gost 446604
Domaćin
- Poruka
- 4.578
Jeli ova tema imala rimsko 4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovdje da, a vani u zadnje vrijeme pada kisa.
Lijepo, mirno i nema previse ljudi
SivotaGde je ovo Lori?
Nema, zato mi se i svidja...ali ima jarcevaLijepo, mirno i nema previse ljudi![]()
Kao da nam je problem doskakutati za čas.
Kao da nam je problem doskakutati za čas.
Za nas ne postoje prepreke..
![]()
A ovaca? Ne bi bilo lose usput pomust i piti frisko mlijeko
To je jarac...nije koza
Ne...no moram da se vratin po kozeA ovaca? Ne bi bilo lose usput pomust i piti frisko mlijeko![]()
Gdje ides na more?Kao da nam je problem doskakutati za čas.
Za nas ne postoje prepreke..
![]()
Istra, gdjeGdje ides na more?
Javi se kad budes u prolazu. U okolici sam Opatije, a i zivio sam u njoj do 9 godine. Nije mi problem napisati gdje sam sad samo ne znam koliko poznajes taj kraj, a za Opatiju sigurno znas.Istra, gdjei pripada.
Prolazila ne tako davno, korijeni su mi u Istri.Javi se kad budes u prolazu. U okolici sam Opatije, a i zivio sam u njoj do 9 godine. Nije mi problem napisati gdje sam sad samo ne znam koliko poznajes taj kraj, a za Opatiju sigurno znas.
Ne znam kada su tvoji dosli u Slavoniju. Do nedavno sam mislio da nemam nikog dalje od rijeke, aonda se ispostavilo da imam. Dio je iz Istre ako se ne varam poslije 2 svjetskog rata otisao prema tom djelu Hr.Prolazila ne tako davno, korijeni su mi u Istri.
Važi! Mrvicu je južnije od planirane rute.
Bila sam se ja i vratila tamo. Volim jednu, kao i drugu stranu.Ne znam kada su tvoji dosli u Slavoniju. Do nedavno sam mislio da nemam nikog dalje od rijeke, aonda se ispostavilo da imam. Dio je iz Istre ako se ne varam poslije 2 svjetskog rata otisao prema tom djelu Hr.
Imas starinu tamo ili?Bila sam se ja i vratila tamo. Volim jednu, kao i drugu stranu.![]()