sponzorusica trep trep

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
raduje me što želiš da me uveriš da nisi ljutiša :cmok:

Dobro a jel bi ti mogao da budes moj sponzor?

- - - - - - - - - -

Toga sam se sit navozao, to vozi moj ćale, Divkina generacija... :lol: Elem, 2010-to, C200 kompresor, 1800 kubika, 178konja, automatik... verovatno najbolji auto za te pare, obavezno ovaj sa novom maskom, bez nišana.

Ovo je sada sponzorski tender?:lol:

Pitala sam hipoteticki ....i ne naplacujem seks.
Jednom reče jedan moj matori komšija "sine, muško si i platićeš kako god okreneš, jer postoje samo dve varijante... u ilegalnoj ćeš iskeširati samo jednom i to po završetku posla, a u legalnoj ćeš još više iskeširati - prvo dok ne dobiješ, a onda još da zadržiš što si dobio..." :lol:

Jednom reče jedan moj matori komšija "sine, muško si i platićeš kako god okreneš, jer postoje samo dve varijante... u ilegalnoj ćeš iskeširati samo jednom i to po završetku posla, a u legalnoj ćeš još više iskeširati - prvo dok ne dobiješ, a onda još da zadržiš što si dobio..." :lol:

Sizife sve na kraju kosta i ne meri se samo novcem.Najjednostavnije je ono sto novcem mozes da platis.

Najbolje su zene prosecnog ili ispod prosecnog izgleda kad krenu sa pricom "ja da hocu, ja bih bila sponzorusa"....e moja ti...i da hoces ne mozes.

e sad mozemo da razvijemo temu u pravcu - sta sve podpada pod sponzorstvo
i koliko u stvari sponzorusa ima, a da to ne priznaju

iznenadila bi se kako podprosecan izgled ima veliki procenat sponzorusa u svojim redovima

Najbolje su zene prosecnog ili ispod prosecnog izgleda kad krenu sa pricom "ja da hocu, ja bih bila sponzorusa"....e moja ti...i da hoces ne mozes.

cesto vidimo suprotno ona prosecna a on bas dobar frajer, znas ono kad se pitas sta vidi na njoj, i onda je izdrzava celog zivota

- - - - - - - - - -

iznenadila bi se kako podprosecan izgled ima veliki procenat sponzorusa u svojim redovima

bas tako

mada ja mislim d avecina misli bas na one koje nadju prave lovatore da ih vode u monako, pariz, london, sesele i tako ta mesta

ja ovakve clanke ne volim
dok vi niste znali za prostituciju ovde se to radilo na banhofu u berlinu
isto devojcice i decaci od 10 pa navise, zalosno je to, meni zao te dece a musetijama bi odseko onu stvar

ne volim ni ja ali si ti istakao razliku
......
a kakva je ovo podela vi i mi
kad se zna najstariji zanat
a da, da ne mešamo sponzorstvo i prostituciju ...čisto zbog teme
inače će i Dive otići pogrešnim putem ...
Izvini Dive, akcenat na sponzorstvo

ne volim ni ja ali si ti istakao razliku
......
a kakva je ovo podela vi i mi
kad se zna najstariji zanat
a da, da ne mešamo sponzorstvo i prostituciju ...čisto zbog teme
inače će i Dive otići pogrešnim putem ...
Izvini Dive, akcenat na sponzorstvo

pa u vreme komunizma nije bilo prostitucije bar ne za obicne ljude
prostitucije je krenula 90 ratom, barem kolko je meni poznato

ne slazem se eto nek kaze dee on je organ
tad je bila prostitucija samo za velike funkcionere

bilo i tad sponzorusa onih sitnih al nisu se smatrale prostitutkama

To vec ja mogu da kazem...bilo je ranije ali mizerno malo...sa devedesetim i opstom krimilnalizacijom bivsa SFRJ je usla najugrozenije drzave sto se tice belog roblja i prisilne prostitucije...rat, odnosno prisustvo vojske, je glavni faktor za bujanje iste...

Ima ih puno koje gledaju korist, da. Kao i muskarci. Takvo je danas drustvo. Maksimalan profit uz mininimalan ulog. Ali cak i ta koja gleda korist, ako joj priroda nije dala dobar fizicki izgled i zavodljivost na koju padaju muskarci, ne moze da bude ozbiljna sponza...i za tu "nezahvalnu" ulogu, treba da se rodis.

Back