zadovoljni kupac
Iskusan
- Poruka
- 5.643
A gube i nerve kad im saspeš istinu direktno u lice.Boli, bez kvazipatriotske "anestezije". 8-)
Ti sasipas jedino gluposti, ali u pravu si, boli...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gube i nerve kad im saspeš istinu direktno u lice.Boli, bez kvazipatriotske "anestezije". 8-)
Nisam ja kriva što si ti nesposoban da sam shvatiš nego slepo slediš svoje partijske vođe, niti je to, uostalom, moj problem. 8-)Ti sasipas jedino gluposti, ali u pravu si, boli...
A, ti ćeš meni da pričaš o tome ...![]()
Ako je neko protiv molim za ARGUMENTE!!!
Ma da, svi su drugi debilni, samo mi normalni. Sve si lepo odgovorio, a ono pod ''ali'' ti je nebitno ili netačno.
Svaki dan cujem razne gluposti, ali ovolike ne. Tebe niko ne drzi i glasaj za DSS, ali DS pobedjuje 100%, jer je mnogo vise onih koji su za SSP. Nemam nameru da te ubedjujem u suprotno, ali SSP je sjajna stvar, a to o cemu ti pricas su nekakve gluposti i stvarno ne znam ko ti to puni glavu. Ali opet nema ARGUMENATA
kao 1 ja ne glasam za dss i rekao sam bez karikiranja
kao 2vec drugi put ti govorim da sam ti izneo ciste argume nte a ti oped svoju pricu
kao 3 nisakim nisam osobito uopste razgovarao o tome,pa tako niko i nije mogao da mi ispere glavu
kao 4-sam sam ovo juce procitao ali ako hoces jos 1-ako se srbija ne integrise od pocetka sa kosovom,ono se cepa od kosova kada ulazi u eu jer kosovo MORA da potpise integraciju sa srbijom i u isto vreme da bi zajedno usle,procitaj oped moj 1 teks i reci sta tu nije argument
5-i nemoj da seljutis ali tvoj problem je-da sutra izadje tadic i prizna sta kostunica kaze ti ce i dalje braniti ovaj stav ili ces preci na drugu taktiku0kosovo nam nije ni potrebno,problem je sto si ti utuvio da je to tako i nemoze nista drugo da te ubedi u suprotno ni sa argumentima,pa zasto ih onda trazis,i zasto ih trazis ako svako misli drugacije je jeki trol iz dss ili radikala?koji ludaci i jedni i drugi ma od muke cu da glasam za sps