spektakl...

videh na televiziji juče, bilo gostovanje neke plesne razgaćeno-muške grupe....ma bilo je reči o tome ovde...da ne dužim...

da li si išla i utisci...?[/QUOTE

juce sam bila na poslovnom putu i punih sat vremena sam ostrasceno komentarisala to isto pitanje!
sacekala bih svaku od 3000 zena koje su bile na ``koncertu``.ako su bile..
polila ih katranom, a onda posula perjem..

MUKA MI VISE od nametanja americkog kvazi sistema vrednosti!
isle su da gledaju sta?????
iste te kokoske bih samo pitala gde su bile 99.
a i sve one koji kulturu u beogradu srozavaju na nivo americke crne kite, dovodeci ovakve ``zabavljace``
zar od tog ocaja od nacije nema vise sta da se probere, pa je ovo ostalo jedino kao pokazni kvalitet?

nisu ni morali tako daleko da idu..
egzoticne cige svako vece ordiniraju na obrenovackom..zasto bi oni bili losiji od ovih garavih dovedenih preko bare?

bolje da su stavili Cece i Karleuše da vitlaju veštačkim sifonima i gluteusima razgolićenim gde sevaju veneri(č)ni bregovi
i da u svim redovima balave mužjaci...eee to je normalna pojava :)

misim pošto ću ionako da tražim da se zaključa, mogu da se zapitam naglas...meni oduvek bilo nejasno kake su bre to žene što posećuju te stvari...misim jel to nemaju muškarca na miljama oko sebe il su tolko zagorele, il su im dečki neki mlohavi, debeli, impotentni...misim u čemu je fora koj k...
domaćice, kokoško, može lock...

ja sam uhvatila na nekoj od tv-a prilog gde oni preponosni setaju centrom beograda
barte, svi su bili garavi..sto od solarijuma, sto od pigmenta nasledjenog genom

u beogradu odavno postoji mogucnost rentiranja stripera
ima momaka koji se rentiraju za devojacke veceri, rodjendane i sl
dodju, oddjuskaju, naplate, popiju pice i cao - cao

tu je i kubanac kome je menadzer sopstvena zena koja ga vodi na ugovorene tezge :lol:

generalno, nemam postovanja prema muskarcu koji prodajom svog tela na takav nacin obezbedjuje sebi egzistenciju
da li je to jedino sto je u tridesetim sposoban da uradi?
a jos manje postovanja imam prema onima koji takve jadnike dovode i organizuju im koncerte

kazem - smola i perje za sve :lol:

MUKA MI VISE od nametanja americkog kvazi sistema vrednosti!
isle su da gledaju sta?????
iste te kokoske bih samo pitala gde su bile 99.
a i sve one koji kulturu u beogradu srozavaju na nivo americke crne kite, dovodeci ovakve ``zabavljace``
zar od tog ocaja od nacije nema vise sta da se probere, pa je ovo ostalo jedino kao pokazni kvalitet?

nisu ni morali tako daleko da idu..
Ti si od onih - muz je bog i batina.

juce sam bila na poslovnom putu i punih sat vremena sam ostrasceno komentarisala to isto pitanje!
Takve samo i komentarisu.

ti je baš nešto ne voliš...:lol:

Ona me zanima uopste da bi je voleo ili ne, ali ovakvi komentari u kojima se baca drvlje i kamenje na druge zene koje su odvojile sat vremena za sebe i svoj provod i napad i ogovaranje istih sa parolom nasilja i stavljanja uzvicnika na kraju svake recenice govore o njenim problemima a ne o njihovim. One kada su izasle sa koncerta bile su nasmejane a doticnu kako sama kaze je sjebao grip.

sad kad si tako fino ispljuvala ni jedna neće hteti da napiše ako je bila...štoćereći ode tema u ******...

не секирам се ја за тебе, отворићеш ти нову тему
него јел може неки линк, ја нем појма о чему се ради

misim pošto ću ionako da tražim da se zaključa, mogu da se zapitam naglas...meni oduvek bilo nejasno kake su bre to žene što posećuju te stvari...misim jel to nemaju muškarca na miljama oko sebe il su tolko zagorele, il su im dečki neki mlohavi, debeli, impotentni...misim u čemu je fora koj k...
domaćice, kokoško, može lock...

dobro dee majqmustaru!
strip-tiz je poznat kroz vekove.. Lilit je proterana iz Raja.. Rim je plivao u bahanalijama...inkvizicija je spaljivala veštice i vešce jer su radili to što su radili...na divljem zapadu su po kafanama igrale i pevale razgolićene žene nudeći usluge..crkva je proganjala slobodnu ljubav..itd..itd...

Žena je uvek bila predmetom manipulacije
sada kada to muškarci rade, igraju i nude svoje podatno telo na dodir(što je u svakom strip-tiz klubu normalna pojava) odjednom panika..i pljuvačina?

šta da kažemo za žigolo mužjake koji zaradjuju novac prostitucijom...itd, da ne nabrajam? odjednom smo iznenadjeni jer gospodin M je obezvredjen?.
.ma nemoj :)

Ovi americki crnci na kreku su ti bolji?

možda se ti pališ na krek i muškarce..ja samo posmatram muskulaturu i senzualnost :)

dobro dee majqmustaru!
strip-tiz je poznat kroz vekove.. Lilit je proterana iz Raja.. Rim je plivao u bahanalijama...inkvizicija je spaljivala veštice i vešce jer su radili to što su radili...na divljem zapadu su po kafanama igrale i pevale razgolićene žene nudeći usluge..crkva je proganjala slobodnu ljubav..itd..itd...

sada kada to muškarci rade, igraju i nude svoje podatno telo na dodir(što je u svakom strip-tiz klubu normalna pojava) odjednom panika..i pljuvačina?

šta da kažemo za žigolo mužjake koji zaradjuju novac prostitucijom...itd, da ne nabrajam? odjednom smo iznenadjeni jer gospodin M je obezvredjen?.

možda se ti pališ na krek i muškarce..ja samo posmatram muskulaturu i senzualnost :)

Ajde!?

A ova ti je dobra: Sada...
Koja si ti mutikasa :cool:

dobro dee majqmustaru!

Ih ti nemas pojma o cemu se radi! :hahaha:
Hajde da ti verujemo.

Robovi igraju gogoguzi pred babama za pare. Sta je tu novo?

ja ono što sam vido na teveu i nisu baš babe...

dno dna!!!

tolka, estetski momenat mozes da zadovoljis i ako gledas bilo koji sport..
iskljucis se za pravila i rezultate, pa se fokusiras samo na estetiku

a za ovo, ja nemam reci - blud i nemoral koji neko gura upakovan kao umetnicki spektakl za siroke narodne mase :roll:

cek i da povratim....:bljak:

To su ugrozene zene koje lepe muskarce mogu da vide samo u masti.
Mnoge medju njima su bivse striptizete i prostitutke koje sada zele svojim kompleksom da "vrate" ono sto su davale dok su bile mlade i lepe.

Sve u svemu jad i beda. Brutalna trgovina ljudskim mesom za pare.
preciziraj mi to "mnoge"...:lol:
misim tamo bejaše na stotine žena...
ovo ostalo se slažem s tobom i sa dive...

Back