Sponzoruše ili Dame

Moherka

Zainteresovan član
Poruka
159
Ćao momci! :) Mene kao i većinu žena zanima da li vas više privlače sponzoruše ili fine devojke i naravno zašto? Pri tom da napomenem da ne mislim na fine "brkate štreberke" kao ni napucane plavušice, nego konkretno zanima me taj stav da li volite devojke koje vam odmah daju ono što vas zanima ili one oko kojih morate debelo da se potrudite...? :) More ovakvih tema verovatno postoji na ovom kao i na drugim forumima ali nisam se baš potrudila da nadjem. Ako ima tema nek neko ostavi link i zaključa moju, pošto me zanimaju odgovori. :D

Moherka, ti malo ne znaš šta hoćeš da pitaš. Ili znaš, a ne umeš da sročiš. Sponzoruše nisu isto što i ''lake'' ribe.

Ali, kako god...
Mrzim kad moram previše da se trudim. Kad moram puno da se trudim to obično znači da nije ni vredno truda.
A spozoruše i ja se međusobno zaobilazimo u širokim lukovima, svako iz svojih razloga.

Sponzoruše ne jurim jer nemam para za to planinarenje.
Ove fine takođe.

A to što pitaš, nema te koja daje oma šta bih teo, niti one koja je vredna debelog truda pre nego što da. Pritom ne mislim na davanje cenzurisano.

Ono što nisi pitala, ne edi što se ne jede, ne izvodi što nisi i druži se sa dečacima (uživo!) i naći će se budala da se zatalebasa u tebe i ti da se zatelebasaš u budalu, i uz malo sreće bićete dvoje u toj priči (a ne više komada).

Sretna Nova i da svi završite u Urgentnom 1. januara.

Sponzoruše ne jurim jer nemam para za to planinarenje.
Ove fine takođe.

A to što pitaš, nema te koja daje oma šta bih teo, niti one koja je vredna debelog truda pre nego što da. Pritom ne mislim na davanje cenzurisano.

Ono što nisi pitala, ne edi što se ne jede, ne izvodi što nisi i druži se sa dečacima (uživo!) i naći će se budala da se zatalebasa u tebe i ti da se zatelebasaš u budalu, i uz malo sreće bićete dvoje u toj priči (a ne više komada).

Sretna Nova i da svi završite u Urgentnom 1. januara.

Srecna i tebi Nova god...! :) I aj hvala na odg. :P :)

Ćao momci! :) Mene kao i većinu žena zanima da li vas više privlače sponzoruše ili fine devojke i naravno zašto? Pri tom da napomenem da ne mislim na fine "brkate štreberke" kao ni napucane plavušice, nego konkretno zanima me taj stav da li volite devojke koje vam odmah daju ono što vas zanima ili one oko kojih morate debelo da se potrudite...? :) More ovakvih tema verovatno postoji na ovom kao i na drugim forumima ali nisam se baš potrudila da nadjem. Ako ima tema nek neko ostavi link i zaključa moju, pošto me zanimaju odgovori. :D

Па знаш како, колико год одбојно било када ти да одмах, толико је одбојно и ако мораш дебело да се трудиш, мсм за све што вреди мораш да се потрудиш, али не треба сад намерно глумити нешто да би се он што више трудио, тј не треба себи лажно дизати цену.. Генерално волим девојке, а дешава ми се да страшно зготивим ову што ми одмах да, а да од себе отерам ову око које морам да погинем, а дешава се и обрнуто, то је индивидуална ствар, не може нико да ти каже ''е волимо да се трудимо баш баш'' , јер неког ће то да одбије, нисмо сви исти..

Nije lako odgovoriti na tvoje pitanje. Zašto?
Ima onih koje bi dale odmah sve, samo se prave fine da se momak dooooobro mora pomučiti. Mada su retke. Sve su lake ako drmenš kešom ili batinom, a posebno preko "prijatelja" tj preporučeno...

A koje spadaju u koju grupu od ponudjenih?:lol:u svakom slucaju biram one koje meni pridju jer imaju ukusa

Back