Sponzorko

Pa ne ozbiljno Paranormalna u danasnje vreme gde je svet povezaniji nego ikad mlad covek itekako ima nacina da nesto uradi sa sobom i nije "osudjen na svoje selo" te ima dosta izbora realno pa uopste ne mora da bude racundzija.

ali kad taj svet favorizuje RACUN kao merilo svega ??

- - - - - - - - - -

Mozes ukoliko si mlad i snalažljiv i nisi samohrani otac

:)

cast izuzecima al kod nas je samohrani otac gotovo po pravilu udovac..zenski dominirano pravosudje solidarno dodeljuje decu suprugama prilikom razvoda ..slucajevi u kojima deca pripadnu ocu su izrazito retki I obicno su takvi jerboa je supruga debelo zaglibila u npr alkoholizam I narkomaniju..ovako ..muskarcu alimentacija I pravo da vidja decu sat vremena nedeljno a zeni sve ostalo. phe. iz cega proizilazi da je razvod braka za nekoga nagrada za nekoga kazna iako bi po svoj pravnoj logici trebao biti sporazum phe.kao I sam brak

Pa ne znam sta da ti kazem osim da novac ne sme biti jedini kriterijum, meni je to sumanuto.

Okej necu ozeniti prosjakinju, ali novac kao jedini kriterijum je bezze.

ljudi generalno hoce ono sto nemaju I to vise vrednuju..poput novca..koji mnogo vise znaci ljudima koji ga nemaju nego onima koji ga imaju..a prepreka je I jednima I drugima..I nemanje para proizvodi niz problema kao I imanje para proizvodi opet neki svoj niz problema..

ljudi generalno hoce ono sto nemaju I to vise vrednuju..poput novca..koji mnogo vise znaci ljudima koji ga nemaju nego onima koji ga imaju..a prepreka je I jednima I drugima..I nemanje para proizvodi niz problema kao I imanje para proizvodi opet neki svoj niz problema..

Visina plate se naravno krije od svih u realu..:kafa::lol:

Visina plate se naravno krije od svih u realu..:kafa::lol:

I zida se lazna slika..dal pravim ili fejk roleksima phe

secam se epizode kad sam radio u jednom servisu u BG..posle nekoliko nedelja poceo sam da uocavam neka pravila "ko sta vozi I kako se ponasa" npr SUV terenci I dipovi koji su "u trendu": ..jedno 15% vlasnika tih vozila doveze auto I trazi da se nesto resi neka radnja obavi I uopste ih ne zanima koliko to kosta..I 85% ostalih koji su kupili to da bi "bili u trendu" jedva se skrpili I sad se vataju za stomak koliko servisne radnje kostaju. al bitan je imidz

- - - - - - - - - -

danas se zivi brzo I postalo je od presudnog znacaja ostaviti prvi utisak I "zavrsiti posao" ma koji to "posao " bio..na brzaka naravno jer ti imidzi nikako ne prolaze dugotrajniju proveru

Kod mene na poslu je situacija urnebesna jer lodache su do guse u kreditima a kredite su dizale da bi isle na letovanja ili za kupovinu teskih nebuloza tipa telefona lap topova i sl.To je samo po sebi dokaz koliko su zene glupe i ogranicene jer sad im je jedini spas da se pojavi neki princ i kurtalise ih kredita tako sto ce da ih prizeni al toga ni od korova redovno ih bambusaju neki lazljivci i vatjarosi koji netragom nestaju:hahaha:

Kod mene na poslu je situacija urnebesna jer lodache su do guse u kreditima a kredite su dizale da bi isle na letovanja ili za kupovinu teskih nebuloza tipa telefona lap topova i sl.To je samo po sebi dokaz koliko su zene glupe i ogranicene jer sad im je jedini spas da se pojavi neki princ i kurtalise ih kredita tako sto ce da ih prizeni al toga ni od korova redovno ih bambusaju neki lazljivci i vatjarosi koji netragom nestaju:hahaha:

no to je njihov problem zar ne?

Back