Spašavanje baba-devojke

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Nikada devojkama nisam bio dopadljiv, međutim, vreme prolazi, neke od njih prebaciše tridesetu i neku, a bez braka i dece su i dalje.
Generalno, ženama teško pada ako su same, neudate. Svi znamo brojne slučajeve gde su se poudavale za teške kretene samo da bi ispunile taj cilj - muž, brak, porodica...
Dakle, vremenom spuštaju letvicu.

Možda to nije loša opcija, usrećiti neku takvu, koja očajnički želi da se uda, pa makar i za bilo koga, da može u društvu da se puva kako ima muža, porodicu, decu...
Da li ispravno razmišljam?

Mislim,da kada su u pitanju "baba devojke",da je najveci "sevap",razdeviciti je,iz humanih razloga.Naravno,kada ovo kazem,mislim,uraditi to,sa njenim pristankom.
Jer zaista nema niceg tuznijeg,nego videti devojku od trideset i pet leta,a jos uvek,virgo intakta.Mislim,da svaki muskarac,koji dodje u situaciju,da mu takva
devojka,zatrazi uslugu,da joj "skine" mrenu sa ociju,treba to,covecanski da prihvati,kao svoju humanu misuju.

Nikada devojkama nisam bio dopadljiv, međutim, vreme prolazi, neke od njih prebaciše tridesetu i neku, a bez braka i dece su i dalje.
Generalno, ženama teško pada ako su same, neudate. Svi znamo brojne slučajeve gde su se poudavale za teške kretene samo da bi ispunile taj cilj - muž, brak, porodica...

Možda to nije loša opcija, usrećiti neku takvu, koja očajnički želi da se uda, pa makar i za bilo koga, da može u društvu da se puva kako ima muža, porodicu, decu...

Ne...

ako cilj opravdava sredstva onda da

eto može se otvoriti klub dobrovoljaca
za spašavanje baba-devojaka

pravda za baba-devojke
da i one ostare uz muža
i da ih neko greje u krevetu
i da ih komšije više ne gledaju kao socijalne slučajeve

da mu takva devojka,zatrazi uslugu,da joj "skine" mrenu sa ociju,treba to,covecanski da prihvati,kao svoju humanu misuju.
tako, humana misija
a ne varvarski čin defloracije - kako ga ljubomorni zovu

T a kad se dokopa malog/ne pušća ga vise! Oprez momci!
Koliko njih suze lilo ko da im neko I brak obećao..."Ja sam mislilaaaa da ti ozbiljno miiiisliš...":rida::evil:
bićemo oprezni
hvala na upozorenju

Poslednja izmena:
dok se kišne kapi slivaju, ona čežnjivo gleda ka prozoru, sve su našle nekog, ostvarile se, a gde je njen muškarac, hoće li se uopšte pojaviti?

i tada, dok je sumnja sve više obuzima, sumnja pa i očaj, najednom, pravo niotkuda :

Kad pogledas priroda je sve to lepo uredila sto se zene ne udaju za nekog ko nema nista. Vecina muskaraca nije nista napravila u zivotu, vecina direktno ne svojom greskom, ali dobrim delom jesmo krivi, jer nismo izasli na ulicu i smaknuli robovski rezim. Tako da zene rade jednu jako dobru stvar sto se ne udaju i time ne stvaraju jos vecu sirotinju.

I ljudi nema gore nego ziveti sa roditeljima (bilo cijim) pod istim krovom. A ima i ona druga, koliko god da sam nekad mislio da nije lose prizeniti se, bome kako sam stariji vidim da je to 100 puta gore, a samo iz jednog razloga. Kad se zena uda njoj ce muskarac vrlo retko kad reci u svadji ovo je moje, dok ce zena to reci milion puta i tu onda leba nema.

Mora muskarac imati svoj krov nad glavom i to je to.

Ti si skroz spustio kriterijume samom sebi. Pa mislis da se usrecis nekom iz crvenog krsta. Malo se i zezas a imas i suvise skrajnuto razmisljanje..Ohrabri se i priđi nekoj covjece.Cak i ako te vise njih odbije neka ce te sigurno i prihvatiti.A mislim nesto da nisi ni ruzan ni glup.......

To ti je jedna velika zabluda,da znas.
I te koje su pregurale tridesetu i cetrdesetu i nisu se udale svakako imaju svoje kriterijume koji su cesto istancaniji i rigorozniji od ovih koje imaju mladje devojke.A i ima logike.To nekako i ide sa godinama,sve si vece zakeralo i sve vise stvari ti smeta.
A to da te starije devojke razmisljaju u fazonu - ma hocu da se udam pa daj sta das - je jedna naj obicnija glupost koju je smislio ne znam ni ja ko.

Okani se matorih bakuta koje u prebacile tridesetu te su sve falicne i iskompleksirane one su eliminisane od strane prirode uzmi neku mladu do 25 maksimalno i trpaj i pravi zdravu decu a ne da dobijas skart potomstvo sa matorim gnjiloguzim omrsinama

al naslov je do jaja,chuj...spasavanje
kao da se time vrshi neka vrhunska altruistichna zrtva spram neke jadne i napatjene,drushtveno neshvatjene,zene...koju zivot shutji ki mladu vrbu
mislili ste da se "baba devojka" ne moze nagrditi udajom?!...think again :rotf:

Back