minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
minon:...NE CANDY... :shock:
...nema ih...
zelenooka::-D :-D ... Kako sad nema, a ja napisah tamo negde gore da ih ima... :-D :-D Pa kome sad čovek da veruje? :-D :-D
..."kolika je ljudska glupost inventivna"DayLight:ne mogu a da ne primetim da je gos'n candy-man pokrenuo pola tema na podforumu poznanstva i slichnim..... pochinjem da se pitam zashto?.... ako trazish neq za sex idi bre lepo ko lavog mosta i reshi problem...... a ne da smarash devojke svuda po forumu... tz....tz....tz..... koliko je ljudska glupost inventivna.... nema leka od nje....
Ma hocu princhipesa, samo mi reci kako da postavim, ili zelis na priv da ti posaljemBorg_Queen:ma sad cesh popijesh ban, ili postavi sliku da vidimo valjash li shtogod
minon:...pa naravno meni...
...ti kad kazes dobar dan ja moram da pogledam kroz prozor...
...obico bude noc...![]()
![]()
![]()
CANDY-MAN:Da li ih zaista ima?Jesu li sve plave?Sta mislite o tom fenomenu?
Trebali nekoj sponzor![]()
zene imaju taj nagon cheshce od mushkaraca.. ne...ooo neMidium:To nije fenomen - to je sasvim normalan odnos koji proizilazi iz nagona za obezbedjivanjem sopstvene egzistencije sto je mnogo cesci slucaj kod zena negoli kod muskaraca
p.s.kako se zove muskarac koga sponzorisu zene ???
Devilishgirl:zene imaju taj nagon cheshce od mushkaraca.. ne...ooo ne
zene vishe vole da im se titra, da budu zashticene, ja tako kapiram, misim ebale vas pare..