Spam tema No 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

buudala

Stara legenda
Poruka
82.069
Aj bash da vidim dokle mozhe:rtfm:

Podrazumevano Re: kafana "odbegli poslanik"
Ne znam gde da smestim ovo pitanje jer su sve lepljive teme zakljucane. Kao i kafana... pa moram to ovde. Ovo je pitanje za Arion Zelenog ...misljenje Yode me ne zanima.

Sta se desava sa novim moderatorom.
Kao i da ne postoji. Kafana zatvorena danima . Spam teme na sve strane. Bez ikakvog razloga zatvorene teme poput "Planet Nibiru" i mnogih drugih i dalje eno came zatvorene . Arion Zeleni ni da pisne.Njegovu temu Panet Nibiru ne vidim nesto ovde?
Master Yoda i dalje nepirokosnoveno modoruje.. na nacin na koji je navikao a koji se ne dopada.. niti meni niti vecini ljubitelja natpriodnih pojava.

Meni ovo bash misteriozno:mrgreen:

Poslednja izmena:
Vidi gospodina budale, svugde svoju nosurdu zabada.
Ako ti se ne svidja uredjivacka politika, i rad modova, fataj se noge sa foruma.

Kao da si pretplatio na krstu, kao da imas dionice u njoj....
Ne znam samo kako te nije sramota da kritikujes rad Mastera i Ariona, koji nemaju nikakve koristi od toga, ali jako trose svoje zivce citajuci vase budalastine.

Svi mi znamo da imas ambicija da budes mod i furas svoje osvetnicke pohode, ali evo ti sipak.
Mozda bi i bio da nisi vredjao, bio banovan, zvao sve zene ovde "pichokarama" itd, itd....

Da ne duljim dalje...ne svidja ti se? ZDRAVO.... (i nemoj da zalupis vrata... :):):) )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back