Списак непотребних ствари

:think: Nepotrebni mi budu obično neki kozmetički preparati, neka suvišna šminka...Kontam da ću se šminkati onda odem, oprlji me sunce i apsolutno mi nije do ne znam kakvog šminkanja pa mi bude dovoljan sjaj za usne praktično... Takodje tristoti komad odeće...još jedna majica, još jedan šorc...možda će mi se to tad baš oblačiti :roll: I baš ti ˝možda˝ odevni predmeti nikad i ne budu obučeni... Samo vucaram bez veze...

bilo gde da putujem uvek ponesem previse garderobe (i obuce)
a ako je u pitanju vikend kod kuce, pored toga nosim i brdo knjiga za fax koje, standardno, i ne izvadim iz kofera..
sa kozmetikom i hranom ne preterujem..
u stvari, osim ovoga, nista nepotrebno i ne nosim...
uostalom... uvek putujem u civilizaciju :lol: pa mi nije problem da kupim ono sto zaboravim.. :)

Napokon sam se setila bespotrebne stvari koju nosim na more, a to je lezaljka jer me mrzi da je nosim na plazu kad sam na roshkama. Uvek ponesem i gomilu ogrlica (cesto preko sto komada) iako nijedna realno nije neophodna, a nosim ih jer nikad nisam sigurna koju cu pozeleti da nosim (uz svaku odevnu kombinaciju se uklapa bar pet). I suncobran se pokazao nepotrebnim do sada i dushek za vodu i gatje i brushalteri (ovo poslednje vazi samo za odlazak na more).

a ako je u pitanju vikend kod kuce, pored toga nosim i brdo knjiga za fax koje, standardno, i ne izvadim iz kofera..
Isto.
Za vikende kod kuće važi i višak garderobe... možda budem išla u pozorište, možda budem išla kod babe na ručak, možda budem išla na 5 kafa, možda izađem i u petak i subotu... :roll:

I glupi lakovi za nokte!!! Nosim po pet, namažem eventualno jedan. Nosim ih i u Petnicu gde ih realno skoro nikad ne mažem.

Na greškama sam naučila da nosim jedan ili najviše dva para obuće: patike i cipele koje mogu i uz dnevnu i večernju varijantu, i bog da me vidi.

Сви ми састављамо неке спискове...
За куповину, за путовање, списак обавеза, списак званица...
Наравно, нису сви спискови увек стављени и на папир,
али су ту негде, провлаче се кроз наш живот у мањој или већој мери.
Позивам вас да направимо један заједнички списак свих непотребних ствари.
Све оно без чега се заиста може а чувамо или носимо "за сваки случај".

Ево да почнем... У духу путне грознице, мој списак:

Пегла, сапун за веш, пешкири, тоалет папир. :cool:
necu ici na more ali pocinjem novi bizMis
tako da
1.opeglati garderobu i srediti kucu cakum pakum da se ne gnjavim i da se koncentrisem potpuno na ucenje
2.kompletni reset,izbacivanje svih nepotrebnih stvari iz glave,denjulukovizovanje
3.koncentracija na sopstvene kvalitete,ko sam ja ,zasto sam tu :lol:
4.koncentracija na ljude oko mene
5.objavljivanje na fejsu da radim za ciu
6.sport,sport,sport neophodno da se osecam dobro i sigurno u sebe
7.cupanje obrva,depilacija,pedikir,kosa-ne smem da gubim vreme na to dok ucim,bar prve nedelje

eto to nisu stvari,ali to je lista koju sam zacrtala sebi za pripremu
pa sta bude bice :)

Back