Spasite bebu macu od eutanazije

• Začetnik teme Začetnik teme nevy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nevy

Početnik
Poruka
10
Molim svakoga ko bi mogao da pruzi dom bebi maci i na taj nacin je spasi od eutanazije. Ociscena je od glista, buva i vakcinisana, a bice i sterilisana. Problem je u tome sto momak koji ju je pronasao hoce da je nosi na uspavljivanje, ukoliko joj uskoro ne nadje dom jer ne zeli da je ostavi na ulici. Ima li koga tamo da stvarno zeli macu? Mnogo je umiljata i mazna, cak je naucila i da zagrli osobu. Hajde da joj pomognemo nekako.

Prilozi

• DSC_0051.jpg
    DSC_0051.jpg
    39,5 KB · Pregleda: 14
  • DSC_0054.jpg
    DSC_0054.jpg
    16,5 KB · Pregleda: 11
  • DSC_0047.jpg
    DSC_0047.jpg
    38,7 KB · Pregleda: 12
U NS smo. Ja razmisljam o tome da mu kazem da sam nasla dom i da je pustim na ulicu, ali opet me grize savest da je ostavim tek tako. Osecam odgovornost,a ne mogu ja da je uzmem. Rastrcala sam se danas i koga god sam pitala od ljudi koje znam nece macu. Joooooj pomagajte ili cu je na kraju uzeti pa ostaviti kod sebe u kraju, ali mi je to vec poslednje ocajnicko resenje.

eutanazija zdrave zivotinje je krivicno delo i za veterinara i za onog ko odnese zivotinju na eutanaziju, tako da kazi tom liku da ces ga prijaviti ako tako nesto pokusa. stvarno ne mogu da verujem koliko needukovanih ljudi ima! nek se strpi malo, udomice je sigurno!

Back