Specifične, simpatične... sitnice, scene, situacije...

Letos sam videla cigance od oko pet godina,golo golcato kako juri golubove i jednog uspeva da uhvati,okrece se i odlazi sa golubom u rukama.Volim da vidim bake i deke kad se drze za ruke.Volim da sedim kraj reke,osecam se spokojno.Susrete na autobuskim stanicama,kad neko ceka,a neko se vraca.Kad muskarac place zbog filma,ili jos bolje zbog balade.Pomirenja na javnom mestu.Onaj osmeh koji ti izazovu stare fotografije,koje te podsete na neki lep trenutak...

Letos sam videla cigance od oko pet godina,golo golcato kako juri golubove i jednog uspeva da uhvati,okrece se i odlazi sa golubom u rukama.Volim da vidim bake i deke kad se drze za ruke.Volim da sedim kraj reke,osecam se spokojno.Susrete na autobuskim stanicama,kad neko ceka,a neko se vraca.Kad muskarac place zbog filma,ili jos bolje zbog balade.Pomirenja na javnom mestu.Onaj osmeh koji ti izazovu stare fotografije,koje te podsete na neki lep trenutak...

takodje!!!volim kisu...i da slusam zvuke akusticne gitare...da gledam u zvijezde...ili cak samo da budem pored drage osobe..:heart: :D

Ovo je prelepo... suze mi grunuše od neke čudnosti i miline...
SUSRETI NA AUTOBUSKIM STANICAMA...
:oops:
Raznežili ste me... sad mogu da se mažem na hleb... :)

Pomirenja na javnom mestu. Hm... interesantno... :)
Ja volim kad se ljudi zagrle - strasno, toplo, očajnički, prijateljski, čežnjivo, vapajski,...

Volim kad me neko pomiluje po kosi. Poljubi u nju.

Volim (to radim u poslednje vreme) da na automobilima mojih prijatelja ostavljam svoje crteže, poruke,... :)

Volim kad mi neko, bez nekog specijalnog razloga, pošalje jedan običan sms: ''Kako si?''
To mnogo puta čujem, ali je u razgovoru to kliše, pa mi nema nikakvu važnost...
Sa porukama je drugačije...

Ovo je prelepo... suze mi grunuše od neke čudnosti i miline...
SUSRETI NA AUTOBUSKIM STANICAMA...
:oops:
Raznežili ste me... sad mogu da se mažem na hleb... :)

Pomirenja na javnom mestu. Hm... interesantno... :)
Ja volim kad se ljudi zagrle - strasno, toplo, očajnički, prijateljski, čežnjivo, vapajski,...

Volim kad me neko pomiluje po kosi. Poljubi u nju.

Volim (to radim u poslednje vreme) da na automobilima mojih prijatelja ostavljam svoje crteže, poruke,... :)

Volim kad mi neko, bez nekog specijalnog razloga, pošalje jedan običan sms: ''Kako si?''
To mnogo puta čujem, ali je u razgovoru to kliše, pa mi nema nikakvu važnost...
Sa porukama je drugačije...

:cry:
To sve i ja volim...pogotovo ovaj hug...aaaaaaaaaaaa
I need & I want one...:(
Smrc, smrc.....smrrrrk:lol:
Ovo drugo takodje obozavam, aaaaaww...:)
;);):wink::mrgreen:

Back