електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Благословен био шпански трамвај који ме је у ово кишно вече довезао до куће.
Срце ми се озари кад видим како напредује узбрдицом.
Срце ми се озари кад видим како напредује узбрдицом.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba da utišaju zvučnike. mnogo urla ona nasnimana u špancima i solarisima![]()
Nisam bio u spancima ali u solarisima je sve ok... Mozda ako stojis bas do samog validatora nesto i smeta, ali inace mi se cini da je u redu. Trebalo bi da to moze da se podesi.
lepi su španski tramvaji, lepši su spolja, iznutra su - otuđenje načisto, osećam se kao gastarbajter u njima....lično više volim one stare švajcarske sa natpisom ''grad bazel trt mrt''....
Letos sam se vozio "špancem".
Napolju zilion stepeni, unutra klima na idealnoj temperaturi, nečujno klizi kao da je na vodi, nema truckanja, enterijer čist i nekako "španski vedar" a pored velikih prozora prolaze novi i lepi novobeogradski kvartovi.
Idila, ma kao da je neki grad u Španiji![]()
U spancima se glas cuje sa posebnih zvucnika, ne sa validatora, a valjda je tako i u solarisima.
Letos sam se vozio "špancem".
Napolju zilion stepeni, unutra klima na idealnoj temperaturi, nečujno klizi kao da je na vodi, nema truckanja, enterijer čist i nekako "španski vedar" a pored velikih prozora prolaze novi i lepi novobeogradski kvartovi.
Idila, ma kao da je neki grad u Španiji![]()
Najneudobnija sedista su definitivno u spancu,nit mozes da sedis nit da stojis kao covek.cesi bili i ostali neprevazidjeni!
Prosle godine nisu otkljucavali. A u njima smrdi i kad radi klima.