Spanske serije

Ma jok,ne gledam, dva puta sam gledala brazilske serije, ne znam kako su se zvale,a ove ostale :roll:
Nego mnogo mi smesno sto sam ovde procitala da i neki muskarci to gledaju, skroz mi zanimljiv slucaj, ne znam nikoga ko je musko da to gleda. Dobro,rece jedan covek zbog sisa, ajde moze biti, al ukljucis Roze i isto-kolko oces! Zasto onda latino, da ne pricam o izrazima lica, prevrtanja ocima i gestikulacije rukama :think:

Ma jok,ne gledam, dva puta sam gledala brazilske serije, ne znam kako su se zvale,a ove ostale :roll:
Nego mnogo mi smesno sto sam ovde procitala da i neki muskarci to gledaju, skroz mi zanimljiv slucaj, ne znam nikoga ko je musko da to gleda. Dobro,rece jedan covek zbog sisa, ajde moze biti, al ukljucis Roze i isto-kolko oces! Zasto onda latino, da ne pricam o izrazima lica, prevrtanja ocima i gestikulacije rukama :think:

Sta sad hoces da kazes da su zene gluplje od muskaraca?

gledaju, kod mene u kuci su to pratili tata i kum :lol: i to su se krili da niko ne zna
odgledala sam par epizoda uzurpadore i esmeralde i istraumirala sam se najstrasnije - i sad sanjam njenu vencanicu na godisnjicu bombardovanja. da sam znala gledala bih bred pita pa nek me proganja :mrgreen:

Kada neko sluša Karleušu, Baju Lil'Kninju i Boru Drljaču - to je seljačenje. Kič muzika. Audio toksini.
Kad neko gleda ''El Niños de Karambas'' - onda se to zove ''opuštanje'', pa čak je kao i poučno.
A u čemu je razlika?

ja sam gledala onu neku tri brata kauboja :rumenko: ne znam kako se zove... bio neki cupavi, secam se, divljak i to... :prstic: i jedan sa plavim okama neki :aha: e onaj treci je bio smesan ko crtani :lol:
Ja sam gledao neku seriju sa kaubojima ,a zvala se BONANCA . Znam da su se svuda vozali nekim postanskim kocijama , ali o cemu
se radilo nemam pojma .
I gledao sam jednu seriju DUGO TOPLO LJETO sa glumcima Ben Kvikom i Klarom Varnerom . Ulice su bile prazne kad se emitovala
ta serija . Ima tome cetrdesetak godina . I onda je neko izmislio da je jedno od njih dvoje umrlo . Znam da to sada izgleda nevjerovatno ,
ali plakalo je pola drzave .

sulja velicanstveni ti poceo opet, al' ne znam dal repriziraju ili daju nove epizode. znam samo da sma blagovremeno obavestena da u to vreme ne uznemiravam, osim ako ne umirem, a i tad mozda. :huh:

А, сада репризирају последњих неколико, чисто као увод, тако да сам слободна још неко време.

Ето, то мене смара.

Дође ми, бре, као домаћи задатак.

Зато, одгледам Суљу и не наватавам се више на серије.

Back