Spanska sapunica na nas nacin

• Začetnik teme Začetnik teme Riada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tiho ljetno jutro narušavali su oštri zvuci ženskih potpetica.Kerol je bezglavo žurila,dok su joj u glavi odzvanjale mekane note Čajkovskog.Znala je jedno.Mora uhvatiti taj voz.Mora otići iz ovog grada.Mora,još dok nije kasno,vidjeti Pariz.I njega.
Na drugom kraju grada muskarac srednjih godina sa priborom za pecanje u ruci unezvijereno je bacao pogled niz ulicu u nadi da ce naici taksi.
"Taxi",povikao je.Automobil se zaustavio.
"Gdje idemo?"
"Željeznička stanica.....moram stici na voz....molim Vas vozite sto brze",ugurao je poveci smotuljak suskavih novcanica u veliku ruku taksiste.
"Vi bjezite od nekog?"
"Molim vas ne pitajte nista.Ah,te žene.Doci ce mi glave.Moram da bjezim od njih!"
"Od njih....ima ih vise...Casanova",smjeskao se taksista dok je prolazio kroz crvena svjetla.
Kilometrima daleko, gospodja Simon je zurno izdavala naredjenja sobarici.
"Eli...stavi nove plahte, što više perina,duseka.....stize Kerol....znas da je osjetljiva,postelja mora biti udobna...i molim te ne zaboravi cvijece znas da ga voli "deklamovala je svojim francuskim naglaskom.
"Ah,te sluskinje,ni zasta nisu sposobne",mrmljala je i lijeno se odgegala do terase.Zapalila je cigaretu i pogled zaustavila na velikom zelenom boru u dvoristu njene vile.Misli su joj odlutale...

nastavice se

p.s.ako neko zeli nek slobodno nastavi:)

Ljiljo bre, što si odmah udenulo toliko likova....šta će kaže autorica sapunice, mi smo koautori i ima sledimo fabulu...El vidiš da smo u Parizu. I što preskoči storiju iz Moske i muvanje dotične madam Simon s onim Rusom, a ? To je moglo da se razuče u 5 epizoda.....a ti odmah neke kuvare....A ovi naši momci ZA i zxy...jao zxy, tebi "z" malo:( odmah o ribama....to treba da je ljubavna sapunica, da se sve zna i ništa nezna.....:manikir:

mari47;bt137516:
Ljiljo bre, što si odmah udenulo toliko likova....šta će kaže autorica sapunice, mi smo koautori i ima sledimo fabulu...El vidiš da smo u Parizu. I što preskoči storiju iz Moske i muvanje dotične madam Simon s onim Rusom, a ? To je moglo da se razuče u 5 epizoda.....a ti odmah neke kuvare....A ovi naši momci ZA i zxy...jao zxy, tebi "z" malo:( odmah o ribama....to treba da je ljubavna sapunica, da se sve zna i ništa nezna.....:manikir:

Ama bre ko nju pita....mislim autoricu.......a za Moskvu čekaj.....nisam stigla dotle.:zper: Jel misliš da obradim i temu o borovima i njihovom istorijskom značaju za..........madam Simon i gospodina joj?
Pa bre to je sve osoblje potrebno da bi se lik i delo Simonino sagledalo u celosti......:zcepanje:
Pa i u sapunicama odma upadnu po pet njih...kad grunu na vrata ne mož gi povataš ko je ko i sa kim......ja sam bar koncizna :manikir:

- Miloopoojka!!! - grmi ljudina a žile na vratu nabrekle i para neka odasvuda jeknu...
- Dokle da čekam to meze i rakiju, grom te spalio????dreknu toliko da su prhnule ptice sa obližnjeg drveta u parku CHAMP DE MARS...
-Stop...stop...stop...!! viče okata čupava glava sa povećim kačketom iza kamera..
-No, no no msje msjeeeee, ne tako glasno moliću vas! Oh mon Dieu, ce manant ( šapuće sebi u bradu
dok pokušava da povrati mir...) ovo je već deseti put ponavljanje iste scene,,,ovi Srbi...kada dodju u Paris-misle da je njihov ceo svet...odmah prave roštilje i priprave ražanj...oh koji primitivizam...oh, mon Dieu...mon Dieu..

"Ljudina" ,inače nobles mužjak iz visokog društva( sve grdosije sa Dinarskog poteza)se promeškolji u fotelji...zabaci čačkalicu i šmekerski odmeri devojke koje su se muvale tražeci šansu za neku scenu u novom filmu o Djoletu Bondu iz PAriz...
Karol bi trebalo da je već stigla u hotel na aveniji Šanza Lize...čekaće ga onako kako najviše voli...odevena samo ružem jarko crvenim..i podvezicom na levoj butini..-aaah...kako je lep ovaj dan u Parizu...malo ga je zabavljalo sve ovo oko novog filma..ima u Beogradu dušmani da puknu od zavisti...kada osvoji još jednog Zlatnog Lava...a posle juriš na Holivud...
Visoki gorštak, kicoš sa manirima Kazanove, velika zvezda akcionih filmova msje Zexy, kako su ga ovi francizi zvučno izgovarali, zapali cigaretu i promeškolji se na podnevnom prolećnom suncu...čekajuci vreme ručku koje je najavljivao miomiris prasetine i jagnjetine sa obližnjeg travnjaka...

LJILJA MMM;bt137518:
Ama bre ko nju pita....mislim autoricu.......a za Moskvu čekaj.....nisam stigla dotle.:zper: Jel misliš da obradim i temu o borovima i njihovom istorijskom značaju za..........madam Simon i gospodina joj?
Pa bre to je sve osoblje potrebno da bi se lik i delo Simonino sagledalo u celosti......:zcepanje:
Pa i u sapunicama odma upadnu po pet njih...kad grunu na vrata ne mož gi povataš ko je ko i sa kim......ja sam bar koncizna :manikir:

Ja se ispričavam, ti Ljiljo si ko stvorena za pisanje, ja kakva sam već bih stigla
do nekog flerta izmedju kuvara i čitačice vodomera....još ona fali...I nemoj da ih podstrekavaš, ZA i zxy o ribama, to mušičarenje...neznam ni šta je....:whistling:

Tol.......carice.........:klap::klap::klap:
Mari bre polako......pa ovo nije slikovnica ženo.....no roman......serija.....il već šta al je svakako dugometražno :manikir:
Za podstrekavanje da dodam........njima ne treba podstrekač......imaju oni podstreka dovoljno.....možda čak i previše :zcepanje: njih treba suzbijati.....kao.....komarce inače ne osta živa sestro....to je ta pecaroška sorta.......strast ih samo vodi ka toj sportskoj disciplini :manikir:

Poslednja izmena:
Evo stajling za Kerol, il ovakva ili nikakva

wrdy6f.jpg

LJILJA MMM;bt137527:
Tol.......carice.........:klap::klap::klap:
Mari bre polako......pa ovo nije slikovnica ženo.....no roman......serija.....il već šta al je svakako dugometražno :manikir:
Za podstrekavanje da dodam........njima ne treba podstrekač......imaju oni podstreka dovoljno.....možda čak i previše :zcepanje: njih treba suzbijati.....kao.....komarce inače ne osta živa sestro....to je ta pecaroška sorta.......strast ih samo vodi ka toj sportskoj disciplini :manikir:

Ma, kapiram ja, nego se bojim da ne ispadne ova naša sapunica kao
saga o nekom ribolovačkom društvu dobrovoljnom, ako takvih ima:confused:
Polako, sasvim polako mora da se naziru emocije neke valjda, ko će da nam plače dok čita ako se zaebavate:manikir:

mari47;bt137529:
Ma, kapiram ja, nego se bojim da ne ispadne ova naša sapunica kao
saga o nekom ribolovačkom društvu dobrovoljnom, ako takvih ima:confused:
Polako, sasvim polako mora da se naziru emocije neke valjda, ko će da nam plače dok čita ako se zaebavate:manikir:
Bravo Kerol-u sapunici se baš naj više plače,osim ako se ne koristi Kosili:mrgreen::lol::lol:

images

A sada odoh,zabacio sam udice na dubinjake,
pa se plašim da mi neka jača riba ne ZA-vuče mamac pod KA-MEN:lol::lol::bye:

Back