Spas zvani ketering...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

macka vracarka

Veoma poznat
Poruka
13.093
Blizi se slava...Sve Vam je jasno.:)
Odlucila sam se za ketering i treba mi kompletna usluga..Hrana,tanjiri,case i escajg...Da sve donesu i sve odnesu.Dve godine smo saradjivali sa Dejanom Markusom ali vise nismo zadovoljni...Ima li neko iskustva sa nekim keteringom koji pruza full service?
Na netu ih ima gomila...Od Lazarevica Kuca hrane sam uzimala za deciji rodjendan ali ovo je ipak slava i slavski meni...

Blizi se slava...Sve Vam je jasno.:)
Odlucila sam se za ketering i treba mi kompletna usluga..Hrana,tanjiri,case i escajg...Da sve donesu i sve odnesu.Dve godine smo saradjivali sa Dejanom Markusom ali vise nismo zadovoljni...Ima li neko iskustva sa nekim keteringom koji pruza full service?
Na netu ih ima gomila...Od Lazarevica Kuca hrane sam uzimala za deciji rodjendan ali ovo je ipak slava i slavski meni...

skroz te kapiram, veliki su to problemi :(

Pa sta se sad vi cudite sto su napali macku??
Missim sta tu ima novo :dontunderstand:
Ona dodje napise kako super zivi ..
Onda dodju drugi da je pljucnu sto super zivi..
onda dodje neko treci da pita sta se ovi drugi brinu sta ona radi sa svojim novcem
I tako vec go-di-na-ma !!!!

Ajte malo da razbijemo semu dosadno jeeeeeeeeeeee

onda dodje neko treci da pita sta se ovi drugi brinu sta ona radi sa svojim novcem

pa to i ja kazem ali mene niko ne razume osim tebe bwe :(

Hajde.
Evo, tema je idealna za priču "kako olakšati sebi život". Evo moja mama, na primer. Trebale su mi jedno tri godine da je nagovorim da za slavu naručimo torte i kolače, a ne da ginemo od posla ne bi li napravile 101 sortu i za čije babe zdravlje? Pristala, mada i dan danas tvrdi kako su njeni "domaći" kolači lepši.
Ili prolećna generalka. Ona da plati ženu da joj pomogne? Ni mrtva! Ne može niko da riba, pere, glanca kao ona.:dash:
I sad, ko je tu lud?
Volim da kuvam. Umem da kuvam. Ali što da potrošim nedelju dana spremajući zilion salatica, slanih zalogajčića, rolatića, korpica, bla, bla, ako bar deo posla (ili ceo) mogu prebaciti na neko stručnije lice? Olakšaš sebi život. I na dan slave budeš odmoran i lep a ne kao da te poplava izbacila.

To je vec dobra tema.
Podrzavam kupovinu kolaca, keteringe i sve sto jednoj zeni moze da olaksa zivot .
Ne vidim sto bi se bilo ko stideo toga sto moze da sebe spasi pa makar to bilo placeno novcem, ma i telom.

Ako me nesto cini srecnom, raspolozenom, odmornom, nema cenu.
I znas kako me zabole sta ce ko da kaze.
Naucila sam tu lekciju na tezi nacin, kao i svaka zena verovatno.
Ima godinu ipo dana da se ne busam u grudi i vicem mogu ja...sve to sama ....ja sam zena zmaj.

Sad dodjem i kazem : " Necu ja to....znam ko moze , znam kako moze, znam sa cim moze, i hocu to i hocu sad!"
I vuk sit i ovce na broju.
Odradim logistiku, iskontrolisem finalni proizvod i idem dalje.
Jedan zivot imam .

E al zato, moja jetrvica duga trepavica ....sto ta voli da spremaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Jao pa onda kad dodje slava ona sva ponosna ....a muz kaze ovo je moja G sve svojom rukom spremala .
Jedino ja rolam ostali se kao dive.
I onda ona dodje pa kaze ...jel vam lepa ruska ?
Jel mi super kupus?
Jel dobra torta?

I bre toliko komplimenata ta izžicka za slavu da živi do sledece samo od njih, ne mora da jede nista !

....kad su moja deca bila mala nije bilo keteringa..al' sam zato lepo
ogranizovala mamu i drugarice da pomognu....

...slavu ne slavim, i ne znam kako je to, ustvari znam, i pomognem
malo kad zatreba ponekom, ali koja god žena može sebi da priušti
to zadovoljstvo da samo okrene i izrazi želju...bravo za nju...

....a one koje vole da prave kolače neka prave vikendima kad su
raspoložene za to...ja bi iskreno posle treće ture sitnih kolača
fijuknula totalno....pa gosti ne bi imali ni šta da jedu...

ja super kuham, volim dobro spremljenu hranu- zdravu, i postoje trenutci kada ne zelim experimentisati, zato sto stvarno na kraju samo ja umem neke stvari da uradim kako treba :malav:

ali sam za sve sto olaksava zivot- makar danas te stvari nisu toliki luxuz, veoma su pristupacne, samo covek treba zeleti ziveti :D

e, da- slave ne slavim :ok:

:rotf::rotf::rotf:
e Mirka...suze su mi krenule od smeha...kakav plastican opis jetrvice...ko da si moju opisala :lol:

@tema...ne spremam nista sto ne moram...znam ko ume i znam koliko ranije treba da je pozovem
tako je za decije rodjendane,tako je za nase rodjendane,tako je bilo i ove godine za tatinu slavu jer je on bolestan pa nije mogao sam
i vec dugo imam pomoc u kuci...svakog petka kuca zablista i ja onda vikendom mogu da uzivam sa svojom porodicom bez da razmisljam o sredjivanju

Macko..ako ti treba telefon za ketering posalji pp :)

To je vec dobra tema.
Podrzavam kupovinu kolaca, keteringe i sve sto jednoj zeni moze da olaksa zivot .
Ne vidim sto bi se bilo ko stideo toga sto moze da sebe spasi pa makar to bilo placeno novcem, ma i telom.

Ako me nesto cini srecnom, raspolozenom, odmornom, nema cenu.
I znas kako me zabole sta ce ko da kaze.
Naucila sam tu lekciju na tezi nacin, kao i svaka zena verovatno.
Ima godinu ipo dana da se ne busam u grudi i vicem mogu ja...sve to sama ....ja sam zena zmaj.

Sad dodjem i kazem : " Necu ja to....znam ko moze , znam kako moze, znam sa cim moze, i hocu to i hocu sad!"
I vuk sit i ovce na broju.
Odradim logistiku, iskontrolisem finalni proizvod i idem dalje.
Jedan zivot imam .

Pazi, ja volim da prčkam po kuhinji i volim slane zezalice (i da jedem i da pravim) ali ne pod presijom i vremenskim ograničenjem, već ono "za moju dušu". Što napisa neko, pravim kolače kad mi se jedu.
Slava treba da je lep i radostan događaj. A kad posmatram prijateljice moje mame, pa i moju majku, svake slave su na korak od razvoda. Gotovo da ne znam porodicu koja razgovara za slavu, u smislu da se nisu bar 5 puta pokrvili pre dolaska gostiju. A onda osmeh na lice i teraj dalje. A sve to zbog stresa "da li će majonez da se umuti?", "da li će kora za slani rolat da se ispeče'"...prošle godine umalo da umre žena što smo greškom napravili slanu tortu od slatkih rozen-kora. Ili što mi bombice sa piletinom nisu bile iste veličine.
Presedne mi. Smuči mi se i od garniranja, sudova, prepakovanja hrane za drugi dan, sečenja torti...bla, bla.
Izgleda da se u ovoj državi sve svede na krkanluk. Skoro čuh dve žene kako ogovaraju treću da joj ćerka pravila svadbu u nekom fensi hotelu, i bio je švedski sto (zamisli, sestro slatka, onako u svili i kadifi ideš po hranu), a nije bilo ni hleba. Došli ljudi na proslavu da se najedu, a niko im nije rekao da se uz određena jela hleb ne služi...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back