spasite macence

Skydancer

Elita
Poruka
23.426
Naisla sam na majusno mace ispred ulaza, pustila ga u zgradu da bar ne bude napolju na hladnom, i dok sam se vratila iz radnje, neko ga je vec izbacio napolje. Zena iz susednog ulaza mu je dala mleko i uvela ga u svoj ulaz, odakle ce ga neminovno neki "filantrop" opet izbaciti. Mace nema vise od 2 meseca, nece preziveti. Zaista ne mogu da ga uzmem, imam vec 3 macke u malom stanu, i jos neke prepreke. Ako je iko u mogucnosti da ga makar privremeno zbrine, molim vas pomagajte.

Mace je na Novom Beogradu, blizu Starog Merkatora.

DA nemojte se mesati bezveze msm na MARSALOV PRIJATELJ,,,, niko nebi postavio post tek onako da maci treba pomoc nista nece time postici a ako ne moze da ga primi u svoj stan sigurno je to s razlogom.... Skydancer jel ima podrum u zgradi ako ima nabavi jedan paketic i stavi neki stari prekrivac za krevete ili ako imas stiropra pa preko neku tkaninu to ce je utopliti i ostavi joj mlijeka u neku posudicu...

Mace u kupatilo da bude izolovano od ostalih macaka, ciscenje od buva i glista, fotografisanje, kacenje slika po fb-u i forumima, poklanjam.rs, zooberza, halo oglasi... odstampaj plakate i polepi kud stignes, a jos nesto sto mozda moze da upali je hodajuca reklama... tj, stavis mace u transporter, na transporter zalepis natpis "poklanjam mace" i krenes u setnju. U principu ne ocekuj da ce ga neko uzeti privremeno da uradi sve ovo sto sam nabrojala, sve je na tebi.

Poslednja izmena:

Back