Spas zvani ketering...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve su ovo realni problemi...
Sve ostalo je bulaznjenje.Treba, ne treba, hir,besna,razmazena...
Keterinzi nisu izmisljeni juce i ne postoje radi bahacenja vec radi pomoci.
Meni samo nije i nece biti jasno zasto sve sto mi je nedostupno mora da mi bude i bljaaaak..ili pogrdno fensi.:roll:

Rece mi drugar da ima jedan ketering u bg koji stavlja nesto u hranu
pa se svi slavljenici da izvinete proseru
a zasto,kaze tajna,,,:whistling:

Sta ti je jasno?Lapsus scriptae.Desava se.
Mila,posle tacke pise se veliko slovo ako cemo o pravopisu.A novokomponovano ne pominji molim te,upravo sve sto si navela vuce na to..slava bez verskih obelezja,popova i tako toga..Cega toga?:confused:
Slavu ne karakterise kolicina umora i rintanja koju smo ulozili da je spremimo vec slavski kolac,zito i sveca.I svestenik koji taj isti kolac presece i prelije vinom,i dodje pred slavu da osvesta kucu.To je slava.
I ne moze biti interesantna..Interesantni su rodjendani sa animacijom,maskenbali i tematske vecere( sve belo,sve domace,sve kinesko..) a slava je svecana porodicna svetkovina ne manje uvazavana ako hranu nije spremila domacica licno.

nije lapsus, znas i sama...omaklo ti se vec dosta puta...
mnogo toga mi nije jasno...nije mi jasan ovaj hibrid nepismenosti i zelje da se bude na nivou pa jos na slavi...
to je po meni definicija skorojevica...

i nemoj me uciti sta je slava, boga ti..ovo sto ti pises nema veze sa gradskom slavom...
mozda si ti na selu? ok, ali cemu ketering tad?

eto o tome ti pricam, o hibridnim akcijama novomomponovanog sloja....gde se sve pobrkalo...
i mozda nema agencije za slavski ketering s razlogom...

Sta ti je jasno?Lapsus scriptae.Desava se.
Mila,posle tacke pise se veliko slovo ako cemo o pravopisu.A novokomponovano ne pominji molim te,upravo sve sto si navela vuce na to..slava bez verskih obelezja,popova i tako toga..Cega toga?:confused:
Slavu ne karakterise kolicina umora i rintanja koju smo ulozili da je spremimo vec slavski kolac,zito i sveca.I svestenik koji taj isti kolac presece i prelije vinom,i dodje pred slavu da osvesta kucu.To je slava.
I ne moze biti interesantna..Interesantni su rodjendani sa animacijom,maskenbali i tematske vecere( sve belo,sve domace,sve kinesko..) a slava je svecana porodicna svetkovina ne manje uvazavana ako hranu nije spremila domacica licno.

pa dobro, ako ćemo već da pametujemo ide tačka pa razmak pa veliko slovo.
samo kažem =)

@tema
kad bi skupljala toliki svet valjda bih naručila, šta znam
al onda to za mene nikako ne bi bila svečana porodična svetkovina, zna se šta je porodično (kad je tu samo uža porodica)

Ebo vas pravopis da vas ebo...Pa ni krajnje sumnjivi IQ nije prepreka za učestvovanje na forumu, a tu se natežete sa tačkama i velikim slovima..

Majo, slava jeste kolač, žito i sveća, to je osnovno, sve ostalo su nebitne stvari, ili bi bar trebalo da budu. Dolazak sveštenika u kuću je stvar lokalnog običaja, ako ne dolazi, odnese mu se kolač da ga osvešta.
I to važi i za selo i za grad. Ne postoji slava bez verskih obeležja, iz jednog potpuno glumpavog razloga - to je verski praznik.

A ništa od toga nema veze sa temom, btw.

A ništa od toga nema veze sa temom, btw.

upravo tako.

Blizi se slava...Sve Vam je jasno.:)
Odlucila sam se za ketering i treba mi kompletna usluga..Hrana,tanjiri,case i escajg...Da sve donesu i sve odnesu.Dve godine smo saradjivali sa Dejanom Markusom ali vise nismo zadovoljni...Ima li neko iskustva sa nekim keteringom koji pruza full service?
Na netu ih ima gomila...Od Lazarevica Kuca hrane sam uzimala za deciji rodjendan ali ovo je ipak slava i slavski meni...

@tema
kad bi skupljala toliki svet valjda bih naručila, šta znam
al onda to za mene nikako ne bi bila svečana porodična svetkovina, zna se šta je porodično (kad je tu samo uža porodica)

Blah, samo moja majka ima još šestoro rođene braće i sestara, pa dođu oni sa muževima/ženama, svaki imaju u proseku dvoje dece, pa ta deca već imaju svoje žene/muževe i decu, a gde su ćaletovi, pa prijatelji nas svih četvoro iz kuće...nabijem 50 dok trepnem. Ali mi slavimo tri dana, preslava, slava i drugi dan, pa ih nekako rasporedimo.
Hoću da kažem valjda da ima tako tih užih porodica sa kojima baš ne možeš da izvedeš tu dostojanstvenu svetkovinu.

@macka

da ne vrtim postove na ovoj temi, negde sam procitala cini mi se da si ranije angazovala dejana za ketering, pa da nisi bila zadovoljna sa dobijenim..
gledala sam nekoliko epizodica na tv-u sa receptima koje je on spremao i to sto bi on spremio, uvek mi je ostavljalo utisak neprofesionalno spremljene hrane..
masno i musavo..sta god da je spremio..
jesi li ga angazovala na preporuku ili..?
i sta mu zameras?

@macka

da ne vrtim postove na ovoj temi, negde sam procitala cini mi se da si ranije angazovala dejana za ketering, pa da nisi bila zadovoljna sa dobijenim..
gledala sam nekoliko epizodica na tv-u sa receptima koje je on spremao i to sto bi on spremio, uvek mi je ostavljalo utisak neprofesionalno spremljene hrane..
masno i musavo..sta god da je spremio..
jesi li ga angazovala na preporuku ili..?
i sta mu zameras?

auu pa taj je i na teveju biJo:eek:

jel ovde sad sme da se kaže naziv keteringa? mislim, to je tema...
mi smo u firmi naručivali klopu od više različitih keterinag i ubedljivo nam je najlepši "hop.hop" ketering
posebno su se istakli kad samo strancima hteli da prikažemo pravu srpsku, domaću klopu...
mladi su, vredni, porodični posao i sve je kod njih moguće, pa i da ih pozovemo da za dva sata donesu posluženje za 10 osoba
a o slavi i slavljenju ne bih...
za mene je vera nešto što nosim u sebi, običaje poštujem na svoj način, za slavu upalim sveću u obližnjoj crkvi
i svako jutro pozdravljam Hram i Crkvu Svetog Save kao drage prijatelje
Crkvu kao organizaciju prezirem, sveštenici su za to krivi

Blizi se slava...Sve Vam je jasno.:)
Odlucila sam se za ketering i treba mi kompletna usluga..Hrana,tanjiri,case i escajg...Da sve donesu i sve odnesu.Dve godine smo saradjivali sa Dejanom Markusom ali vise nismo zadovoljni...Ima li neko iskustva sa nekim keteringom koji pruza full service?
Na netu ih ima gomila...Od Lazarevica Kuca hrane sam uzimala za deciji rodjendan ali ovo je ipak slava i slavski meni...

Kontaktiraj Vandu =D

Taman kad pomislim da su sve ideje izumrle i da su ostale još samo teme turboforumaš oktobra, pojavi se ovaj biser u moru prepunom planktona da me razveseli i unese živost u moju sve manje bitnu egzistenciju. Iščitaću je polako, sa uživanjem, uz čaj i kakve kolačiće :aha:

I tako...
Dok pojedine pismene ali zle persone demagogišu na mojoj temi,ja čekam avion i pijuckam čaj.
Ketering sam organizovala, hvala svima na pomoći. Tema je kao i mnoge pre nje promašena a i potvrdila je još jednom pravilo da o čemu god da se piše ispliva samo zavist i podrugljivi komentari. Od odgovora na istu - tek poneko.
Javicu vam veceras kakvo je vreme u Barseloni kao i kakva je situacija u Francuskoj u kojoj su u toku strajkovi, sa lica mesta. Nece mi biti tesko i da vam napisem sta sam kupila i koliko to kosta...
Pa eto nove teme i novih inspiracija. Što se mene tiče ova tema moze da se zakljuca.
Ništa novo nisam čula. Hvala onima koji su na pp poslali korisne informacije.

I tako...
Dok pojedine pismene ali zle persone demagogišu na mojoj temi,ja čekam avion i pijuckam čaj.
Ketering sam organizovala, hvala svima na pomoći. Tema je kao i mnoge pre nje promašena a i potvrdila je još jednom pravilo da o čemu god da se piše ispliva samo zavist i podrugljivi komentari. Od odgovora na istu - tek poneko.
Javicu vam veceras kakvo je vreme u Barseloni kao i kakva je situacija u Francuskoj u kojoj su u toku strajkovi, sa lica mesta. Nece mi biti tesko i da vam napisem sta sam kupila i koliko to kosta...
Pa eto nove teme i novih inspiracija. Što se mene tiče ova tema moze da se zakljuca.
Nisam se toliko baš unela u temu koliko sam želela u prvom momentu, nekako me i ovo smorilo ne znam šta mi se događa :sad2:

Al' eto čisto da ostavim traga, znaš li koliko je glupo ovo što si napisala?

Taman pomislim, vidi što su je odmah iznabadali, pa dobro htela je da se pohvali kako ima para po ko zna koji put (zašto bi iko otvarao temu kad mu je ceo internet na raspolaganju, a sigurno ima i buljuk bogatih drugarica), mislim, opet su naseli i baš su je onako grupno ispljuvali što generalno ne volim..... al' jebemumater da mu *****, dobro bre imaš para aj idi i uživaj u njima i pusti nas bednike da se valjamo u svojoj bedi. Može?
Možda je u pitanju nedostatak tih bogatih drugarica, a sirotinja ti nije dobra, ne znam, ali ja bih se na tvom mestu hvalila i savetovala sa njima, ne sa forumom prepunim socijalnih slučajeva.

smatram da se svako od nas organizuje na način na koji njemu odgovara, tako da ne ulazim u to ketering da ili ne
ono sto mi se samo cini jeste da nisam bas sigurna da to sve izadje malo skuplje
sad ne kazem i da ne vredi, samo mi se cini da je sve to bar tri puta skluplje no u sopstvenoj reziji

možda sam lupila, to tri puta, li gledajući nešto što se u mom gradu nudi kao ketering zaista tako ispada

I tako...

hego...:think:
organizovala si ketering...a čekaš avion
šta? slaviće bez tebe?
koja ti je slava....ni to nam nisi rekla :)
a i ti što su ti slali pp....što nisu stavili ovde svoje savete, da vidimo svi, možda nam zatreba jednog dana...za slavu ili nešto drugo....

Nisam se toliko baš unela u temu koliko sam želela u prvom momentu, nekako me i ovo smorilo ne znam šta mi se događa :sad2:

Al' eto čisto da ostavim traga, znaš li koliko je glupo ovo što si napisala?

Taman pomislim, vidi što su je odmah iznabadali, pa dobro htela je da se pohvali kako ima para po ko zna koji put (zašto bi iko otvarao temu kad mu je ceo internet na raspolaganju, a sigurno ima i buljuk bogatih drugarica), mislim, opet su naseli i baš su je onako grupno ispljuvali što generalno ne volim..... al' jebemumater da mu *****, dobro bre imaš para aj idi i uživaj u njima i pusti nas bednike da se valjamo u svojoj bedi. Može?
Možda je u pitanju nedostatak tih bogatih drugarica, a sirotinja ti nije dobra, ne znam, ali ja bih se na tvom mestu hvalila i savetovala sa njima, ne sa forumom prepunim socijalnih slučajeva.

:ok:
imamo slicno misljenje.
svaka cast macki na svemu, moze si priustiti i treba uzivati u plodovima svog rada. svi to radimo na ovaj ili onaj nacin.
ali ovaj njen post sto je Lexa citirala je stvarno tuzan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back