SPANIJA-KUPOVINA SIM PREPAID KARTICE

• Začetnik teme Začetnik teme tomar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sve to sto je prepaid je jako nepovoljno, sto rade da bi te navukli na pakete. tarife su manje vise iste izmedju kompanija. kada kupujes prepaid moras da nosis neki identifikacioni dokument jer moraju da ti uzmu podatke i zabeleze...to posle, onih teroristickih napada, nema vise anonimnih kartica.

sve to sto je prepaid je jako nepovoljno, sto rade da bi te navukli na pakete. tarife su manje vise iste izmedju kompanija. kada kupujes prepaid moras da nosis neki identifikacioni dokument jer moraju da ti uzmu podatke i zabeleze...to posle, onih teroristickih napada, nema vise anonimnih kartica.

Pa ni kod nas pre paid nije bas povoljna varijanta,to se valjda podrazumeva
ja sam jos pre 3-4 godine u Bugarskoj morala da pokazem pasos kad sam klincu kupovala pre paid karticu
izgleda da jos jedino kod nas mozes da kupis pre paid a da ga ne registrujes :confused:

Pa ni kod nas pre paid nije bas povoljna varijanta,to se valjda podrazumeva
ja sam jos pre 3-4 godine u Bugarskoj morala da pokazem pasos kad sam klincu kupovala pre paid karticu
izgleda da jos jedino kod nas mozes da kupis pre paid a da ga ne registrujes :confused:
ja kod nas nisam imala ugovor, a ni ovde ga nemam, sad ne znam da li su se tarife menjale itd, ali meni je pet eura u srbiji znalo da traje sto godina, sa sve pozivima i porukama, a ovde mi ode dok trepnem....znaci tolko nepovoljno da ja uglavnom odbijam da dopunim kredit :neutral:

5 e u Srbiji ti toliko traje ?
Pa moj paket je skoro 100e mesecno pa ga spucam glat do kraja . Ali priznajem ,fiksni i ne koristim .

Imam spansku karticu vec dve godine , sve uredno prijavljenu sa pasosem , prepaid i samo je obnavljam .
Nikakav problem dobiti je .
Definitivno se isplati jer je roming mnogo gora varijanta i nije tako skupo ako se ogranicis na poruke prema Srbiji

Pa dobro je ako je tako . Ja nisam rekla da sam presrecna sto zbog posla moram biti 24 h stand by i nije mi uopste ni mala ni uobicajena potrosnja .
Ali 500 din u Srbiji je bas malo ...jedino ako tebe zovu a ti saljes samo poruke .
Nije ni bitno . Tvoj novcanik i tvoje potrebe su samo tvoja stvar
.
Poenta je da za 20 e kad se napuni spanska kartica , komotno moze da posluzi za odmor na dnevne sms da se javis kuci i kratke minutne rasgovore a ne da koristis srpski broj i onda te doceka desetostruki iznos cene rominga sa sledecim racunom

Back