Spontani protest protiv Sanaderovog dolaska

-kiselo je grozdje- a?
СВАКАКО!:hahaha::rotf::hahaha:

Oj, Srbijo

Oj, Srbijo, zoro moja rujna
oj, Srbijo, nedra moja bujna
oj, Srbijo, sele moja mila
u tebi me majka odhranila

Oj, Srbijo, sljivo moja rana
oj, Srbijo, njivo izorana
oj, Srbijo, bela moja stada
oj, Srbijo, puna vinograda

Oj, Srbijo, sele moja mila
u tebi me majka odhranila

Oj, Srbijo, polja i pasnjaci
oj, Srbijo, sazreli vocnaci
oj, Srbijo, psenice klasala
oj, Srbijo, devojko stasala

Oj, Srbijo, oj, Srbijo

A ko0 prima predcednike . Jel istoo Predcednik . U ostalom , eto , vidiecemo ko ce tadica da primi u Hrvatskoj , osim ako ne misli da opet gostuje u nekoj predparackoj emisiji , da se izvinjava i da glumi doope .
Mogo bi ovaj put u njihovu emisiju o poljoprivredi . Ili mozda kod Denisa Latina , koji je ( gle cuda ) dobio cak nagradu od NUNSA , sto je jos jedan od uvlakackih podviga nase neo-kumunisticke elite . Naravno , nagradu je odbio da primi od ovih neopisivih crva .
Vise frustrira ponasanje nase kvazi-elite , od samih ustasa iz Zagreba .

neki protestiraju, neki se druže
tadi_ivosanader_aFP.jpg

Čudim se našim državnicima, koji su dozvolili da hrvatska poseta prođe, a da se ne otvori nijedna od teških tema na relaciji Beograd - Zagreb. Gledajući onako skrušenog i mlitavog Mirka Cvetkovića, Srbima ostaje samo da se isplaču nad sudbinom ove zemlje.

A zapravo je trebalo da on sa Sanaderom „ukrsti koplja" oko nekoliko ključnih pitanja, bez čega nikakvih odnosa, pa ni dobrosusedskih, sa Hrvatima ne može biti. Prvo i osnovno - naš premijer je morao da traži od svog hrvatskog kolege da njegova zemlja povuče priznanje Kosova! Jer dostojanstvo države se ne brani tako što ćemo zarad lažne slike o srpsko-hrvatskom pomirenju vlastima iz Zagreba da praštamo uvredu. Zvuči neverovatno, ali o ovome se tokom nekoliko sati Sanaderovog boravka u Beogradu nije progovorila ni reč. Zaboravljeni su i tužba za genocid i sprečavanje povratka iseljenih Srba iz Hrvatske. Ivo je protrčao kroz srpsku prestonicu lagano kao zec kroz leskov žbun.

Premijer Mirko Cvetković na najbolji način personifikuje današnju Srbiju. Onako tunjav, nečujan i spor, očigledno je zalutao u politiku, a mi svi se pored njega ‘leba nećemo najesti. Ali, nije Cvetković kriv što ne zna svoj posao, pa mu se i Sanader usred Beograda izmigoljio kao sapun iz ruke. Kriv je onaj koji je Mirka, ni krivog ni dužnog, postavio tu gde jeste.

Back