СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈЕ САДРЖЕ ГМО!

Pukovnik :worth:

kentucker_freid_chickyt_5407.gif

Prava hrana za americke i srpske seljacine :super:

Pa ovaj pukovnik je sinonim za uspesan biznis, srpski pukovnici su sinonim za jurene cate po kasarni da im ovi napisu izvestaj.

I ima jbeno dobr hot wingse :worth:

Ja kada sam bio u vojsci, komandat kasarne, pukovnik, je spavao i ziveo u kasarni, da ne bi trosio pare na smestaj u gradu. Pa ga onda jednom uhapsili Bugari kada je presao granicu, a sutra ujutru cela jedinica u pripravnosti zbog toga, kazu i da je nacelnik staba predlagao da isteramo tenkove na auto-put i zaustavljamo bugarske kamione u znak protesta...

Pazi, time sto pljujes po kofici iz KFC-a, si me uvredio vise nego da mi psujes majku :evil::evil::evil:

Знам да жудиш за KFC-ом и зато и желим да ти помогнем да је се ослободиш. Јер, жудња је узрок патње и жудња те задржава у циклусу поновног рађања (и новог круга патње). Буда нас је подучио да пут ка Просветљењу води преко ослобађања од жудњи.

Znaci ti Amerkinaci jedu GMO sa dorucak, rucak i veceru i pored toga zive po 10 godina duze od nasih ljudi sa sela koji se hrane samo priodnom hranom.

Ne bas. SAD je mozda najkategoricnija drzava koju znam.
Stanovnistvo se deli na one koji fanaticno broje semenke, klice i dnevnu gramazu organskog brokolija i na one koje licno zovem Hani BuBu, sto bi u prevodu znacilo debelo-zadriglo u bermude odeveno stvorenje koje pazari gajbu koka-kole za dolar i po u Volmartu.

Evropljani su drugaciji, prosek je nesto sto postoji kol'ko tol'ko ujednaceno. Svakako da ima fanatika ali u mnogo manjem procentu nego u SAD-u.

Sto se teme tice, mislim da ce se svet podeliti na GMO i organic...ja sam za organic ali nema mnogo smisla da mi, Srbi, govorimo o hrani buduci da nam svako jelo zapocinje zejtinom a zavrsi se zaprskom...i to ako imamo srece pa nismo podlegli masovnoj histeriji zvanoj pljeska. GMO je bebina zvecka za srpski rostilj.

Знам да жудиш за KFC-ом и зато и желим да ти помогнем да је се ослободиш. Јер, жудња је узрок патње и жудња те задржава у циклусу поновног рађања (и новог круга патње). Буда нас је подучио да пут ка Просветљењу води преко ослобађања од жудњи.

Suvise je to komplikovano za njega brale...

Back