Spam

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Paula

black cat
VIP
Poruka
40.456
Pa ništa, ne znam gde da napišem, ali bih predložila forumašima da više budu forumaši, a manje spameri na temama sa određenom sadržinom. :)

Ima 48 foruma, a skoro svi imaju "kafane", neke kao LjiS imaju i dve. Da ne kažem o Svaštari i Spamerskom prezervatu koji je i zamišljen da se piše sve i svašta, kao kafana.
Zašto pored toliko mesta za pisanje i druženje neki forumaši imaju želju da i na tematskim temama takođe stavljaju muziku, pišu spam, zezaju se itd.. Ok je našaliti se na nešto, ali ulaziti u čet je nešto drugo.

Ja spamer nisam, znam da ima puno onih koji jesu. Mene lično spam često nervira i smara. Smara me i kada se ljudi zezaju, jer mi često nije do toga već da nešto čitam na šta mogu da odgovaram i pišem.. Svako se opušta na svoj način. Nismo svi ni podjednako ektravertni niti nam se na forum dolazi zbog druženja. Ja se družim realno, a na forumu volim da čitam i pišem i to na zadatu TEMU. Ne kažem da nisam upoznala sjajne ljude sa foruma i uživo, jesam, ali me je neko zaintrigirao, upoznali se, družimo se više ili manje što ne znači da to treba da radim i na temama.

Pa molim sve da imaju u vidu i nas forumaše koji smo ljubitelji tematskih foruma. Ja samo za takve i znam u svetu, ovo je jedan od retkih foruma sa tolikom slobodom da se zeza skoro po svim temama. Imajte prosto u vidu da ima nas koje to smara. Mene lično zaista ne zanimaju šale onih koji su tu bili pre par sati.. Većinom su mi dosadne. A i, kažem, tema za spam, zezanje i priču ima preko 45 na Forumu Krstarice.

Ali i predlažem nešto. Kada se na nekoj temi povede neko zezanje, neka samo neko napiše idemo u kafanu na tom pdfu... i onda svi odu. Da pustite teme da idu svojim tokom i da vaše kolege moderatori kojima ovo nije posao ne moraju da misle šta će sa svim tim postovima jer nemaju nikakve veze sa temom.

Hvala na pažnji i izvinjavam se na oduzetom vremenu :)

Upvote 0
Ljudi, jeste li realni? Pet stranica "svadje" oko tako nebitnih stvari. Skuvajte kafu, caj ili uzmite pivo, lozu i uzivajte :D

jesmo :D

borim se visi cilj a to je ne kudi posao koji niai radio i nije sustina jedna recenica jedna rec vec POENTA.

a neki (namerno neodredjeno) se prave mala deca :D i nista ih ne dotice i ne citaju teme od Paule ali su se sad nasli uvredjeni.
Kako sme ona da kaze za mene?
Ejjjjj... a svoje u rukavicama prozivke upucene svim modovima ne primecuju.

Dakle uzivamo svi :lol: kako ucesnici tako i gledaoci

jesmo :D

borim se visi cilj a to je ne kudi posao koji niai radio i nije sustina jedna recenica jedna rec vec POENTA.

a neki (namerno neodredjeno) se prave mala deca :D i nista ih ne dotice i ne citaju teme od Paule ali su se sad nasli uvredjeni.
Kako sme ona da kaze za mene?
Ejjjjj... a svoje u rukavicama prozivke upucene svim modovima ne primecuju.

Dakle uzivamo svi :lol: kako ucesnici tako i gledaoci
Pravo ludilo, hocu reci spektakl za gledati. Nikome ne moze biti potaman, posebno kada postoji hijerarhija. Ljudi na dnu hijerarhije nece ceniti ove iznad jer ce smatrati da je nesto nepravedno ucinjeno i primice to k srcu.

Ali da, najteze je raditi poslove gde se vezujuca karika i to je rad sa ljudima. To je kao menadzer. Njega bicuje sef da bude stroziji, a on mora radnike ali opet tako da ne ispadne govedo od coveka.

Istina je negde između, stvarno zna da bude četovanja na temama koje nisu za to.
I ja sam ponekad u njima učestvovao i ne pada mi na pamet da se nađem uvređenim na tu kritiku.

Nisi sujetan.
To je lepo.

Tema = ne preterujte sa spamom. Mnoge vase sale uopste nisu smesne i pravo su dno humora. Premestite se u kafanu i imajte obzira prema drugima. Malo chata je ok. Imajte meru.

Istina je negde između, stvarno zna da bude četovanja na temama koje nisu za to.
I ja sam ponekad u njima učestvovao i ne pada mi na pamet da se nađem uvređenim na tu kritiku.
Prvi realan komentar.
Ne znam samo kako se ostali nađoše prozvanim? Da razjasnimo još jednom, ovo što je Paula napisala nije samo njeno viđenje stvari nego i nas ostalih. Stvarno je zamorno i teško moderisati teme koje su prepune neobaveznog ćaskanja. Smirite malo i ne napadajte Paulu, ozbiljna sam.

Mislim da suviše ličnog unosiš u ovo Paula. Deset puta si napisala "mene ne zanima" "meni nije smiješno" "mene ne zanima" "mene smara" "meni dosadno". "ja nemam vremena pratiti i brsisati". Ne znam, čini mi se da si jedini moderator koji se žali da nema vremena sve ispratiti i "očistiti". Ovo je forum, tu smo da se družimo i razgovaramo, ne mislim da će pasti mrtve glave ako se nekada negdje zapričamo, u finom punom humora tonu. Ne zanima ni mene lično puno toga od tema, ne komentarišem-ne čitam. Cilj ne treba biti stavljati neke granice, sve dok nema vrijeđanja i vulgarnosti po meni treba biti ok, opušteno i spontano. Lako je ljude otjerati s nekog mjesta, potrudi se biti neko ko će ljude privući da dođu i ostanu tu. I taj termin "zadata" tema, pobogu, nismo u školi..
Zaista ti ne govorim ovo iz loših namjera, možda bi ti koristilo da ne budeš moderator, nemaš obaveza, zadataka a imaš opciju ignor za nas koji volimo ljude, razmjene mišljenja, smijeh-bijeg iz svakodnevnog života punog GRANICA. Više ćeš uživati, možda :)
Ja nisam još nikada banovana, ali kunem se, lakše bih podnijela zarađeni ban nego vaše bacanje, premještanje neke poruke, sasvim pristoje, uz obrazloženje: spam ili nema veze sa temom, ili da ne nabrajam kakve budalaštine znate napisati.
Ne znam da li si primetila ali i ti pišeš kako ti doživljavaš i osećaš stvar. Dakle i ti si shvatila lično, zar ne?

Namerno sam pisala u 1. licu jednine. Zato što ne volim kada se ljudi skrivaju ispred opštih mesta, pa kažu svima smeta td.. to ne volim. Ne svima, ne mnogima, već MENI lično. To je objašnjenje za prvo lice jednine. Da se dočara drugima da nismo svi isti .Čitava ova tema je da pokažem šta JA mislim i da zamolim za razumevanje. Kao forumaš sam pisala, isto kao i moderator. Ja sam se već bila skoro povukla sa ovog foruma, pa se ovog leta ponovo vratila, ali uvek mi smeta jedna ista stvar koju nisam pomenula evo već više meseci, i sad sam u ovoj temi. Ali koliko vidim i tebe boli uvo kako drugi doživljavaju i kako im je na forumu. Samo se nalazite ugroženi i mislite na sebe.

Ne predlaži meni molim te koja sam starija od tebe 20 godina kako da se opuštam i šta da radim, stvarno je neprilično. Niti sam se ja bila obratila bilo kome lično. Zamolila sam za razumevanje, jer je čet zahvatio skoro sve TEMATSKE TEME ovde. Niko ne brani ljudima da pišu po kafanama šta žele, ukoliko je po pravilniku.
A ukoliko ovo što pišem ne odgovara samom forumu, ja ću prosto nestati sa njega.

Ne znam da li si primetila ali i ti pišeš kako ti doživljavaš i osećaš stvar. Dakle i ti si shvatila lično, zar ne?

Namerno sam pisala u 1. licu jednine. Zato što ne volim kada se ljudi skrivaju ispred opštih mesta, pa kažu svima smeta td.. to ne volim. Ne svima, ne mnogima, već MENI lično. To je objašnjenje za prvo lice jednine. Da se dočara drugima da nismo svi isti .Čitava ova tema je da pokažem šta JA mislim i da zamolim za razumevanje. Kao forumaš sam pisala, isto kao i moderator. Ja sam se već bila skoro povukla sa ovog foruma, pa se ovog leta ponovo vratila, ali uvek mi smeta jedna ista stvar koju nisam pomenula evo već više meseci, i sad sam u ovoj temi. Ali koliko vidim i tebe boli uvo kako drugi doživljavaju i kako im je na forumu. Samo se nalazite ugroženi i mislite na sebe.

Ne predlaži meni molim te koja sam starija od tebe 20 godina kako da se opuštam i šta da radim, stvarno je neprilično. Niti sam se ja bila obratila bilo kome lično. Zamolila sam za razumevanje, jer je čet zahvatio skoro sve TEMATSKE TEME ovde. Niko ne brani ljudima da pišu po kafanama šta žele, ukoliko je po pravilniku.
A ukoliko ovo što pišem ne odgovara samom forumu, ja ću prosto nestati sa njega.
Naravno da sam shvatila lično i da sam se pronašla u tome, drugačije ne bih ni pisala.

Tema = ne preterujte sa spamom. Mnoge vase sale uopste nisu smesne i pravo su dno humora. Premestite se u kafanu i imajte obzira prema drugima. Malo chata je ok. Imajte meru.
ovo je otprlike moj siže. hvala. :)
Mera, da
sad nisam rekla za dno humora ;) volim humor nekih ljudi koji su cesto banovani, ne volim neke opšte prihvaćene, to je sve stvar licnog ukusa.

No, kao prema turbofolku koji se nameće, imam osećaj da se ovde snažno nameće spam i čet kao jedini način bitisanja foruma.

Na religiji je to fino uredjeno. Samo korbac da radi i svi mirni kao bubice, nema popustanja. :p

Moras da priznas da su LjiS i religija dijametralni. Kao i teme o kojima se diskutuje.
Ekipa takodje tamo nebo zemlja :lol: na ljisu pakao i svemir...
A sto je neverovatno "dojucerasnji" drugovi koji teraju do granica bezobrazluka naravno "po pravilniku".
Pa nadji gde je neko presao granicu.
Pa ko mala deca nisam ja , on je. Uciteljiceeeee ona je ja sam samo... ma cirkus.
Ali kad im ponudis , naravno uvek se neko zali na moda sa LjiSa, da radi da pripomogne.
A neeeee pa necu ja da se zameram drugarima i drugaricama pa ja nemam kad pa ovp pa ono... a ovamo pola dana po temama.

Vrlooooo pipavo pitanje. A sve stvar postovanja. Kad te bukvalno drugarica zamoli ono " nemoj zbog mene" .
Slikovito ... zurka ludilo. Ali ujutro niko nece da opere sudje i usisa gajbu a znaju da matorci dolaze :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back