goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Šta ćeš sad da gledaš?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije prava ljubav. Ti si samo njegov Fan.![]()
Šta ćeš sad da gledaš?![]()
Kako nije? Ocigledno da se ti nikada nisi iskreno zaljubila u nekog.
Molim te nemoj ovo da mi poredjas sa pravom ljubavlju.. To nema veze s' vezom.. -.-
Moderna nemoj mi reć da si propustila Onura kad je bio u Begešu
Taman posla. Pa bila sam i kada je bio i u Bosni i Makedoniji, Hrvatskoj, Madjarskoj, Bugarskoj. A znamo se jos kada sam jednom gostovala u Istanbulu.
Hahaha koji si ti djavo,pa si gostovala ? nemoj mi reci da pevas turske pesme ?![]()
Ne. Ja sam pevala pesme na engleskom, spanskom i hebrejskom. Neces verovati, ali sam bila hit jedno vreme u Turskoj. Ni ja ne mogu da se nacudim, kako im se svidelo nesto sto nije turcizam.
daj jel imas neki snimak ? postavi da cujemo tvoj prelepi glas.![]()
Mnogi su mi trazili. Rado bih postavila, ali moj menidjer smatra da moje vreme tek dolazi i cuva snimke zbog nekog kopirajta. Vi znate sta je to.
Pa zelim ti srece u tome sto radis.Volela bih da te cujem.![]()
Hvala. Trenutno sem uzivanja ne radim nista, mada sam u zalosti i malo sam tuzna, jer sam se zaljubila, a imam verenika. Ne znam sta da radim. Jutro je pametnije od noci, pa cu vam sutra ispricarti sta mi se dogodilo juce.
Sta se to dogodilo ?
Sta se to dogodilo ?
Boze svasta.
Nije mi bitno iz koje zemlje je serija - amerika, latinska amerika, turska - ako mi se sviđa gledam je.
Pink uskoro počinje sa turskim serijama.
Nije mi bitno iz koje zemlje je serija - amerika, latinska amerika, turska - ako mi se sviđa gledam je.
Pink uskoro počinje sa turskim serijama.
TURSKE SERIJE DEFINITIVNO,BOLJE TEME,BOLJA GLUMA I NEMA 6874876EPIZODA![]()