Mi dispiace, ma non lo posso scrivere o parlare, perché il mio italiano è piu male.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obradovala si me što si došla.Mi dispiace, ma non lo posso scrivere o parlare, perche il mio italiano è piu male.
Nemaš ti (dovoljno) volje.Napisala sam: ,,Zao mi je, ali ne mogu da pisem ili pricam, zato sto je moj italijanski veoma los". Zaboravila sam i ono sto sam znala, nema sanse da pisem duge recenice. Znam neke reci, fraze, nekoliko pesama i to je to.
Hahaha, ja tako prvo pitala, posle sam molila Boga da nećešHvala. Nemam ni volje a ni vremena da ucim novi jezik a nesto mnogo mi ni ne treba. A eto, meni je italijanski lep a spanski bas i ne, osim u pesmama![]()
Kažem, pitala sam te hoćeš li da bubamo italijanski. A posle sam se nadala da ćeš odbiti, jer mi se italijanski ne sviđa.Sta si prvo pitala, nisam razumela?
Aha. Pa svakako sam morala da odbijem posto nista ne znam, na tvoju srecuKažem, pitala sam te hoćeš li da bubamo italijanski. A posle sam se nadala da ćeš odbiti, jer mi se italijanski ne sviđa.
Ali da si pristala, ne bih povukla reč, učila bih sa tobom.
Da, zivot je pun nepredvidivih trenutaka. Pozdrav.Nego jel' vidiš kako mi se poklopilo da to bude Portugalski? Jel' veruješ ti u sudbinu?
Da si pristala da bubamo italijanski, ja ne bih zvala drugaricu, ne bih upoznala ni one Brazilce na društvenim mrežama i ne bih sad učila portugalski (koji sam od početka i želela nego nikako da se "nameste okolnosti" odakle da počnem)?
Ja nešto ne verujem u sudbinu, ali kako su mi se sad sve kockice posložile, neverovatno.
Poz![]()