Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
PAC-PAC:Ево ја вам другови из "БЛ" тима могу рећи шта је најблаже речено интересантно- ваш аватар.
Нека ми неко објасни откуда војник Вермахта ту где је?!
Није шваба већ СРБИН
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PAC-PAC:Ево ја вам другови из "БЛ" тима могу рећи шта је најблаже речено интересантно- ваш аватар.
Нека ми неко објасни откуда војник Вермахта ту где је?!
PAC-PAC:Још горе него што сам мислио, предпостављам да покушавате да нам објасните да су Срби као база Вермахта починили све оно за шта неосновано оптужују Немце?!
Бл:Ајде немој да млатиш, СРБИН војник СДК.
Зато се иди оми мало.
PAC-PAC:Колико се ја сећам СДК је имао другачије дизајниран шлем а ово је боме немачки и дизајн и шлем а и војник.
Бл:Ах речи ПРАВОСЛАВЦА??????
Sta ti pa ovo znaci (jel si ti Srbin ili rus)Бл:Руско-Словенско ЦАРСТВО ПРАВОСЛАВНО ЈЕ НЕМИНОВНОСТ
aj pitaj ruse mozda i njima nije vazno a meni bi mnogo znacilo da se zove SPC ili Srpsko Pravoslavno CarstvoБл:ЈА САМ СВЕТСОАВСКИ НАЦИОНАЛИСТА = СРБИН ПРАВОСЛАВАЦ
А РУСИ И СРБИ СУ ИСТИ НАРОД, ТАКО ДА МИ ЈЕ САСВИМ НЕБИТНО КАКО ЋЕ СЕ ПРАВОСЛАВНО ЦАРСТВО ЗВАТИ
a jel cemo i mi da zivimo u rusiji (velika zemlja mozda nam i daju neki kutak kad nos ove demokrate isteraju po kratkom postupku)mozda uspemo da ponesemo po koji manastir i lepota ono sto smo od pocetka zeleli SLOBODAБл:Ма старац тако рече, примети цртицу између Руско - Словенско.
биће то смо Словенско Православно царство, А даје Руско због тога што ће највећим делом бити у русији!!!!!!
Vagrant:a jel cemo i mi da zivimo u rusiji (velika zemlja mozda nam i daju neki kutak kad nos ove demokrate isteraju po kratkom postupku)mozda uspemo da ponesemo po koji manastir i lepota ono sto smo od pocetka zeleli SLOBODA
Бл:Живећемо у ПРАВОСЛАВНОЈ СЛОВЕНСКОЈ ЗЕМЉИ, ОД ЗАДРА ДО АЉАСКЕ
Бл:А бре аналу , па докле брееееееееееее?
analiticar:Mi sa Rusima nemamo ništa zajedničko sem religije i porekla....Bliži smo Grcima i Latinima od kojih smo primili hrišćanstvo i sa kojima smo, zajedno sa ostalim južnim Slavenima delili i dobro i zlo tokom turske okupacije......Tamo gde idu Grčka, Bugarska, Rumunija, Bosna, Hrvatska, tamo je i Srbiji mesto...... 8-)
analiticar:Tamo gde idu Grčka, Bugarska, Rumunija, Bosna, Hrvatska, tamo je i Srbiji mesto...... 8-)
eremita:... Па да, само толико...
![]()
marlon:КАД НА ***** НИКНЕ НОКАТ.....
analiticar:Mi sa Rusima nemamo ništa zajedničko sem religije i porekla....Bliži smo Grcima i Latinima od kojih smo primili hrišćanstvo i sa kojima smo, zajedno sa ostalim južnim Slavenima delili i dobro i zlo tokom turske okupacije......Tamo gde idu Grčka, Bugarska, Rumunija, Bosna, Hrvatska, tamo je i Srbiji mesto...... 8-)