Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Ove žene ne samo što ne daju, nego hoće i drkanje da zabrane!Pa na sta da drkamo onda? Na kamenje? Mozda i kamenje ima duh?

Loše nam se piše...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove žene ne samo što ne daju, nego hoće i drkanje da zabrane!Pa na sta da drkamo onda? Na kamenje? Mozda i kamenje ima duh?
Mada ja ni ne drkam na poznate ili iz real lajfa tako da... Al zanimljivo mi bas da cujem.Ove žene ne samo što ne daju, nego hoće i drkanje da zabrane!
Loše nam se piše...
Možeš i na Pamelu, ali prvo pitaj za dozvolu.Pa na sta da drkamo onda? Na kamenje? Mozda i kamenje ima duh?
Brate ona je trebala mene da pita da li sme da me napali kad sam bio klinac i slucajno je video goulu kako radi striptiz na 3k samo za tvoje oci.Možeš i na Pamelu, ali prvo pitaj za dozvolu.
Ne mozeKaće crkne temilica
Stiže!
Bukv nisam ništa okačilaIskreno nisam se bas tome nadao ali si prevazisla sva moja ocekivanjaauuummm
Bukv nisam ništa okačila
Pa zajebavaj se i ti, ali bez uvredljivog obraćanjaЗашто ми бришеш постове који ти се не свиђају?
Ти би овде да се заебаваш колико те воља, а ми остали не можемо јер спроводиш своју страховладу и бришеш све што ти се не свиђа!!!
Pa zajebavaj se i ti, ali bez uvredljivog obraćanja
Znam
Dosta sad
Rek'o si to jedno 600 puta do sadБаш ме брига.
Останите сами овде, без мог присуства.
Идем на ПДФ Политика, тамо су сви цоол и тамо имамо слободу говора да свакоме све кажемо без икакве задршке.
Дзвирни мало тамо да видиш како ћу сад неког да напуцам и ником ништа, јер тамо постоји слобода говора и деловања.
Rek'o si to jedno 600 puta do sad
Bukv nisam ništa okačila