Sponzori, Reklame, Razmena banera za sajtove?

• Začetnik teme Začetnik teme nolk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nolk

Obećava
Poruka
62
Zanima me postoji li neki specijalizovani sajt gde se besplatno nalaze reklame, sponzori ili bar razmenjuju baneri za matične sajtove?
Posedujem neka 4 sajta, prezentacije i bloga, na besplatnim subdomeima, ali imam (na ovom prvom) samo 2 reklame a mesta ima za stotinu, pa zanima me trenutno da postavim reklame, i eventualno i moje reklame da se postave negde.

Ili još bolje, postoji li sajt na principu dejting sajtova ?!?! gde imam slikoviti izbor banera\sajtova.. i kliknem na lajk onog koji mi se sviđa.. i čekam da mene lajkuje.. i onda smo spareni. i potom dobijem neki automatizovan kod koji bih ubacio na sajt, isto kao i ta druga osoba i baner bi trajao na oba sajta sve dok jedna od nas dve osobe ga ne skine sa svog određenog mesta, jer ja svakako nemam vremena da ručno nadgledam da li se druga osoba drži dogovora o razmeni banera i da li im je živ još sajt.

Cilj mi nije povećanje broja klikova i zarada, stoga ne i neki baner program kao AdSense, gde bi stranci kliktali već eventualni domaći klijenti koji bi lakše došli na sajt.
I eventualni baneri za razmenu bili orijentisani kroz kategorije , npr. u zdravstvenoj struci, a ne bilo kakvi.
Mada ne razumem pojedinosti oko tog gugl adsensa, kao ni facebook reklamiranja. Verovatno trebaju neki onlajn računi koje ne posedujem, kartice, pejpalovi, bit-coini..... to je i zasebna tema problema onlajn trgovine... kao i problema anonimnosti jer ovi traže prave podatke?, adresu, telefon itd.Takođe i tema otkupa fejsbuk stranice sa bar hiljadu lajkova.
Ja na te gugl reklame nikad ne klikćem ioanko. Da li se isplati. Kao ni ove na ovom forumu. Ne znam za druge.. možda ako im se omakne pa kliknu? Ja kao da imam nekakv anti-adsesne-virus softver ugrađen u mojoj glavi.

Namera mi je prevashodno da namamim neke krupnije reklamne zverke da za određenu sumu stave svoje reklame, tako da bi neutralnim posetiocima sajt delovao moćnije, svakako mogu ja i bez njihovog znanja da stavim njihove banere. ali zašto ne i zaraditi, pogotovo ako bi neki njihovi marketing eksperti uvideli budući epohalni značaj mog sajta, bar ovog prvog koji u mom nekom krajnjem snu razgranatog razvitka ima ideju da zameni i fejsbuk. I gde bi u smislu nekog kickstart projekta uložili sredstva, koja i ne moraju da budu novčana.. mogu da mi poklone novi telefon, kompjuter, automobil itd, i u zavisnosti od bliske veze sa stvarima koje nudim na stranici.
Ove ostale anonimnije reklame, bih pristao da stavim u neke izolovanije delove sajta, i na stranicu Reklama... uz razmenu banera.

Poslednja izmena:
koji vi ? policija, bia, cia, nasa, iluminati ? :D što pitaš?

Mislio sam da nije reklama dozvoljena na forumu ?! postaviću ako je dozvoljeno...
samo ovaj sajt koji mi je primaran što se tiče reklama trenutno...
http://dendroterapija.weebly.com/

Nije mi bila namera reklama sajta ovde, ali eto mogu i svi ostali u temi da stavljaju svoje sajtove...
pa neka neko ponudi reklamu ili banere..

Ako ima nekih konkretnijih odgovora na temu?

U međuvremenu sam nešto guglao i uvideo debilnost gugl adsensa, i našao neke bit-coin adsens sajt, koji bi mogao i anonimno da koristim ? https://a-ads.com/ ..ima li tamo ljudi,.. ima li neko iskustva sa tim, i sa bit-coin nalozima.

pa vi iluminati ste i krivi što nemam saobraćaj.
sve što je vredno se sabotira.

a glupost prodaje.

Još dva bonus pitanja...
- zna li neko za neki besplatan domen, a da nije .tk ? znam za subdomene...
weebly, wix, ooowebhost (koji sam imao jedan sajtić manji od 50mb, ali server im pada, i stalno je 404 greška.)
pa sam prešao na freesubdmain.org .

- drugo pitanje - postoji li neki fajl upload sajt, koji beskonačno čuva fajlove, i garantovano se neće ikad ugasiti?
u pitanju su word i pdf dokumenti ,znači sajt sa nekim mini limitom od 10 mb uploada? i da nema mnogo reklama.
a ne ovi za filmove itd od gigabajt uploada. (gugl se ne računa)

i koji je img upload sajt najsigurniji što se tiče doživotnog vekovnog opstanka prebačenih slika? jer neki su se ugasivali vremenom.

Back