Spanking

vlasac

Početnik
Poruka
43
Da li vas zanima spanking i u kojoj meri (nežan, žestok, kao predigra, kao glavna igra...) ?
Vidim da je tema bila započeta pa je prekinuta zbog glupih komentara.
Nek se uzdrže oni koji imaju nešto protiv .
Hvala.

Kao i sve u životu - moraš da probaš da bi znao da li te privlači.
Ja nalazim da je prilično zanimljivo naročito kad druga strana (u mom slučaju ženska) zna da uživa u tome.
Crvena i vrela guza baš privlačno deluje.

Super je spanking i pojacava veoma uzbudjenje. Da ti pravo kazem, dosta sam mastovitiji i ne ulazim u vezu sa devojkom sa kojom ne bih do takvog nivoa komfora mogao da dodjem pre nego legnemo zajedno. Sve je to super, cak i pozeljno. I te s/m igrice su super. Vezivanje, nadrazaj cula, pa cak i poneki ujed i nekada ostane neka modrica ili strafta od whhhiishhh u zaru strasti. Pa sutra ponosno ti pokaze ostatke sinocne pozude.

Super je spanking i pojacava veoma uzbudjenje. Da ti pravo kazem, dosta sam mastovitiji i ne ulazim u vezu sa devojkom sa kojom ne bih do takvog nivoa komfora mogao da dodjem pre nego legnemo zajedno. Sve je to super, cak i pozeljno. I te s/m igrice su super. Vezivanje, nadrazaj cula, pa cak i poneki ujed i nekada ostane neka modrica ili strafta od whhhiishhh u zaru strasti. Pa sutra ponosno ti pokaze ostatke sinocne pozude.

Da i onda tako izgrizen izadjes pred sestru ili kevu i skontaju sta si radio,ja bih crkao od sramote...Ili jos gore pred decu ako imas ,mada ipak ako su malo necee razumeti :D

Ja znam jednog koji ne može da ima sex sa devojkom koju voli zato što je sex nešto prljavo a ljubav je uzvišena!
Ima nas raznih i hvala Bogu da je tako u protivnom bilo bi užasno - svi muškarci isti ...sve žene iste,,,

spank.jpg

E, a koliko cesto ti crtezi mogu mnogo vise sexy da budu nego neke fotografije i sl. Ima nesto u njima, valjda izlaze direktno iz maste bez da objasnjavas glumici kako da se postavi i kakav izraz lica da napravi pa se svede na nesto kvazi erotsko ili umetnicko sa tendencijom: Bicu savrsena glumica u ovom umetnickom delu.

Kada smo kod toga evo ve i necu dalje, da ne bi zatvorili temu pod opravdanjem. Erotske slike su na drugoj temi.. Iako ljudi komuniciraju recima samo 15 posto.

tumblr_lzjvcjd3C31r3a6jho1_500.jpg

- - - - - - - - - -

Sexy je to. Ima nesto u spankingu, i onom blazem i nevinijem i onom bezobraznijem.

Da li vas zanima spanking i u kojoj meri (nežan, žestok, kao predigra, kao glavna igra...) ?
Vidim da je tema bila započeta pa je prekinuta zbog glupih komentara.
Nek se uzdrže oni koji imaju nešto protiv .
Hvala.
p moze da spenkujem njenog caleta bezobraznog sto je tako vaspito da pusi po ulici

Back