Sponzoruse!!!

Ice_Georgius:
Jesmo li mi muskarci sponzoruse?
Slusam pre neki dan jednog decka kaze, ma ozenio bih je neka je debela i ruzna bitno da ima kucu i pare"
a posle toga komentarise za neku devojku : "Vidi je sponzorusa vozi se u skupom auto i skace na q,kakva k.rva."
a pitam se sta bi taj junak radio da je zensko pa taj nebi silazio skite.
Mozete zbog ovoga da me kritikujete i vredjate ovde na forumu ali ocigledno je tako.
Kada bismo mogli mi muskarci bi bili vece sponzoruse od devojaka.

PA STO NE PROCITAS PRAVOPIS , KAD SAM TE LEPO ZAMOLIO ? :?:

Ehhh koliko sam puta moga da budem sa ribom koja ima kesa a isto koliko ima kesa toliko je i ruzna znaci lol , ali nisam jer ima nesto sto se zove ponos a ne da budem muska ***** ehh ko da su pare sve na svetu ko da su one na prvom mestu pa sta ce ti pare ako imas neku gadnu bolset aaa momcine ( ribe ) ako nemozes da se izlecis sta ce ti onda pare . PS: nemojte pogresno da me shvatite volim ja pare tj. obozavam ih ali nisu one najvaznije a jest da je istina da nemam para ali kao sto sam rekao ima nesto sto se zove ponos 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Medju oba pola ima sponzorusa.A iskreno da kazem ne moze ni svaki muskarac a ni svaka zena biti sponzorusa,a pogotovo muskarac.I za to treba izgled.Mislim da ne bi trebalo da neki prozivaju muskarce kao oni su sponzoruse i oni su bljak,jer kao sto rekoh ne moze to svako ni biti.

ahaha pazi kad ste mi smeshni veceras smejala sam se
pa kakav izgled odesh na icq nadjesh neke samo za pice vidite se oni plate i ne morash vise da se vidis ali si dobio-la pice eto tako se to pochinje
bitno je da su neki ipak fini pa kao glupo im da ne sednete uopshte kad se vidite nego ti plate iako mozda nisu odusevljeni
mrzim vas sve ste pametniji

Pa to si mozda nasla neke napaljene sabane pa nisu tu svi takvi kao sednes i odmah ti plati pice mos misliti , pa kao meni devojka nikada nije platila pice a tek smo se upoznali ( doduse nisam imao ni kinte tada :P ). Znaci samo neke sabane mozes da vrtisoko malog prsta a to su obicno oni koji su puni kobrod tatinih para tj. tatini sinovi ( kakvi su to sabani ).Znaci jos jednom SABANI :lol: :lol: :lol:

TOMAX:
:roll: O, bože...

pitam se samo da li postoji neki frajer sa kojim nije bila...

Šta si pila? Opet limun vodka? Ih, bre... šljokadžijo! Odričem te se! :roll:

Ajde, ajde, ne prozivaj mi cokoladu! Imaces posla sa mnom... 8) :roll: 8)

inspirion:
ma bitno je da se kes vrti

Da, tema je bila o musko-zenskim sponzorusama, pa samim tim i o parama... Licno smatram izuzetno niskim i jadnim da neko na takav nacin (prodavajuci se za neku kintu) bude u "poslovnom" odnosu sa nekim... Tanka je linija izmedju ***** i sponzoruse, bilo da se radi o muskarcu ili devojci... :roll:

MONTE KRISTO:
Ice_Georgius:
Jesmo li mi muskarci sponzoruse?
Slusam pre neki dan jednog decka kaze, ma ozenio bih je neka je debela i ruzna bitno da ima kucu i pare"
a posle toga komentarise za neku devojku : "Vidi je sponzorusa vozi se u skupom auto i skace na q,kakva k.rva."
a pitam se sta bi taj junak radio da je zensko pa taj nebi silazio skite.
Mozete zbog ovoga da me kritikujete i vredjate ovde na forumu ali ocigledno je tako.
Kada bismo mogli mi muskarci bi bili vece sponzoruse od devojaka.

PA STO NE PROCITAS PRAVOPIS , KAD SAM TE LEPO ZAMOLIO ? :?:

Bilo bi pozeljno da zaista malo prelista i podseti se pravopisa da ne bi svi mi citali ove zvrljotine i bljuvotine (izvinjavam se na izrazima, ali nista drugo ne bi dovoljno dobro opisalo ovo sto upravo gedam gore iznad)... :shock: :shock: :shock:

sidro:
da, ponos je vrlo bitan ...

Naravno da je ponos bitan i da ga nema svako, ali isto tako ne moze svako biti sponzorusa, a ko zna iz kakvih sve razloga neko postane takav... :roll: Nije da ih opravdavam, ali ako oni tako zele ili moraju - to je njihov problem i njihova stvar... I tako treba da ostane! 8)

imam brata od tetke koji je klasicna sponzorusa i ne vidim nista lose u tome. ona je mlada,debela i bogata. on je iz radnicke porodice, koja mu u detinjstvu nije mogla pruziti finansijski mnogo, mozda ima kompleks ili je jednostavno zeljan novca!!!????

pa dobro kakvo je to opravdanje za batu...iz radnichke porodice?pa nije valjda neka strina-nek radi neshto.pre bih rekla da je nesposoban a pri tom i mushkarac.sta?zar ce chitavog zivota zena da ga izdrzava?ne branim ovim zenske sponzorushe.podjednako su odvratni.ali zastupam stav da je mushkarac oslonac porodice i da treba da radi vishe od zene.da se ja pitam zene ne bi radile vishe od 4 sata.

dino.:
Pa to si mozda nasla neke napaljene sabane pa nisu tu svi takvi kao sednes i odmah ti plati pice mos misliti , pa kao meni devojka nikada nije platila pice a tek smo se upoznali ( doduse nisam imao ni kinte tada :P ). Znaci samo neke sabane mozes da vrtisoko malog prsta a to su obicno oni koji su puni kobrod tatinih para tj. tatini sinovi ( kakvi su to sabani ).Znaci jos jednom SABANI :lol: :lol: :lol:

pa i nisu neshto puni ko brod mislim nego im je zhao
pa jok nego cu neshabane pa da trosim pare na pivo i to tudje neka hvala

blackcat:
ali zastupam stav da je mushkarac oslonac porodice i da treba da radi vishe od zene.da se ja pitam zene ne bi radile vishe od 4 sata.

a sta ako zene hoce da rade?? ima li vas takvih?
mada, sta zen aima da radi, ona je tu da radja i da cuva decu i da se brine o kuci. meni taj stav i ne deluje bez veze kad sam u pitanju jer nesto i ne jurim karijeru ali uvek se bolje osecam kad nesto radim. a da je oslonac pa i nije, uglavnom ej majka ja bih rekla mada je to malo apstraktno, sta je uopste "oslonac". musko je neka zastita.
ovde sad uplicem i stav crkve koji mi nije jasan navodno podrzavaju emancipaciju a sva pravila su protiv toga da zene rade.

jagodica:
dino.:

pa i nisu neshto puni ko brod mislim nego im je zhao
pa jok nego cu neshabane pa da trosim pare na pivo i to tudje neka hvala

Ovaj nemoj pogrsno da me shvatis Jagodice sve je to uredu svako zivi svoj zivot i odlucuje da li ce da radi to ili to znaci svako je odgovoran za svoje postupke nego neces ti placati pice i ostalo ako naprimer takvoj devojci kao ti neki lik nece da plati pice ili slicno znaci ili da je seljak ili da nema kinte trenutno :) ali mozes ti upoznati i dobre momke znaci ne folirante znaci ima svakakvih likova ali ima puno sponzorusa to sam hteo da kazem . PS; zanimljiva si ti dobri su ti odgovori na svaku temu bash citam i umirem od smeha .Nadam se da si lepa kao sto pises :oops: :lol: :lol: :lol:

Back