dive
Legenda
- Poruka
- 61.233
da vam izlozim svoju dilemu..
ono za startovanje mladjih znate vec..to je nesto sa cime zivim i na sta sam se navikla..
da mi je lako, nije mi lako..al sta da se radi...svako od nas nosi neki svoj teret na ovom svetu..
novo doba, horoskop sta god da je razlog, tako je kako je..
ali..
poslednje dve nedelje svaki dan kad pre podne setam dzukce naletim na vremesnog gospodina..
i svaki put me u hodu, posto se mimoilazimo, zaustavi da mi udeli neki komplient..
juce me zaustavi i kaze - ja se vama divim..vi ste u tako dobroj formi, resili ste da dozivite 100-tu!
- ma kakvi stotu..ja bez 120 kao kornjaca necu da odem sa ovih prostora..
danas me gospodin opet zaustavlja..
poznat mi je strasno..lici mi na nekog..lici mi, lici mi..
misli dive, misli
znam! hju hefner!!!
- stanite..mnogo ste se istrosili..treba da nadoknadite energiju - kaze hju i gura ruku u dzep..vadi organsku papirnu kesicu, otvara je i nudi me - uzmite, posluzite se!
- hvala! - kazem dok se nadgvirujem da vidim da nisu to slucajno krekeri za moje dzukce..(mozda e trovac pasa
), a tamo karamelizirani kikiriki uvaljan u peceni susam..jaaaao hvala, ne smem kikiriki, na mene deluje nezgodno..
drage moje treba mi vasa pomoc da provrtimo situaciju u svim pravcima..
hju bi nesto, a nesto i nudi..
dal hvatati poslednji voz za status sponzoruse ili ga upitati da nema slucajno unuka ili praunuka..rekla bih da hju ima oko osamdesetak godinica..
ono za startovanje mladjih znate vec..to je nesto sa cime zivim i na sta sam se navikla..
da mi je lako, nije mi lako..al sta da se radi...svako od nas nosi neki svoj teret na ovom svetu..
novo doba, horoskop sta god da je razlog, tako je kako je..
ali..
poslednje dve nedelje svaki dan kad pre podne setam dzukce naletim na vremesnog gospodina..
i svaki put me u hodu, posto se mimoilazimo, zaustavi da mi udeli neki komplient..
juce me zaustavi i kaze - ja se vama divim..vi ste u tako dobroj formi, resili ste da dozivite 100-tu!
- ma kakvi stotu..ja bez 120 kao kornjaca necu da odem sa ovih prostora..

danas me gospodin opet zaustavlja..
poznat mi je strasno..lici mi na nekog..lici mi, lici mi..
misli dive, misli

- stanite..mnogo ste se istrosili..treba da nadoknadite energiju - kaze hju i gura ruku u dzep..vadi organsku papirnu kesicu, otvara je i nudi me - uzmite, posluzite se!
- hvala! - kazem dok se nadgvirujem da vidim da nisu to slucajno krekeri za moje dzukce..(mozda e trovac pasa

drage moje treba mi vasa pomoc da provrtimo situaciju u svim pravcima..
hju bi nesto, a nesto i nudi..
dal hvatati poslednji voz za status sponzoruse ili ga upitati da nema slucajno unuka ili praunuka..rekla bih da hju ima oko osamdesetak godinica..

Poslednja izmena: