- Poruka
- 9.849
Bodibilderka je ogromna,a vi mali kao ovaj.Ali ne da se on,ispipkava teren i priprema se za uranjanje.Kako bi se vi osecali i sta bi vi to radili:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh ovo je za one prave muskice sto dizu 120 iz bendza
meni ova zenska ise lici na muskarca nego na zenu![]()
Bodibilderka je ogromna,a vi mali kao ovaj.Ali ne da se on,ispipkava teren i priprema se za uranjanje.Kako bi se vi osecali i sta bi vi to radili:
sve sto mi kipi iz sake meni nije zenstvenoAman Dzordz, pa neces ti nju celu da dizes, niti ce ona da seda na tebe, da bi se relaksirala.Zna se kako se postavljaju pozicije, imas razne kobinacije, pametan si momak.To ti je kao sah da igras, mic po mic dok je ne matiras,![]()
Pa kad se spricala muskim hormonima. Siguran sam da je i u licu muskobanjasta al ise ne vidi lepo na snimku. Nema sanse da zena koliko god da vezba prirodnim putem nabaci ovoliko misica.
@tema![]()
Ma nek se sprica cime hoce, samo se pitam kakvom muskarcu moze takva zena da se dopadne![]()
Izopacenom kao sto je i ona.
au .. neko voli i ovo jbg !strasno