SPONZORUSE

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Znaci nikad nisam govorio ovako o devojkama (osim o hard-kor fenserkama) ali boj sponzorusa RASTE i medju rokerkama, pankerkama i tome slicno.Naime sedim ja sinoc u kavani i tako blejim...pijem...i dolazi mi KLINKA koju znam da bleji stalno tu i ni 5 ni 6 nego kaze 'e de si, jel imas 400 kinty'?Ja i ortak je bledo pogledamo i odjebemo i posle 10 minuta dolazi ortakova riba krece nesto da nam se slihta...kao uslugu neku da nam ucinimo, ja joj odma lepo reko-ne'am pare, i tu ona odgovara 'sto si takav,pa ne treba mi puno'...

kuku, kakve ti ljude poznajes!...ja doziveo sledece:izasao u grad sa drustvom...kud cemo , sta cemo...odemo do velikog fensi kluba..fensi je po izgledu...ali onda sam shvatio da je i po ljudima...pocnem da muvam ribu, a ona me pita: a sto si izasao sa pocepanim patikama...blag ironicni osmeh i lagani okret u suprotnu stranu su ucinili svoje...jurila me je po celom lokalu da mi se izvini i pojasni da nije to ona tako mislila...heh

W.A.S.P.:
dolazi mi KLINKA koju znam da bleji stalno tu i ni 5 ni 6 nego kaze 'e de si, jel imas 400 kinty'?Ja i ortak je bledo pogledamo i odjebemo i posle 10 minuta dolazi ortakova riba krece nesto da nam se slihta...kao uslugu neku da nam ucinimo, ja joj odma lepo reko-ne'am pare, i tu ona odgovara 'sto si takav,pa ne treba mi puno'...
ako neshto ne podnosim, to je sitnichavost, male, sitne dushe..pa yebalo te 400 din! alo, to nazivash sponzorstvom..choveche..ne verujem..
ne kazem da je ona ok shto je trazila..ali vi ste gori..

uopshte nije rech o vracanju i da je ne znam koji novac u pitanju, ako imash i zelish- dash, 'bote koja filozofija..ali stavljati devojci etiketu zbog toga, nema veze s vezom..
chak i kada su u pitanju mnogo krupnije stvari, opet nije sponzorisanje..
jer zna se shta je to..biti s nekim samo zbog materijalnih stvari ...pa bilo to i imanje sa svinjama i kokoshkama..

W.A.S.P.:
...pijem...i dolazi mi KLINKA koju znam da bleji stalno tu i ni 5 ni 6 nego kaze 'e de si, jel imas 400 kinty'?Ja i ortak je bledo pogledamo i odjebemo i posle 10 minuta dolazi ortakova riba krece nesto da nam se slihta...kao uslugu neku da nam ucinimo, ja joj odma lepo reko-ne'am pare, i tu ona odgovara 'sto si takav,pa ne treba mi puno'...

Trebao si joj reci, "daj pic.ke, pa ces dobiti"

W.A.S.P.:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Znaci nikad nisam govorio ovako o devojkama (osim o hard-kor fenserkama) ali boj sponzorusa RASTE i medju rokerkama, pankerkama i tome slicno.Naime sedim ja sinoc u kavani i tako blejim...pijem...i dolazi mi KLINKA koju znam da bleji stalno tu i ni 5 ni 6 nego kaze 'e de si, jel imas 400 kinty'?Ja i ortak je bledo pogledamo i odjebemo i posle 10 minuta dolazi ortakova riba krece nesto da nam se slihta...kao uslugu neku da nam ucinimo, ja joj odma lepo reko-ne'am pare, i tu ona odgovara 'sto si takav,pa ne treba mi puno'...
meni je jos gore kad me startuje nepoznati momak i trazi da mu dam pare za to i to :shock:
inace ljudi stalno imaju potrebu da mi traze pare,sto poznati sto nepoznati,pri cemu se ja nikad nisam ni oblacila ni ponasala tako da se vidi da li sam i koliko platezna :?
samo sto ja pare ne dam :) i kulturno kazem,izvini nemam pare.

Back