SPONZORUSE

• Začetnik teme Začetnik teme bor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Markelja:
Da 4160 din. ostaju i dalje neprevazidjeni. Perica
Ma da... Krvolokova zaebancija da ja kao nemam para... zamisli to... Al medije su ti cudo... I tako ti onomad upoznadoh ja jednu forumasicu... a ona me pita... jel ja da kupim kondom? :lol: Valjda je tripovala da ja nemam love ni za kondom... :roll: Internet je cudo... :lol: Eto dokaz da nisu sve sponzoruse... :lol:

Petar_Pan:
Ma da... Krvolokova zaebancija da ja kao nemam para... zamisli to... Al medije su ti cudo... I tako ti onomad upoznadoh ja jednu forumasicu... a ona me pita... jel ja da kupim kondom? :lol: Valjda je tripovala da ja nemam love ni za kondom... :roll: Internet je cudo... :lol: Eto dokaz da nisu sve sponzoruse... :lol:

...jel preko PP-a ili na E-mail...?
...si drljo, il nisi...kazi sad...?

Petar_Pan:

pero 4160 dinara si sam potegao... ne svaljuj krivicu....
ako se pravilno secjam devojka nije imala 20 din.... a ti si se zheshcje iznervirao shto si morao da sitnish hiljadarq.....

livija:

pero 4160 dinara si sam potegao... ne svaljuj krivicu....
ako se pravilno secjam devojka nije imala 20 din.... a ti si se zheshcje iznervirao shto si morao da sitnish hiljadarq.....
Odlepi se.... Tell me lies tell me sweet little lies... :wink:
Kad ces odrasti mali veseljace....
Jeste zesce sam se potresao... :lol:

livija:
pa kako si se narednih mesec dana ovde svadjao sa anakin... da, da.. porichi... ali zheshcje si se potresao :lol:
Ko se nije svadjao sa Anakin? Mada me ne bi cudilo i da je ona neciji multinick...
Al bitno da se vise ne svadjamo... jel tako... :lol: da se ne uzrujavamo zbog neceg nebitnog jel... :lol:

Inace da se vratimo na temu...
Ne moz se odlepiti od sponzorusa... :lol:

krvolok:
Isto pitanja : DRLJ'O preko mejla ili preko pp, kad ti već urođena skromnost sprečava to i onako, UŽIVO ?!? :lol:
Cik pogodi preko cega sam drljo.... :lol: Preko onog sto mi ona nije kupila...

Sta ces Cale kad mi je BUDZET veci od tvog.... :lol: Sto se nikako ne bi moglo reci i za stomak.... :lol: Kad neki mali debeli penzioner utripuje da je neki ebac.... :roll:

livija:
ja se nikad nisam svadjala sa anakin 8-)
chak naprotiv..... :D
Meni uvek bilo cudno sto se ona onako pojavila iz ni od gde i u prvom postu onako bum bum... ti si ovakav onakav... al eto sad se i taj multinik razotkriva... :wink:
Inace imas ti tu sposobnos da se priljubis uz nekog ko fol prijateljski... i onda trujes i trujes... suptilno... da i ne znaju da ih trujes... to ti jeste neka sposobnost... Samo kad bi svoje sposobnosti koristila u ispravne svrhe a ne u zle bolje bi ti bilo.... :wink:

hehehe.. istina pero da imam brat bratu 4 multinicka... i na sva 4 tvoje pp :lol:
al anakin nije jedan od mojih :D
a meni je dobro... ja jesam dobra osoba... sa dobrim ljudima :D evo da pitamo nekog netralnog??? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back