Španija i Engleska večeras jure istoriju u Berlinu - Vaša prognoza

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KOJA OSVAJA PRVENSTVO?

• Ukupno glasova
    11
  • Anketa je zatvorena .

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.070
euro2024 finale ig_instagram.jpg

Olimpijski stadion u Berlinu večeras biće poprište borbe za titulu novog šampiona Evrope, a istoriju u prestonici Nemačke juriće reprezentacije Engleske i Španije.
Njihov duel na programu je od 21 sat, uz direktan prenos na Areni 1 Premium.

U svom drugom uzastopnom finalu, Engleska traži svoju prvu titulu šampiona Evrope, dok bi u slučaju pobede "crvene furije", Španija postala najtrofejna selekcija na takmičenju sa četiri pehara. Prvak Evrope bila je 1964, 2008 i 2012. godine, dok je Engleska pre tri godine poražena u finalu EURO kod kuće od Italije posle penala.
Što se međusobnog učinka tiče, tradicija je na strani Engleske koja ima 14 pobeda u 27 odigračnih mečeva. Španija je slavila u 10 navrata do sada, dok je tri puta bilo nerešeno.

Znam samo kada sam bio u kladionici posle meca Srbija i Engleska jedan stariji covjek u kladionici onako gleda utakmicu i posle utakmice kaze Engelska ce osvojiti ovaj Euro.Svi se smijali rekli mu lose igraju nisu se pokazali on samo kaze prati fudbal cijeli zivot i tada pomenuo Njemacku i Spaniju rece oni igraju brze i ljepse al ne i zrelije.Ovi igraju fudbal samo vi to ne vidite,nece nista odigrati bolje ni naredne meceve a opet ce doci do titule

Lik citav mec pratio utakmicu ni rijec prije toga nije progovorio i polako samo rece Engleska

Sada vidim da je u pravu,jer Spanija je protiv svih mnogo vise pokazala nego protiv Engleske makar ovo poluvrijeme,svima su more zicera pravili nocas ni 1 posto od toga a opet Engleska nije protiv Spanije nista vise pokazala nego sto je pokazala na bilo kom drugom mecu Eura ali je ukrotila Spaniju malo bolje i to je ta zrela igra,nisam na nivou al sam dovoljno zreo da dodjem do cilja.Jedno je pratiti a drugo razumjeti fudbal jer takmicenje je proces cijeli

Back