Spisateljski talenat

htjela sam istaci da ima mnogo vise pokazatelja za knjizevni rad, nego sto se na prvu da reci i da je poprilicno tesko ovako olako zakljuciti da li neko moze time da se bavi ili ne. Uostalom poslah link, pa procijenite sami...mada iz nekih mojih skromnih astroloskih iskustava veliki broj pisaca je imao vrlo neobicne aspekte koji se ne uklapaju u standardnu semu koja bi dala knjizevnika, pa ne treba generalizovati.
Pozdrav svima :)

meni su govorilli da zbog dosta planeta u tećoj imam talenta za pisanje,a nemam ni malo :confused:
imam merkur,veneru ,jupiter,mjesec u 3 ulavu
merkur konjukcjia venera,mjesec,jupiter

Sta si u podznaku? Bik ili Blizanac? Zavisi od mnogih cinioca, sama treca kuca moze biti jedan od pokzatelja, ali nije presudna. Ona je izmedju ostalog i kuca saobracaja,kracih puteva, izleta, brace ,sestara....

Eh, pa mlada si ti, baš. :)
Nije ovo zaista loše ni za pisanje ni za umetnost uopšte, ali 3. kuća ti je u svakom slučaju naglašena (rekla si a i vidiš i sama), samo je pitanje šta bi te iz tog domena najviše povuklo. 3. kuća je i kuća intelekta (pre svega), ne mora to biti baš pisanje u smislu umetnički, može biti u nekom drugom vidu.

Back