi negdje
izgubio u Australiji . Ja bih radio drugačije . Razglasio bih da selim za Australiju a ičke bi se otimale da se udaju za mene i tako
pobjegnu iz ove vukojebine . Imao bih tako šta i da ebem . Neću valjda tamo da ebem kengure i koale ?
Neće on stići dalje od Male Moštanice sa tom svojom pameću . Čuj , fiktivan brak a tamo nedostatak žena .
Pa jel mogu onda i muža da vodim?![]()
Tražim žensku osobu do 38 godina starosti ( sa znanjem engleskog jezika ) za sporazumni( fiktivni ) brak radi sticanja imigracionih papira za odlazak u Australiju.
Sve dalje informacije putem PP ili Skype-a
To Ti za Austaliju nece proci.
Rade detaljne provere.
Engleski mora da znas odlicno.
Za Australiju se dobila lako ako ste kombinacija
npr. programer + medicinska sestra
ili slicna njma deficitarna zanimanja.
Ima i njihov zvanican sajt za zaposljavanje.
Svakako sve informacije ces dobiti u nihovoj ambasadi
Ja iz zezanja 1997 podneo i dobio useljenicku vizu.
I odustao.
Ziveo sam bas dobro
a jel se seks podrazumeva ili je i to fiktivno?
- - - - - - - - - -
ja bih engleski i naucila ovo drugo ne znam kako bih![]()
Znate vi gde je Australija...ne bih tamo zivela, odsecen si od sveta
E, sad kad su bili oni uragani, znaš gde su sve naše pronalazili..na nekom ostrvu u 3 lepe.. evakuisano 50 Srba.. a za to je Austrija cenar sveta![]()