Sponzoruše ili Dame

I u zivotinjskom svetu muzjak kada hoce da se razmnozava prvo obezedi pecinu (dom),dali na toj teritoriji ima dovoljno hrane i vode za njega,buducu zenku i priplod (citaj posao,pare) pa kada majka okoti mlade,on ide u lov ,a majka doji mlade,a ako majka ide u lov onda on cuva mladunce...
Slovenci i uopste zapadni svet kazu ,prvo stalica,pa onda kravica (citaj prvo napravi kucu,posao se podrazumeva,pa onda razmisljau o zeni i braku)...
A ne ovde u Srbiji,hoce svaka beda pic...ke za dzabe i brak a,da nista ne obezbedi,pa da pravi jos vecu bedu....aman,Boze gde vi zivite.

Zivimo u 21 veku sto se za tebe ne bi moglo reci , posto imas stavove kao da zivis u feudalnom vremenu .

Posto znam dosta bogatih ljudi u NS , mogu da ti kazem da cak ni takvi ne prihvataju tako lako zenu koja nema nista sem ukoliko nije neka izuzetna lepotica .Nedavno mi je jedan doslovce rekao da sa njim moze biti samo devojka koja je po njegovim recima prava ''bomba'' i onda mu nece biti zao da deli pare sa njom .

1 - znaci zena treba da se izvali k'o trut - samo da se uda za onoga ko je stambeno situiran,
2 - nesto tebe muci, cim ovako pises...
Ja sam ovde na forumu i da izrazim svoj licni stav na razlicite teme,a ne zato sto"me nesto muci".Ono sto me muci diskutujem u svojoj kuci sa meni najblizima,a ne na forumu.Na ovoj temi moj stav je kao sto si vec procitao i on je takav.Nekome se dopada,a nekome ne.Ne bih da se ponavljam.Ako zelis se upustas sa mnom u diskusiju onda se drzi objektivnih cinjenica......

Ja sam ovde na forumu i da izrazim svoj licni stav na razlicite teme,a ne zato sto"me nesto muci".Ono sto me muci diskutujem u svojoj kuci sa meni najblizima,a ne na forumu.Na ovoj temi moj stav je kao sto si vec procitao i on je takav.Nekome se dopada,a nekome ne.Ne bih da se ponavljam.Ako zelis se upustas sa mnom u diskusiju onda se drzi objektivnih cinjenica......

"Objektivna cinjenica" je, po tebi, da zene treba da koriste muskarcevu zelju za "p..." tako sto ce da se materijalno obezbede.

Vidi, ja da sam zena - meni bi bilo ponizavajuce da ocekujem od muskarca da me obezbedi. Isto tako bi me bilo sramota da tvrdim da sam muskarcina, a ovamo nista da ne radim, niti da znam da uradim po kuci, vec da zavisim od zene.

To sto si udata ne znaci da znas kakav je brak, vec samo da, mozda, znas kakav je tvoj sopstveni brak - nista vise.

To zasto si dosla na forum, to mozda i znas, ali svakako izbija svasta ispod ovih tvojih "objektivnih cinjenica". Uzgred - to sto neki svoj stav nazivas "obejektivnom cinjenicom" je tanak pokusaj da svoj stav podvedes pod valjan.

Predpostavljam da si pored medvedje koze stavila toljagu, da se prenese na zenske naslednike u porodici. Ako vec hoces metafore.

Zasto niko ne prica o muskim sponzorusama?
Stalno se potencira kako se zene prodaju za pare,a niko ne prica o takvim muskarcima?Kao idu im na zivce devojke koje jure bogatune ,a one su im ustvari idoli jer i sami traze kako bi se bogato udomili.Razumem ,naravno,ali cemu to licemerje i dvolicnost kod tih muskaraca.Zasto dupli standardi?..Ima i ok momaka,naravno....

Poslednja izmena:
Zasto niko ne prica o muskim sponzorusama?
Stalno se potencira kako se zene prodaju za pare,a niko ne prica o takvim muskarcima?Kao idu im na zivce devojke koje jure bogatune ,a one su im ustvari idoli jer i sami traze kako bi se bogato udomili.Razumem ,naravno,ali cemu to licemerje i dvolicnost kod tih muskaraca.Zasto dupli standardi?..Ima i ok momaka,naravno....

Zato sto je broj muskih sponzorusa toliko zanemraljiv da se dovodi u pitanje njihovo postojanje ako se uporedi sa brojem zenskih sponzorusa.
I da, sa temama koje postavljas, i odgovorima "objektivnim cinjenicama" koje postavljas ovde mogu da zakljucim da si najveci egocentrik kojeg je majka zemlja napravila.

Svaka riba pa i ona sto je bommba ima rok trajanja a kad joj istekne sledi sut karta i pribavljanje nove.Zato se bogatuni uopste vise ne vezuju za zene nego ih konzumiraju i tamane spram potrebe.Onaj ko je bio pametan i sposoban da napravi lovu u ovo mutno vreme nije blesav da se zezne da tu istu deli na duge staze sa nekom izdrndanom.Dakle kako izlaze novi modeli automobila tako se menjaju i zene.Moraju bogatuni stalno da budu u trendu jer je to merilo uspeha.

Постоје и ловани шоње, а многобројне лепотице, не све, али добар део њих, имају и екстра плаћене послове и озбиљне хонораре, тако да могу да, ако су заиста бомбе, и да бирају. Знам много ловатора који су испушили код наизглед "лаких женских". Све такве су већ материјално обезбеђене до своје 30, није све куповина -продаја без имало критеријума и оне ће да гледају да акумулирају капитал са паметним изабраником ;)

Neki pod sponzorstvom smatraju da sponzor mora imati jahtu,avion i ne znam sta sve ne. Vecina (koliko sam primetila po raznim temama) sponzorusom smatra zenu kojoj je prioritet da covek bude zaposlen, da ima auto, stan (dok zene koje zive u zajednici, na primer, te iste koje ove nazivaju sponzorusama, ovu drugu grupu nazivaju jadnicama i budalama jer trpe zivot u zajednici i trebalo je da gledaju za kog se udaju...pri tome se sokiraju naglasavajuci da je ta zena pre udaje trebala da se interesuje da li doticni njen muz ima stan i tako izbegne situaciju sa zlom svekrvom).

Poenta price je da se danas u ovoj nasoj napacenoj zemlji ne zna sta se smatra sponzorstvom i da ukoliko nisi sponzorusa onda si jadnica, dok ukoliko nisi jadnica onda si definitivno sponzorusa.
Sponzorusama se u Srbiji nazivaju devojke koje zele muza koji radi ,koji ne spava do podneva i koga ne izdrzava mamica ili zena i koji ima barem nesto imovine.

Poslednja izmena:
Ni jedne ni druge. Volim žene koje vode računa o sebi i drugima, jake, nezavisne. Volim kad žena ume da jasno kaže i odbrani svoje mišljenje i stav. Markantne, upadljive žene koje se ističu među gomilom kvazi dama, kvazi intelektualki, turbo folk izdanaka, majki kojima su deca životni poziv i delo...Volim one koje imaju nešto posebno i to ne izgube ni u poznijim godinama.

Volim svoju ženu.

Kad je zezanje u pitanju, ja volim seljankez:mrgreen: I to najvise one od 50 do 60 + godina. Volim te malo priglupe zene koje dobro izgledaju. Sa njima sam nekako skroz opusten i mogu da laprdam a da pritom ne strahujem da cu nesto upropastiti. Kada govorim o "seljankama" mislim na onaj tip zene koje su cetnici jebbavali po selima za vreme rata, tzv. "poturache"! Sto se tice dama i sponzorusa, to je neuporedivo. Sponzoruse podrazumevaju novac a dama lepe manire. Pitanje je trebalo da glasi:" profesionalne prostitutke ili sponzoruse"!

Back