bor
Početnik
- Poruka
- 15
Sponzorusa je sve vise interesuje me vase misljenje o njima ............................ 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da... Krvolokova zaebancija da ja kao nemam para... zamisli to... Al medije su ti cudo... I tako ti onomad upoznadoh ja jednu forumasicu... a ona me pita... jel ja da kupim kondom?Markelja:Da 4160 din. ostaju i dalje neprevazidjeni. Perica
Petar_Pan:Ma da... Krvolokova zaebancija da ja kao nemam para... zamisli to... Al medije su ti cudo... I tako ti onomad upoznadoh ja jednu forumasicu... a ona me pita... jel ja da kupim kondom?Valjda je tripovala da ja nemam love ni za kondom...
Internet je cudo...
Eto dokaz da nisu sve sponzoruse...
![]()
Mislim da je bilo preko maila... al davno to bese... :wink:minon:...jel preko PP-a ili na E-mail...?
...si drljo, il nisi...kazi sad...?
Petar_Pan:Ma da... Krvolokova zaebancija da ja kao nemam para... zamisli to... Al medije su ti cudo... I tako ti onomad upoznadoh ja jednu forumasicu... a ona me pita... jel ja da kupim kondom?Valjda je tripovala da ja nemam love ni za kondom...
Internet je cudo...
Eto dokaz da nisu sve sponzoruse...
![]()
Odlepi se.... Tell me lies tell me sweet little lies... :wink:livija:
pero 4160 dinara si sam potegao... ne svaljuj krivicu....
ako se pravilno secjam devojka nije imala 20 din.... a ti si se zheshcje iznervirao shto si morao da sitnish hiljadarq.....
Isto pitanja : DRLJ'O preko mejla ili preko pp, kad ti već urođena skromnost sprečava to i onako, UŽIVO ?!?Petar_Pan:Mislim da je bilo preko maila... al davno to bese... :wink:
Drljo... narafski... :wink:
Ko se nije svadjao sa Anakin? Mada me ne bi cudilo i da je ona neciji multinick...livija:pa kako si se narednih mesec dana ovde svadjao sa anakin... da, da.. porichi... ali zheshcje si se potresao![]()
Cik pogodi preko cega sam drljo....krvolok:Isto pitanja : DRLJ'O preko mejla ili preko pp, kad ti već urođena skromnost sprečava to i onako, UŽIVO ?!?![]()
Meni uvek bilo cudno sto se ona onako pojavila iz ni od gde i u prvom postu onako bum bum... ti si ovakav onakav... al eto sad se i taj multinik razotkriva... :wink:livija:ja se nikad nisam svadjala sa anakin 8-)
chak naprotiv.....
Pa da zato me i ne proganjas 2 godine...livija:pero jesam ti rekla da se ne shinirish po forumu...
jer ne znash shta je budzet
Petar_Pan:Pa da zato me i ne proganjas 2 godine...![]()
Odlepi se vise...