Spavanje na podu

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
32.074
Da li je zdravo ili nije?
Postoje razlozi za i protiv,...meni lično pomaže da bolje spavam. Zbog problema sa kičmom. Ne spavam bukvalno na podu, već na tankom dušeku. U kombinaciji sa redovnim masažama skoro da i ne osećam više kao da mi " neko sedi na grbači". Da li neko ima slična iskustva?😁
Hvala.

Postoje razlozi za i protiv,...meni lično pomaže da bolje spavam. Zbog problema sa kičmom. Ne spavam bukvalno na podu, već na tankom dušeku. U kombinaciji sa redovnim masažama skoro da i ne osećam više kao da mi " neko sedi na grbači". Da li neko ima slična iskustva?😁
Hvala.
kupi tvrdi dusek, pa se vrati u krevet, stari ti je propao, ili je isuvise mekan za tebe
na podu 20 minuta, ali 'de ces duze? treba ti tvrdi - firm mattress for back pain

Hvala.
mogao bi mozda ako ima podno grejanje, ovako smatram da je hladno osim mozda leti

Nisam nikad razmisljao o tome-

Hvala.
Imam i ja problema s kicmom samo nemam problema sa spavanjem na podu. Na travi sa ili bez podmetaca mi je najbolje , na samim daskama u pl. sklonistu i nije neki vrh, ali prezivim :mrgreen:

Meni je ovo pravo otkrovenje. Idem na masažu boli, kad dugo sedim na stolici opet boli,...jedino plivanje i spavanje na podu mi prija. 😁
Ne rešava problem ali se bar naspavam za medalju.

Hvala.
pošto si zaključala inbox, šibni mi pp da ti u odgovoru nešto preporučim, neću ovde da reklamiram

Ehj544pxCKWrOvMYEivA.jpg

Hvala.
Meni to uopste ne bi odgovaralo narocito kad sam na boku.

Meni to uopste ne bi odgovaralo narocito kad sam na boku.
mi tokom dana imamo pravilno drzanje, i nemamo probleme sa ledjima, vratom, ... tako da mi mozemo da spavamo na boku, i onda nam trebaju meksi duseci, ili da kazemo srednje tvrdoce, a ljudi koji imaju probleme sa kicmom, i nemaju pravilno drzanje tokom dana, oni moraju preko noci da se ispravljaju, i vise im odgovara tvrdji dusek, da ne bi spavali na podu... plus oni moraju na masaze, a mene bolje niko da ne masira. mada sam probao i kiroprakticara da posetim, nije to za mene, iskrckam se sam, mozda ne bas 100%

isto vazi i za ostalo, npr. donji deo pete kada mi se upalio, plantar fascitis, dok preko noci nisam poceo da nosim cizmu koja fiksira nogu, preko dana ulosci nisu mogli da mi rese problem... e tako i njima, moraju da se ispravljaju preko noci i spavaju na ledjima da bi bili u pravom polozaju, a mi mozemo da spavamo i savijeni, jer smo pravi tokom dana, samo se zagnjurimo
Nijedna masaža ne treba da bude bolna.
oni su stegnuti, vidis da ova zena na slici ima kriva ledja? nije to klasican bol
Nije ništa strašno,...u mom slučaju ovde je problem.😁
Idem i na terapeutske masaže.

Manastirka

prvo kiroprakticar iskrcka, pa posle sledi masaza, ili probaj sa nekim ko je iste tezine, da se spojite sa ledjima, pa rukama povezete, i jedno drugo da dize, samo ne naglo... ili nekog ko je tezi, samo ne naglo da te podize, okrenuti ste ledjima jedno prema drugom, i tako te istegne

Poslednja izmena:

Manastirka

prvo kiroprakticar iskrcka, pa posle sledi masaza, ili probaj sa nekim ko je iste tezine, da se spojite sa ledjima, pa rukama povezete, i jedno drugo da dize, samo ne naglo... ili nekog ko je tezi, samo ne naglo da te podize, okrenuti ste ledjima jedno prema drugom, i tako te istegne
Bila sam kod jednog kiropraktičara ali mi nije pomoglo. Meni je kao i ženi sa Instagrama, desna lopatica ispala iz ležišta u odnosu na levu. Kad ležim na tvrdoj podlozi sve je ok, ali kad duže sedim bole me leđa.

Bila sam kod jednog kiropraktičara ali mi nije pomoglo. Meni je kao i ženi sa Instagrama, desna lopatica ispala iz ležišta u odnosu na levu.
drugi put oklagijom tuci muza :mrgreen: uf, onda ne znam sta bih rekao, sta kaze specijalista, jel moze to da se vrati gde treba, pa onda da se imobilizuje?
onda ne mozes ovo istezanje preko ledja sa partnerom, vidis kako sam pogresio? znam da iscackam problem, pa to ti je

Poslednja izmena:
drugi put oklagijom tuci muza :mrgreen: uf, onda ne znam sta bih rekao, sta kaze specijalista, jel moze to da se vrati gde treba?
Kaže da redovnim masažama i vežbama, može. On je kaže uradio šta treba ( kiropraktičar).
Ako se i ne vrati, bar da više ne trpim bolove. Krenulo mi je zujanje u desnom uhu, glavobolje,...sad je malo bolje.😁

Back