Špankinja u sedmoj deceniji rodila treće dete

Vesti Krstarice

Domaćin
Poruka
3.392
Špankinja Lina Alvares rodila je zdravu devojčicu u 63. godini i ohrabruje sve žene u poznim godinama da je slede ako to žele.

Lina Alvares je u utorak po izlasku iz porodilišta u gradu Lugo rekla da se oseća divno, a da je njena ćerka savršenog zdravlja.

Beba, njeno treće dete, rodjena je 10. oktobra, imala je 2,4 kilograma.

Lina Alvares već ima dvoje dece, uzrasta 27 i 10 godina. Drugo i treće dete začeti su vantelesnom oplodnjom, a s najmladjim se porodila carskim rezom.

Lekarka po struci Alvares je rekla da žene koje su dovoljno zdrave da imaju dete u poznim godinama ne treba da se plaše da to učine i da odluku o tome treba da prepuste prirodi, a ne ginekolozima.

Kako može da začne u toliko god? Okle joj jajna tjelija u ovulaciji i to?

- - - - - - - - - -

Mogla je i kod zubara da ode.. msm,ne smeta, al čisto nako..zubi su joj katastrofa..

danas svaka zena moze da zamrzne jajne celije, kao i muskraci spermatozoide
za radjanje joj je dovoljno samo da ima matericu, a jajnu celiju vestacki oplodjenu da ubace u njen uterus i da se kroz 9 meseci porodi
moc nauke 21. veka

DA, u stv. jajna ćelija je verovatno tuđa?

u njenom slucaju, ako nije sacuvala svoje, verovatno je tudja

secam se nekih polemika na temu pre par godina kad je majka imala cerku kojoj je zbog karcinoma odstranjena kompletna materica sa jajnicima
i kad se pedesetogodisnja majka ponudila kao inkubator i iznela trudnocu koja je nastala od vestacke oplodnje jajne celije njene cerke i spermatozoida njenog zeta
ona je bukvalno ponudila cerki da bude rentirana materica i da dete po rodjenju normalno odgajaju roditelji, a da ona ima samo ulogu bake
to zgrazavanje i kritkovanje bolesnih umova necu da zaboravim

meni je to bilo pod podrazumeva se da uradi svaka majka cije se dete nadje u takvoj situaciji

- - - - - - - - - -

mislim da je to grmaticki ispravno
spanjolka govore hrvati, a mi spankinja od spanija, spanska..

Одувек смо говорили Шпањолка.

Постадосмо и ми као Хрвати, и та тенденција је од ових ОИ, морам да прелистам Шипку, опет је нешто брљао по српском језику :mrgreen:

Back