ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Pa odakle si ti?
Iz novog sada. Ali pisem ijekavicom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa odakle si ti?
Ma jok,ne gledam, dva puta sam gledala brazilske serije, ne znam kako su se zvale,a ove ostale
Nego mnogo mi smesno sto sam ovde procitala da i neki muskarci to gledaju, skroz mi zanimljiv slucaj, ne znam nikoga ko je musko da to gleda. Dobro,rece jedan covek zbog sisa, ajde moze biti, al ukljucis Roze i isto-kolko oces! Zasto onda latino, da ne pricam o izrazima lica, prevrtanja ocima i gestikulacije rukama![]()
Ma jok,ne gledam, dva puta sam gledala brazilske serije, ne znam kako su se zvale,a ove ostale
Nego mnogo mi smesno sto sam ovde procitala da i neki muskarci to gledaju, skroz mi zanimljiv slucaj, ne znam nikoga ko je musko da to gleda. Dobro,rece jedan covek zbog sisa, ajde moze biti, al ukljucis Roze i isto-kolko oces! Zasto onda latino, da ne pricam o izrazima lica, prevrtanja ocima i gestikulacije rukama![]()
Sta sad hoces da kazes da su zene gluplje od muskaraca?
Ne, naprotiv,mislim da su gluplji od zena, a zene zbog toga nesrecnije i onda svako vece odlaze iz svojih nesrecnih, malih zivota, u necije daleke,izmisljene zivote![]()
Pa znas sta, dok muski vise na temi VELICINA JE IPAK BITNA, ili gledaju latino serije, sta mislis kako je gospodjama![]()
A jok decko, pa jel citas da ja ne gledam serije, a mm ni ne prilazi forumu![]()
Da nije mozda sa mnom?![]()
Mi sto pisemo ijekavicom smo svi isti.
kakave veze ima ijekavica?al' ajde i onako me ne zanima.
a stvarno nisam te provalila.![]()
jeste sa tobom, i jos se cudom cudim sto pises da je onaj glumac previse crn.![]()
Ja sam gledao neku seriju sa kaubojima ,a zvala se BONANCA . Znam da su se svuda vozali nekim postanskim kocijama , ali o cemuja sam gledala onu neku tri brata kaubojane znam kako se zove... bio neki cupavi, secam se, divljak i to...
i jedan sa plavim okama neki
e onaj treci je bio smesan ko crtani
![]()
sulja velicanstveni ti poceo opet, al' ne znam dal repriziraju ili daju nove epizode. znam samo da sma blagovremeno obavestena da u to vreme ne uznemiravam, osim ako ne umirem, a i tad mozda.![]()
Kada neko sluša Karleušu, Baju Lil'Kninju i Boru Drljaču - to je seljačenje. Kič muzika. Audio toksini.
Kad neko gleda ''El Niños de Karambas'' - onda se to zove ''opuštanje'', pa čak je kao i poučno.
A u čemu je razlika?
Možda malo mozga. Mada živi on dobro i bez toga.sta fali bori drljaci?![]()