Sponzoruse / Sponzori

stella93

Ističe se
Poruka
2.948
da li biste se udali/ozenili za nekoga samo zbog para?
da li biste se odrekli 'prave ljubavi' zarad para?
da li ce pare igrati neku (i koliko bitnu) ulogu sutra pri vasem odabiru partnera?

ja licno bih se odrekla ljubavi zbog para i bih se udala za nekoga koga ne volim najvise na svetu ako je fino materijalno obezbedjen... :lol: pri tom, to materijalno ne znaci kakva neko vozi kola (to mi nije bitno) vec iskljucivo neke kuce, stanovi, vikendice, po mogucstvu na moru :lol:

spameri stop :lol:

Poslednja izmena:
da li ce pare igrati neku (i koliko bitnu) ulogu sutra pri vasem odabiru partnera?

Ne
Ne
Ne

ja licno bih se odrekla ljubavi zbog para i bih se udala za nekoga koga ne volim najvise na svetu ako je fino materijalno obezbedjen... :lol: pri tom, to materijalno ne znaci kakva neko vozi kola (to mi nije bitno) vec iskljucivo neke kuce, stanovi, vikendice, po mogucstvu na moru :lol:

Tuzno.

Sponzoruse su uglavnom glupe djevojke, cast izuzecima. Ali s druge strane, jedno je sigurno, materijalna primanja su bitna za to kakav ce brak da bude. Kad se nema para, svadje su cesce, nervoza veca i sl. Slazem se ja da je brak osudjen na propast ako medju supruznicima nema ljubavi, ali kad crijeva zakrce, ta ljubav pocinje da se zaboravlja.

Znaci bitno je i jedno i drugo, jer ybg, zivot je lijep ako je ispunjen ljubavlju, ali to ga ne cini manje surovim kad je egzistencija u pitanju.

I jedno i drugo je bitno...kod partnera mi je bitno koliko je ambiciozan i spreman da radi na sebi,a ne sta imaju njegovi,sta je nasledio itd. jer mi to ne govori nista o njegovoj licnosti...a ne bih se nikad udala SAMO zbog novca...to je onda krajnje promasen i nesrecan zivot,bar bi bio u mom slucaju...ali mogu da shvatim devojke koje se zadovljavaju time,pogotovo ako poticu iz siromastva...teska su vremena,svacega ima...ako nije sposobna da se obrazuje i radi na sebi intelektualno,onda nek bar bude lepa i zgodna i bogato se uda...

Glupo je misliti da postoji neka razlika u staležima.
Tu su oni bogati, njihov život je ispunjen al' samo u materijalnom smislu. Nikad ne znaš ko te voli a ko voli tvoje pare... Znate onaj sjaj koji se javi u očima devojaka kad vide lika sa kintom... i to u fazonu, da ga nisu ni pogledali pre toga, a onda im neko šapne na uvo: ee ovaj je pun love- baam, odjednom taj sjaj.

Onda tu je srednja klasa koja teži napretku i koja ulazi u kompeticiju sa okruženjem
"Ako komšija ima ovo, moram i ja da imam" fazon
Tu nastane takmičenje, potrošnja sve viša što je veći protok novca i uvek na istom ostanu.
Koliko god da se ima para uvek će ostati na istom jer potrošnja se u skladu sa doprinosom menja a sve izgleda kao da stagnira.

Otkad je kokos promenila nick, postade druga osoba

Evo, ja ću da te kidnapujem, neću te voleti, nećeš me voleti, i vodiću te kroz razne kuće, skladišta, rupe i srranja tako da mu to isto dođe
A i silovanje prisutno
isti đavo
samo bez puno kinte

hahahhahhaa, pa i vreme se promenilo direkt druze :lol:
nego, ne rece mi, jel bi ozenio bogatasicu ako je ne volis najvise na svetu?

I jedno i drugo je bitno...kod partnera mi je bitno koliko je ambiciozan i spreman da radi na sebi,a ne sta imaju njegovi,sta je nasledio itd. jer mi to ne govori nista o njegovoj licnosti...a ne bih se nikad udala SAMO zbog novca...to je onda krajnje promasen i nesrecan zivot,bar bi bio u mom slucaju...ali mogu da shvatim devojke koje se zadovljavaju time,pogotovo ako poticu iz siromastva...teska su vremena,svacega ima...ako nije sposobna da se obrazuje i radi na sebi intelektualno,onda nek bar bude lepa i zgodna i bogato se uda...

ne znam sta je po tvojim kriterijumima moja dijagnoza, posto ne poticem iz siromastva
zapravo ja zelim da imam uslove (bar) ovakve kakve imam kod roditelja, a to znaci trazenje tipa sa lovom...

btw, ne planiram da se udajem uskoro, ako je neko pomislio :lol:

ne bih se udala za nekoga isključivo zbog novca, ali je novac /stalan posao partnera, solidna plata koja obezbeđuje komforan život/ vrlo bitan
ne pričam o milionerskom bogatstvu

ali se ne bih ni udala za nekoga ko nema posao
bila sa njim - da, ali kad razmotrite da treba da gajite decu zajedno samo od jedne plate, to je već druga priča

svakako bri udaji/ženidbi treba gledati i materijalno stanje, jer kad počne svađe oko novca i ko koliko zarađuje/doprinosi, i ko je za šta kriv, nastupa konstantna frustracija i ljubav nestaje, a brak se raspada.
barem je tako bilo u slučaju mojih roditelja
toliko sam se svađa naslušala oko raznih sitnica, i svima je koren bio u "ti nisi zaposlen, ja izdržavam decu dža bu".
tako da, ako se ikada udam, to će biti za nekoga uz koga neću morati da brinem da li imam i da platim struju i da odem kod frizera ovog meseca, ili da samo subotom idem u rodić jer je onda prašak na akciji 65 dinara jeftiniji

Ne bih se udala za nekog samo zbog para,jer tada nema ljubavi,a kad nema ljubavi onda muz vrlo brzo dosadi.

haha, ocigledno ne shvatate poentu (ili se pravite naivne).
nije stvar u tome da je tebi muz zanimljiv, stvar je u tome da ti taj lagodan zivot prija.
sa jedne strane imas muza kojeg volis a sa druge strane sve ostalo.
e sad, biraj, ili taj neki muz koga volis trenutno (sto ne znaci da ce te se voleti citav zivot) a sa druge strane si situirana, kao sto ce i tvoja deca biti, imas automobil, vilu sa bazenom, dobar posao, kucu na moru, jahtu, vreme koje posvecujes sebi i deci, gledas kako ti deca odrastaju srecna i zadovoljna itd. itd.

ja verujem da su gotovo sve zene sponzoruse, samo sto neke ne ispunjavaju uslove da bi to i postale. :per:

a meni i nije toliko stalo do materijalnog, tako da ne verujem da bih ozenio devojku samo zbog novca.
naravno, to ne znaci da necu, samo nisam siguran. :lol:

Back