Spin City...Svi gradonacelnikovi ljudi

Ako niste znali, Majkl J. Fox je otisao iz serije jer ima Parkinsonovu bolest. Ili tako nesto. U mesto njega dolazi Carli Sin, i odlazi Dzejms i Dzanel. Niki, Karter, Stjuart, Pol i Kejtlin su ostali. Serija je prestala sa prikazivanjem 2002 ja mislim. Carli Sin je bio samo dve godine i to je to. Drugi glumac, druga vrsta humora, i to je kraj serije!

Gledao sam ovu seriju pre desetak godina na Pink-u (da, nekada je bilo dobrih stvari na toj televiziji). Po mom mišljenju, najbolja humoristička serija ikada. Inače serija ima 6 sezona, ukupno 145 epizoda. Počeo sam da je skidam sa neta, skinuo sam prve tri i nekoliko epizoda četvrte sezone. Lepo je gledati ovu seriju ponovo.

Da osvezim temu...Gledao sam je kada se emitovala na Stinku, i zaista, bila je osvezenje posle silnih juznoamerickih sapunjara, najgotivniji likovi su mi bili Pol, Karter i, naravno, Majkl.Zao mi je sto se to desilo Foksu, serija je mnogo kvaliteta izgubila kada je on napustio.Sada se emituje na Foks life-u, i pogledam, s vremena na vreme.

Back