Spasavanje braka

Како ти кажеш. Онда сам и ја свој проблем у браку (који сам изнела овде, а који је био врло сличан) измислила да бих занимала доконе форумаше...
То што сам отворила срце и пожелела да поделим са неким нешто врло болно - то је за последицу имало само изазивање грохотног смеха код вас.
Хвала.
Samo da znas da se ja nisam smejao....
Nisam procitao to tvoje otvaranje duse....

Vidis , nekad je zakljucak sa najmanje poznatih cinjenica od znacaja osobi kojoj sufliras , najtacniji....
Jer kasnije dolazi korekcija , filovanje od strane osobe radi pravdanja ili sebe ili odluke ili neceg treceg....
Tako da se post moze odnositi i samo na uvodni post autora, a da se ocekuje korekcija neodgovarajuceg iz dodatnih saznanja....

Mislis li da bi mi tvoja prica bila smesna?

Moj drug kaze, da je kod zena sve nebitno sto je sa njihove strane, njihove krivice ,njihove tajne....sve maleno....

A sa druge strane je sve znacajno i veliko i bitno.....

Njega je jedna prevarila i ladno mu rekla pa ti si kriv, nisi me zadovoljio dva dana....
Druga ga prevarila i rekla mu da mora da proba da li su i drugi muskarci tako dobri kao on (bio joj prvi)
Treca ga prevarila zato sto ju je iznervirao jer nije hteo da je zove svaki dan telefonom....i rekla je da je razlog bas nerviranje i kontra....

I tako ti je on sad oblikovan da od svake zene ocekuje da su njihove tajne, krivice i kontre minorne i male i nebitne, a svi uticaji i reakcije sa njegove strane ili od drugih ogromni i znacajni....

Ово сам написала на некој 14. страни, ако се не варам... и даље иде иста прича, само са новим детаљима...Он прочитао разне ПП, и опет није у стању да решава своје проблеме!
И не мислим да је жена иког зезала, нити да је измишљала. Просто, што рече Хармони, прво је приметила да у кревету шкрипи.
Онда је полако сагледавала ситуацију даље. Вероватно су јој неке приче и помогле да ,,прогледа''.
Колико ја видим, о силним се стварима на форуму причало, и нико не очекује да форум разреши нечији проблем, али Мајурак лепо каже да јој је много тога значило.
Зар то није довољно значајно?
А што славни Форум неће бити задовољан,е, то је друга песма...
Да су форумаши плаћени по решењу проблема, ја мислим да би сви остали празнијех џепова... ;)

Оно што мени упада у очи, то је, да први пост садржи информације које кажу да је у браку све ок, чак ни секс није проблем, пошто га нема! ( рече неко и насмеја ме)

У другом посту, Мајурак каже да се они грле и љубе, милују и генерално лепо слажу. И даље је све ок.
Онда се ситуација развија, па се испоставља да је он њу искључио из свог живота.
А затим, ни деца нису баш укључена у његов живот... ( За оне који се сад укључили у тему, ја слободним речима препричала, да се не муче са 200 постова:ok:)

Елем, није баш да само секс не функционише, сад је ово потпуно нова ситуација, и све изгледа другачије.

Жена је незадовољна својим местом у целом браку, а не само местом у кревету.
Незадовољна је местом деце у животу оца.
Е, то је сасим друга прича од почетне...

Значи, имамо :
1. Једну незадовољну ( и незадовољену) жену
2. Једног незадовољног мужа
3. Двоје незадовољне деце
4. Много незадовољних форумаша, који би да по сваку цену реше ово, као и све до сад
:confused:

Богами, не знам шта јој је чинити...

(Мислим, ајд, задовољиће неко можда и њу, и њега, али оволике форумаше, тешко!)

ja opet nisam sigurna... je l' poplavis bukvalno ili figurativno?
jooooj sto sam glupa :)

Pa figurativno, od muke (mislim inenađenja :mrgreen: ), pošto ispadne da si se udala za potpuno nepoznatu osobu (kao dobar i zao blizanac iz filmova) znaš ono : kao da je on, al' nešto kao da i nije.. pa sve ne veruješ da mu se nije videlo... :sad2:

Kao u onom filmu kad je vanzemaljac ušao u telo nekog čoveka, pa ženi jeste nekao čudno...

eh, da znas kako dobro znam kako je kad ne mozes da poverujes u ono sto gledas i slusas... :confused:
bas juce sam konstatovala da sam takve stvari videla samo u filmovima...
nego se ja zabrinuh da nije doslo do bukvalnog "plavljenja"...:confused:

Po meni ste jako malo u braku,da biste bili toliko dugo bez odnosa.Meni uopste nije jasno zbog cega ste vi sve to prihvatili,znaci trebali ste da trazite pravi odgovor na to pitanje,a ne da prihvatate njegov izgovor.Jer po meni je to samo izgovor za njegovu nezainteresovanost za vas.A i vi kao zena trebali bi da znate kako mozda da mu pridjete,i pokusate da probudite nesto sto je kod njega zaboravljeno,barem sa vase strane.

Poslednja izmena:
eh, da znas kako dobro znam kako je kad ne mozes da poverujes u ono sto gledas i slusas... :confused:
bas juce sam konstatovala da sam takve stvari videla samo u filmovima...
nego se ja zabrinuh da nije doslo do bukvalnog "plavljenja"...:confused:

A, neee, onda me ne bi bilo na forumu...mislim da na robiji ne obezbeđuju komp?:mrgreen:
Malo se šalim, ali fizički agresivne tipove nekako nerviram... ne mogu da me podnesu, pa i nisam došla nikada u opasnost da ostvarim vezu sa takvim. Srećom.:lol:

Back