Spirit Box - Uredjaj za komunikaciju sa mrtvima

@Black_star White Noise 2005,prelep film. Sad sam ga odgledao,pomenuo si ga gore. Mada ubacili su stvari koje nisu deo EVP-a,pretpostavljam da bi film bio zanimljiviji. Kao na primer obrisi lica na ekranu,preminule osobe sa kojom komuniciraš,ili glas žive osobe u budućem vremenu,neke tragične situacije koja tek treba da se dogodi...ili na primer,ne može "regular joe" ili bilo koja persona koja nije trenirala spiritualno razvijanje,da stupi u kvalitetan kontakt preko EVP,moraš imati bar neku minimalnu podlogu u tom smeru. Sve u svemu lepo sastavljen film (uz blago preterivanje) :)
Ako je tako, pogledaj i 2.deo iz 2007. jer ima vise razvijene podjedako i ovozemaljske i onozemaljske drame, ali na mozda malo lepsi, umetnicki intoniraniji nacin, gde filmsko preterivanje (ako ga ima) crpi snagu u pristojnijoj i artikulisanijoj imaginaciji, sa mozda tek pokojom realnom pretpostavkom u toj nekoj naucnoj ili realno iskustvenoj osnovi...Eto, ne znam, proveri.:)

Ovo mi je izletelo na YouTube u recommend pre neki dan. I to je bila "seansa" sa Kobi Brajantom.

Nisam imao pojma o čemu se radi u početku,kasnije sam skapirao o čemu je reč.
Meni je sve to jezivo i bizarno,bilo istinito ili ne. Čak je jedan od tih Spirit Box likova rekao da svako može napraviti spirit box,i da on koristi tjuner za gitaru(mislim da je to rekao) i još neke sprave...

Razgovarati sa mrtvima preglupo zvuči. Mislim, il su mrtvi il nisu.
I pre pronalaska telefona je bilo preglupo reci da se moze razgovarati sa zivima koji su na drugom kontinentu ili van dometa da te cuju dok se deres sa brda :p
Natavno da nisu mrtvi, to jest takva je pretpostavka.

Pa zar u tibetanskim i ostalim tradicijama nije konkretno opisano da nekoliko dana pokojnik pokusava da se obrati bliznjima, nije mu jasno da je mrtav ali oni ga ne cuju? Odakle te informacije? Mozda kada bi ljudi imali telepatske mogucnosti bi mogli da cuju? Ako ni tada, tu je tehnika da pomogne...
Mrzi me da klikćem na video snimke. Jel osnova tih ideja da su naše misli naša duša?
Osnova je da i misli i identitet, isto stanje svesti kao tokom zivota ako ne i bolje, opstaje nakon smrti
Postoji uređaj koji može da potraži bilo koje iskustvo koje je proživeo bilo koji čovek koji je živeo u ma koje vreme. Taj uređaj je čovek.
I to je nešto što nikada neće moći da stvore.
Imaju hronovizor koji snima sve istorijske dogadjaje kao film

Tacno. Ima jos nekoliko energetskih tela od kojih jedno valjda istog oblika kao fizicko

Kazu da i ziv covek moze da izgubi jedno od njih a da ne primeti
Ja sam moje zamolila da mi se ne obraćaju da se ne izbezumim od straha.

Prava su mi misterija porodične konstelacije. Kako tu neko uzme ulogu živog ili preminulog člana porodice, neke osobe koju prvi put vidi u životu, a ponaša se i priča jednako kao ta osoba. Fantastično..

Poslednja izmena od moderatora:

Back