Spermolovke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo druga klasa],tako da se ne plasim toga..
ima tu jos nekih stvari..
Nisam ti ja tip za zajebanciju.

Onda ste meta za žene niže druge, ili treće klase.:lol:
Zar tebi Boris Beker izgleda kao tip za zajebanciju? Pa ga za*ebaše. A nije se oslanjao na plodne i neplodne dane :zper:, nije hteo takav rizik. Imao je samo oralni seks.:rotf:

Neki misle da pojam spermolovka oznacava razuzdanu sponzu, ali nije tako.
Spermolovka je solo zena u kasnim 30ima, koja uz zadnje otkucaje bioloskog sata trazi (nedobrovoljnog i cesto nesumnjajuceg) donatora sperme, u nadi ispunjenja 3 cilja.

Dobivanja deteta
Dobivanja alimentacije
Uhlebivanja

Raspoznaju se po brzini stupanja u brak/ostvarivanju trudnoce, neka opsta granica je da se to ostvari unutar 6 meseci.
Ako brak uspe one su na konju. Ako ne uspe, one su i dalje na konju jer imaju dete i alimentaciju.

Za zene: ne optuzujte me opet da mrzim zene, jer ja zene volim. Zato ih imam vise nego ostali.

Cmok
Macinae

Ima istine u tome :lol:

Nemas vise od mene :mrgreen:

- - - - - - - - - -

sad ozbiljno, ti da zaista volis zene, nikad ne bi otvarao takve zenomrzacke teme

Neki likovi ne mogu da kresu zene ako ih vole nego samo pod Hejtom :mrgreen: Nemaju ljubav samo snagom i hejtom progone zene a one kad zagore daju svakome :aha: :lol:

Neke se pale na te hejtere kao fetish i sl :bljak:

Ima na SL jedan glas koji se cuje u pozadini na GangBang destinaciji : I know you Hate me but you like 2 fu.ck me Silly - to izgovara neka kuckica u pozadini :lol: pali ih tako a i neke kuccke pali isto to :aha:

Nemoj da se cudimo svakakvi frikovi hodaju forumom :malav:

Primetila si kad ja pisem sa ljubavlju forumashicama one se ne pale niti ih to privlaci :mrgreen: a kad hejteri otvore teme i pisu protiv zena i ruzno o njima odmah su tu i komentarisu :rotf: Sta to znaci ? :rumenko:

- - - - - - - - - -

To znaci da vecina na forum od zena vole SM i BDSM :heart: Freaking things i Preverzije Sick :aha:

I one na Web Cam znaju psihologiju muskaraca :mrgreen: i pametnije su od njih :aha: to ne znaci da ne rade to sto rade :zper: Zena moze biti genije i najveca Slut istovremeno :lol:

- - - - - - - - - -

Tucao sam ribu na SL koja je kreirala celu destinaciju za prodaju sex igracaka - znaci pametna je a ipak je Slut :zper: Ako su pametne nisu moralne :mrgreen:

Onda ste meta za žene niže druge, ili treće klase.:lol:
Zar tebi Boris Beker izgleda kao tip za zajebanciju? Pa ga za*ebaše. A nije se oslanjao na plodne i neplodne dane :zper:, nije hteo takav rizik. Imao je samo oralni seks.:rotf:
Sve u zivotu nosi i odredjeni rizik kao i moguce posledice.
al si docarala ovo,sad mi kroz glavu kruzi slika..
U kondom pa u dzep s,njim,,
Sta je sigurno ,sigurno je.:lol:

Ja sam uvek isti na svakom mestu :per: na NET :lol: Okolina me ne oblikuje :smeker:

- - - - - - - - - -

A ne kao Cica na forum siri ljubav a na Chat noge :rotf: takve osobe ne podnosim :aha:

- - - - - - - - - -

Ili na forum vristi kad joj posaljes jedan PP za hot :lol: zali se drugima kao Nero :mrgreen: zatim ode na pricaonicu ili neki chat ili Skype i hotuje pise kao Slut i radi svasta :aha: :rotf: Takve ne podnosim isto :)

Neki misle da pojam spermolovka oznacava razuzdanu sponzu, ali nije tako.
Spermolovka je solo zena u kasnim 30ima, koja uz zadnje otkucaje bioloskog sata trazi (nedobrovoljnog i cesto nesumnjajuceg) donatora sperme, u nadi ispunjenja 3 cilja.

Dobivanja deteta
Dobivanja alimentacije
Uhlebivanja

Raspoznaju se po brzini stupanja u brak/ostvarivanju trudnoce, neka opsta granica je da se to ostvari unutar 6 meseci.
Ako brak uspe one su na konju. Ako ne uspe, one su i dalje na konju jer imaju dete i alimentaciju.

Za zene: ne optuzujte me opet da mrzim zene, jer ja zene volim. Zato ih imam vise nego ostali.

Cmok
Macinae

Vjerujem da standardi opadaju kako vrijeme prolazi, sto je i logicno, s vremenom mnoge ruzicaste iluzije izblijede ... ali sad sa predumisljajem o alimentaciji i igranjem na tu kartu, sumnjam ... malo je takvih monstruma :D

Tema je sasvim legitimna za raspravu, ali da je postavljena normalno, neutralno, bez očiglednog mizoginičnog otklona, sa normalnim naslovom...
Ovako će biti zaključana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back