spisak želja

nemam spisak želja, jer zauzvrat očekujem samo ono što i sama mogu da ponudim, u svakom smislu.
jedino što bih navela kao tip ličnosti ili sklonosti koji me plaši i sa kojim ne bih više volela da imam bilo kakav kontakt to je lažov i alkoholičar.
Lepo rečeno.

Ali večini žena ovde na Forumu nedostaje osnovna spoznaja kako prići pravom muškarcu, privući ga, a još više kako zadržati ga! :lol:

Lepo rečeno.
Ali večini žena ovde na Forumu nedostaje osnovna spoznaja kako prići pravom muškarcu, privući ga, a još više kako zadržati ga! :lol:
Nedostaje skoro svima, ovde ili bilo gde, sve i svasta.
Tako da je problem u zeljama iznad mogucnosti.
t2748.gif

Lepo rečeno.

Nedostaje skoro svima, ovde ili bilo gde, sve i svasta.
Tako da je problem u zeljama iznad mogucnosti.
t2748.gif

Zato prilaze "pogresnim" muskarcima i privlace ih, da ne objasnjavam sad ovako javno kako i koliko ih zadrzavaju dok se ne ispostavi da su "pogresni". :zper: :rumenka: :lol:

Zato prilaze "pogresnim" muskarcima i privlace ih, da ne objasnjavam sad ovako javno kako i koliko ih zadrzavaju dok se ne ispostavi da su "pogresni". :zper: :rumenka: :lol:
Tako je Brate. :lol:

Evo ja ču samo kratko da jedan primer dam...

Pazi fore, riba ovde za primer, rekao bi svako, ufačkala 1-2 tipa, sa kojima se verovatno kreše, i meni podmetla šemu, navlakušu. :lol:

Neču da kažem ko je to, i o čemu se radi, čekam da vidim kad če da fasuje od tih lakoumnika koji su joj naseli. :lol:

Podmeće meni, matorom konju, koji sam prošao i sito i rešeto. :lol:

Back