Spanking

Izgleda da je za temu zainteresovan samo muški svet ?
Iskustvo mi kaže da je bar podjednako interesovanje samo što se dame stide da pričaju o tome.

Poslednja izmena:
Ako prećutkujemo stvari bitne za nas kako će nas drugi upoznati i kako ćemo mi upoznati druge? Bićemo usamljani zauvek!

- - - - - - - - - -

Baš je OK Darsi. Veoma umereno. Šta više skromno.

Poslednja izmena:
Ja sam nekako za klasičan spanking, malo preko kolena, pa krenuti od slabijih do malo jacih, i tako pojacavati intenzitet uz mazenje itd. Mada malo ko voli klasican spank, vecina ljudi koje znam vole to onako usput u toku odnosa. Ima li pravih spankofila ovde? :D

verujem u vecini slucajeva ako zena to voli, da bi 99% muskaraca sigurno ispunilo takvu zelju 😁 Ali svakako smatram da obe strane treba da budu zainteresovane i otvorene za tako neato
Nisam sigurna. Što reče jedna forumašica, kažem momku lupi me po guzi, a on me onako mlako lupi. Kažem lupi jače, a on onako jedva nešto jače. Umeš li ti da lupiš?! Pa... To ne vredi da se kaže. Dakle, garantovano ima ih više koji ne bi nego koji bi. To treba dvoje da se uklope.

Nisam sigurna. Što reče jedna forumašica, kažem momku lupi me po guzi, a on me onako mlako lupi. Kažem lupi jače, a on onako jedva nešto jače. Umeš li ti da lupiš?! Pa... To ne vredi da se kaže. Dakle, garantovano ima ih više koji ne bi nego koji bi. To treba dvoje da se uklope.
E vidis, ja imam drugi problem, lupim nekad jače a nju zaboli i kaze nemoj tolko jako ( a ja uopste nisam jako lupio:D) To sto kazes izgleda mora obe strane da se uklope. Mada jeste trip malo ako kao muskarac volis jace da lupas i da pljeskas, jer ipak ne zelis da njoj bude neprijatno i opet hoces da budes pazljiv. A isto tako razliciti ljudi različite tolerancije na bol. Na primer, mene zenska da lupi po dupetu rukom koliko god jako mene to ne boli, dok npr znam jednog lika koji bezi od toga ko da ga mlati neko šipkom

Back