Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
je l mu ovaj abrams vanbrachni sin il shta
liche ko jaje jajetu
liche ko jaje jajetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
It may evoke memories of classic summer blockbusters a little too eagerly for some, but Super 8 has thrills, visual dazzle, and emotional depth to spare.
ne mogu da kritikujem dok ne odgledam al mrzime da trazim kvalitetan torent
nisam optimista
Kada gledas film na compu koji je poceo da se prikazuje pre 5 dana u bioskopima, sto znaci da si gledao neki teski rip ili TS, ili screen... Mislim zar je stvarno mnogo dati 300din i otici da ga pogledas... Ja idem sutra ( danas je poceo da se prikazuje u NS-u )...
Ja brate treba da platim 10 evra kartu jer sam u parizu a veliki sam filmofil godisnje me ne bi pokrpilo 2000evra
A sve sto izadje novo nalazim na onaj VUZE i najvise ima rusa sto kradu te filmove i svi su na engleskom
I tako ja profitiram i bas me briga za filmsku ekonomiju![]()
Pa 10eura i nije neka cena ako zivis u ParizuOvde je 5eura a zivim u Srbiji. Al i dalje je poenta da film koji se tek pojavio u bioskopima nece imati nikakvu sliku pa sanim tim ni ugodjaj gledanja..
Pa 10eura i nije neka cena ako zivis u ParizuOvde je 5eura a zivim u Srbiji. Al i dalje je poenta da film koji se tek pojavio u bioskopima nece imati nikakvu sliku pa sanim tim ni ugodjaj gledanja..
Čak 5 evra???
Nema šanse...
Žali Bože uludo protraćenog vremena na ovom njesra od filma...Tri puta![]()