Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Dakle pomeranje uma je doslo do granice.....nema potrebe da se dalje tumace talozi u soljama....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da znas da se ja nisam smejao....Како ти кажеш. Онда сам и ја свој проблем у браку (који сам изнела овде, а који је био врло сличан) измислила да бих занимала доконе форумаше...
То што сам отворила срце и пожелела да поделим са неким нешто врло болно - то је за последицу имало само изазивање грохотног смеха код вас.
Хвала.
ja prolazim... pa da pitam... a sta je to "iznenadjenje u plavom"? (stupid meJa sam bila udata za jednog što nije hteo da govori o problemima - šta misliš zašto je bivši i koliko sam ga poznavala? Poznavala sam ga samo onoliko koliko je on dopustio da ga upoznam - a kasnije je sledilo "iznenađenje u plavom"!
ja prolazim... pa da pitam... a sta je to "iznenadjenje u plavom"? (stupid me)
Оно што мени упада у очи, то је, да први пост садржи информације које кажу да је у браку све ок, чак ни секс није проблем, пошто га нема! ( рече неко и насмеја ме)
У другом посту, Мајурак каже да се они грле и љубе, милују и генерално лепо слажу. И даље је све ок.
Онда се ситуација развија, па се испоставља да је он њу искључио из свог живота.
А затим, ни деца нису баш укључена у његов живот... ( За оне који се сад укључили у тему, ја слободним речима препричала, да се не муче са 200 постова)
Елем, није баш да само секс не функционише, сад је ово потпуно нова ситуација, и све изгледа другачије.
Жена је незадовољна својим местом у целом браку, а не само местом у кревету.
Незадовољна је местом деце у животу оца.
Е, то је сасим друга прича од почетне...
Значи, имамо :
1. Једну незадовољну ( и незадовољену) жену
2. Једног незадовољног мужа
3. Двоје незадовољне деце
4. Много незадовољних форумаша, који би да по сваку цену реше ово, као и све до сад
Богами, не знам шта јој је чинити...
(Мислим, ајд, задовољиће неко можда и њу, и њега, али оволике форумаше, тешко!)
Da su drzzavnici platjeni po rešenom problemu umrli bi gladni. : (
ja opet nisam sigurna... je l' poplavis bukvalno ili figurativno?
jooooj sto sam glupa![]()
eh, da znas kako dobro znam kako je kad ne mozes da poverujes u ono sto gledas i slusas...
bas juce sam konstatovala da sam takve stvari videla samo u filmovima...
nego se ja zabrinuh da nije doslo do bukvalnog "plavljenja"...![]()